Regisztráció Blogot indítok
Adatok
=Guri=

20 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A nagy márkapárosok 2009.09.22 09:35:00
Tegnap az adidas és a Puma kapcsán felmerült, hogy rajtuk kívül is sok páros küzdelem van a márkák között. Nem véletlen ez, hiszen az emberek szeretik az ilyen heroikus, vagy éppen vadnyugati leszámolós sztorikat, és a két márka vezető szerepét is bebetonozza egy ehhez hasonló…..
=Guri= 2009.09.22 10:26:04
=Guri= 2009.09.22 10:53:54
@Mr. Pither: Ebben is van igazság. De azért még maradnak területek ahol a Google továbbra is a Yahoo-val konkurál. ;) Gondolok itt például a online térképekre.

MySpace - Facebook (és persze az iwiw LOL :))
Skype - MSN (Microsoft)
Tic - Tac ;)
végre belevágtam, megcsinálom a céget, amit már rég tervezek. pontosan tavaly ilyenkor kellett volna, de akkor nem éreztem ezt a lendületet, kedvet, energiát, amit most beleteszek. egyelőre egy blogon van netes jelenlétünk, de készül a honlap és a bemutatkozó anyagok is. az url meg a…..
Legalábbis tőlem. :) Jó hírekkel búcsúzom:Most beszéltem Janiékkal 1 percet. Nem nagyon ért rá beszélgetni, mert épp a bamakoi szállásuk előtt árulták a kocsijukat. :) Szóval odaértek épségben, és ezek szerint még a kocsit is sikerült eladható állapotban megőrizni. ;)Nem…..
Több napos "rádiócsend" után ma sikerült beszélni két szót Janiékkal. Minden rendben van csak épp a világ végén balra vannak, ahonnan nagyon nehézkes a kommunikáció. Ma pihenő napjuk van, de az emúlt napok megterhelő szakaszai után ez azt hiszem rájuk is fér.…..
9. napReggel 4-kor indultunk a szállodából, mert a mai szakaszt a Mauritán határátlépés nehezítette. Az itiner 6-8 óras várakozást jósolt, ami nagyjából be is jött, mert 6 órát vártunk, mire beengedtek az országba. A hajnali indulás és a kapkodás eredménye egy 100…..
8. napNyugat-Szaharában vagyunk, a világ végén. Ilyen nincs...itt semmi sincs!!! Sehol és egyáltalán... Leszámítva az óceánt, ami jobbra van. (Ha mennénk haza, akkor balra lenne:)). Ennek ellenére egy négycsillagos szálloda társalgójában ülök, plazmatévén nézek egy focimeccset…..
Jelentem a Robbant Team talált tegnap este netet és küldött egy kis beszálomót az elmúlt napok történéseiről. Íme pár sor egyenesen Jani "tollából":Nehéz elhinni, de nincs semmi időnk írni, de még telefonálni sem nagyon. A térerő is elég bizonytalan. Most Smara nevű…..
Sikerült egy hosszabb beszélgetést megejtenem a Roppant Teammel, az elmúlt pár nap történéseiről. Kezdem a legjobb hírrel. Ahogy én az élménybeszámolókból leveszem a dolgot, nagyon-nagyon élvezik ezt a kis kiruccanást. Fáradság ide vagy oda, pörögnek nagyon...minden nap új…..
Nem mondhatnám, hogy el vagyunk kényeztetve, ami az új információkat illeti, de ami biztos, hogy minden okés. Tegnap este küldött Jani egy koordinátát, de sajnos valami átviteli hiba miatt értelmezhetetlenül jött át. Viszont a 118-as csapat elég bő beszámolót írt tegnap az…..
Reggel telefoncsörgésre ébredtem. Jani telefonjáról hívott a Homokdűne Team egyik tagja (akiknek ezúton is köszönjük), hogy megtalálták az egyik feladatnál a telefonját és ha tudom értesítsem őket. Mit ne mondjak jellemző...én képes vagyok az 50 négyzetméteres lakásban…..
Nah küldtem SMS-t, hogy milyen a hangulat odaát. Valószínűleg engem minősít, de nem gondoltam, hogy mindenhol van térerő és meglepődtem, amikor azonnal jött a válasz:"Volt minden. Kultúrsokk, gyerekek kővel dobáltak, hóesés az atlaszban.. Dzsuva, szegénység. Próbálok…..
Jó hírek!! Ma reggel megérkeztt a csapat Marokkóba, úgyhogy minden esélyük megvan, hogy teljesétsék a 3 napos etapot. Főleg, hogy taktikai okokból az éjszakát, nem Almeria-ban töltötték a szállodában, hanem egy másik 200 km-rel távolabbi kikötőből már este útnak indultak.…..
Jani írt SMS-t nemrég:"Tegnap még másfél méteres hófalak között autóztunk -4 C fokban, most pálmafák és narancsültetvények mellett megyünk 20 C fokban."Gyorsan írtam is neki választ:"Tegnap 8 órát aludtam, ma elmegyek sörözni és utána 10-et fogok!…..
Pár órája beszéltem Janival és minden okés!! 600%-os javulást mutatva, az éjszaka sikerült 3 órát aludniuk. Most valahol Spanyolországon át hasítanak, hogy elérjék a 22 órás kompot, amivel át tudnak menni Marokkóba. Mivel a navi az érkezésüket fél 9-re jósolja, nem nagyon…..
Az első nap után a 118-as és 119-es kocsi a 3. helyen állt, mindössze 3 ponttal lemaradva az első csapattól!!!1. 1 Raid Adventure Team (Nissan Navara D40) 84 2. 2 Aquincum Racing (Toyota Land Cruiser 82) 2. 11 Homokdune.hu (Toyota Land Cruiser 4.2TDI) 82 2. 17 Daciaval Bamakoba Team (Toyota…..
"6:30 kor eligazítással kezdődött a nap. Én aludtam a legtöbbet állítólag, 30 perccel vertem a mezőnyt. Marci szorosan a nyomomban 27 perces alvással igyekezett újjáéleszteni agysejtjeit. Ennek ellenére kicsit elvakaroztuk megint az időt, és csak 10 órakkor indultunk a…..
Új nap, új hírek. Ami talán a legfontosabb, hogy minden okés hajnalban megérkeztek Brascia-ba, ahol megkapták az elkövetkező 3 napra a feladatokat. Ez a 3 nap rendhagyó lesz, mert nem lesznek napi checkpointok, mindenki olyan ütemben halad, ahogy akar...vagyis inkább ahogy tud. A táv…..
A hétvégén véget ér a Dakar-rali, de rögtön kezdődik a másik sivatagi őrület, a Budapest-Bamako Rali, amelyet idén negyedszer rendeznek meg. A viadal szombati rajtjánál, a Felvonulási téren ott lesz a Nav N Go tervező-grafikusa, Gönczy Jani is, aki barátjával, Gyulai Mártonnal…..
=Guri= 2009.01.18 10:23:43
Szia Viki,

