Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meteora75

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klímával való fűtés egyáltalán nem új technológia, de az elterjedése sajnos még közel sem történt meg. Ha arra gondolok, hogy pár hónapja még én sem tudtam erről semmit és anyag sem volt nagyon elérhető a neten, nem is csodálom.  Úgyhogy, amikor fűtéskorszerűsítéskor emellett tettem le a…..
És az egészben az az ironikus, hogy Ő mondta először "Szeretlek"...A kép innenSziasztok!Hát szóval gondoltam megírom az igencsak friss történetemet, hátha segít. Bár egy részét már leírtam, igaz nem ide. Szóval az elejét egy levélből idézem , amit egy lány…..
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..