Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanci7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 napi sorozata a múlt héten a teljes lakosságban a 2. lett közvetlenül a Barátok közt első helyezése után, a 18-49 korosztályban pedig a 3., a BK és Az első bevetés című amerikai akciófilm után, amit vasárnap este adott az RTL Klub. A Top 2-3. helyezést mindkét…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..