Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbynyanya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
Barbynyanya 2009.03.28 14:55:25
@scsaba1:
Engem pont tegnap bocsátottak el ilyen droid jellegű munkahelyről. Itt vagyok, normális jelentkezőnek.
Mellesleg a droidok hozzák a pénz a vállalkozóknak, mert szinte éhbérért dolgoznak. Amit én spec. nem a kocsmában és nem tescoban hagyok szeszre.
Igenis válság van. Eddig nem éreztem, mert nincs lakáshitelem, autóhitelem. Viszont már munkehyem sincs. :((
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..
Barbynyanya 2008.12.15 10:45:29
Mi 20 éve vagyunk házasok és pontosan azt írtad le, ami nálunk történik. Van egy kis különbség, egy felnőtt gyerek, de Ő még mindig visszatart. Egyszer válni akartam, férjem elé tettem a beadandó papírokat, mentőt kellett hívnom, mert rosszul lett. Így nem válhatok el, mert kinyírni azért nem akarom - csak néha -. 10 éve még jó volt, azt mondta úgy nézek ki, mint egy Barby baba, ma már legfeljebb Barby nyanya, pedig jól nézek ki most is.
Egyedül alszom, de ha mégsem, akkor az ágy másik végébe húzódik. Nincs érintés, nincs simogatás, nincs elismerés, nincs jó szó. Semmi sincs, ami kéne. Néha belemegyek egy kapcsolatba, ami feldob. Ilyenkor érzem, hogy még NŐ vagyok. Szeretni nem merek, mert nem akarok sérülni. Persze, tudom ez társasjáték, én is hibás vagyok. De már nem látom értelmét küzdeni. Kértem, menjünk el kettesben valahova pár napra, hátha segít. A válasz: nincs rá idő. Kértem beszéljük át a problémákat. Válasz: vállvonogatás.
40 éves vagyok, gondolom van még pár jó évem. Szeretnék szeretni, de nem merek. Minden kiölt belőlem ez a rossz házasság. Már nem merek őszinte lenni, legfeljebb itt. Nem merek kinyílni senkinek, mert bántani fog. Nem tudom kimondani, azt hogy szeretlek, mert nincs kinek. Vegetálok, mert ez nem élet. Megteszem a mindennapi teendőimet és ennyi. Semmi jó nincs benne.
Nevetni még tudok, bár azt sem itthon.
Ennyi az én történetem. Ha visszamehetnék időben, sok mindent másképp csinálnék.