Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tErika

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Homokba írtam kedvesem nevét,de jött a hullám s rajzom elsöpörte:leírtam újra minden betűjét,de jött a dagály s munkám eltörölte.Hiú ember, hiú vágy - szólt pörölvea lány - megfogni a pillanatot,hisz magam is így omlok egykor összeés nevemmel együtt elpusztulok.Tévedsz! -…..
Hétközben kétszer szoktam főzni, általában hétfőn és szerdán, és igyekszem olyan mennyiséget kreálni, hogy 4 adag legyen belőle. Miért szükséges ez? Mert a munkahelyen nincs menza, azt tudjuk csak megmelegíteni és megenni, amit otthonról viszünk el magunkkal. Ezért mindig…..
tErika 2010.02.19 15:04:13
@Civil Kurázsi: Attól függ mennyire sűrű a házi paradicsom. Én is abból készítettem, de én nyáron főztem sűrűbb paradicsom levet (inkább már sűrítmény lett tényleg) meg hígabbat is. Azt is megpróbálhatod, hogy hagyod leülepedni a paradicsomlevet és a tetejéről azt az egy-két dl vizet lekanalazgatod, vagy előzőleg forralod addig, amíg el nem gőzöli a felesleges mennyiségű vizet. Azonban egy rántásnál vagy keményítős habarásnál hamar meg tud oldódni ez a probléma. Valaki keményítőt tesz a szószba, és az pikk-pakk megoldja a kérdést.
filmdzsungel Akira 2008.03.09 11:28:00
A nagy amerikai filmáradat közepette sokszor megfeledkezünk arról, hogy a többi nemzet is büszkélkedhet kiválló filmekkel. A mozikba és még a TV-kbe is évente minimális mennyiségű film kerül, ami nem amerikai. Elismerem, hogy az amerikai filmgyártás az egyik a legnagyobb és…..
Game World blog A Kis Vuk 2008.09.09 19:51:00
Nem is tudom hol kezdjem.. Már rögtön a reakciókkal? Ki hogyan reagálhat a filmre? Milyen élményekkel állhat fel a film végén a néző? Mivel ez a Cikk a World of Gamesre is készül, visszafogom magam.   Ki milyen élményekkel távozhat? Rettenetesen sok variáció van. Elsorolok…..
Most kicsit kitekintek a nagyvilágba, és hát mellékelek majd képeket, de csak az nézze meg a bejegyzést, és főleg a képeket, aki bírja az ilyeneket. Szomorú.Nem tudom tudjátok-e, de Izrael  dec 27.-e óta támadja Gázát, a terrorista Hamas szervezet "feloszlatására"…..