Ez az email címem:
gurics.gabor@gmail.com. Ide küldhetsz minden képet, aztán nyomatom is ki, amint csak tudom. :)

Üdv,
Guri

Ezt a levelet sikeresen elküldtem már tegnap a noreply@blog.hu-ra, aztán vártam mikor válaszolsz. :) No comment. :))
Nemrég kaptam egy koordinátát SMS-ben:N46.8349792, E16.3315908Néztem jobbról, néztem balról, egyszerűen nem értettem, hogy mit keresnek 20:17-kor alig pár kilóméterre a magyar határtól. Lett volna rá egy nagyobb összegem, hogy én bénázok valamit, de nemrég beszéltem Janival és…..
Hát nem mondanám, hogy vért kellett izzadnom, hogy felkutassam a reggeli képeket. :) Hála Lengyel Gábornak, Isthoo-nak és Pohárnak, akik teletömték képeikkel a postafiókom. Könnyekig meghatódtam, amikor megláttam, hogy bár nem voltunk ott, a céges csapatlogónk (UI Team)…..
Ma reggel, fél 11 után valamikor a Roppant Team is elindult élete egyik talán legnagyobb kalandjára. Sajnos én nem tudtam kimenni és megnézni a rajtot, de több kollégám is jelen volt, akiktől igyekszem minél előbb begyűjteni a képeket. Pár percel a rajt után beszéltem Janival.…..
Én leszek az, aki az elkövetkező hetekben remélhetőleg sok érdekes információval fogok szolgálni a Roppant Team szerepléséről. Mint Jani barátja szívesen vállaltam, hogy napi kapcsolatban maradva vele közvetítek nektek a történésekről. Hogy ez mennyire fog sikerülni azt nem…..
ezt a kis sztorit megosztanám minden kommentár nélkül.egy barátom (legyen YZ) egy csr konferencián összekerült egy telekom cég pr vezetőjével (XXX), a párbeszédet az ő elmondása alapján idézem.YZ: mint ügyfél és mint csr tanácsadó, hadd jelezzek valamit. idefele jövet egy…..