Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhőkötröc

10 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ekézőblog Ánzug! 2011.05.23 08:55:00
Sátras vonulás Itália ősi földjén? Földön ülve evés-alvás-smás? Sűrűs sásban sejtem Sanyit smárolni savanyú savval saját s(z)ájában.Mit? Lófaszt!Ligur tenger?  Erre van pénz...
ekézőblog Kurva 2011.05.13 11:05:00
Egy nagy fostos büdös geci ótvar rohadt redvás rücskös vastag nyákos merev lófaszt! Azt!..
Gróf B. pécsi celeb és képregényrajzoló, kivívta magának a tudományos-celeb díjat 2010-ben.Titkos információkat szivárogtatott ki, a kataklizmáról. T. Ede kutató, cáfolja a feltevést és perrel fenyegeti a pécsi képregényrajzolót, aki világpánikot kiváltó rajzával,…..
Hölgyeim és Uraim! Hosszas titok őrzés, sunnyogás és gyötrődés után, a Pécsi Búvár pécsi szerkesztősége január 1-től megszűnt.Többek érdeklődésére eláruljuk hogy Mi, a pest-kőbányai hitközség zsidó szimpatizáns papjai vettük át. 16 millió forintért kivásároltuk a…..
ekézőblog Játék a pusztán 2010.03.03 13:35:00
Várva az Önkormánzat Műszagi Osztályának illetékes munkatársnőjére, telefonján található játék alkalmazással ütötte el az időt: golfozott. Mégpedig a Napos puszta golfpályán ütlegelte a fehér golyókat. Ez kizárt. A puszták elvesztek...
ekézőblog Bellá! 2010.02.01 10:50:08
Bumper Kéró! Hol a silééééééécöd?????..
Átadják lassan egészében a Széchenyi Teret. Felhívnánk a figyelmet hogy mozgássérültek, kisgyerekek, új cipőjű és gólyalábon közlekedők kerüljék mert életveszélyes. Kisnyugdíjasok a tejboltot a Rákóczi úti kerülőúton érhetik el biztonságosan. Képünk bal oldalán a…..
felhőkötröc 2009.12.31 09:13:29
@pecsibuvar: Ezek szerint valóban igaz, hogy a politikusok elmanigejzírozzák a költségvetési bevételeket és önnön hatalmuktól megrészegülve dőzsölnek a közjavak elporcízionálásnak bevételéből. Gratulálok a szerkesztőségnek a saját copyrightokhoz, régen én is szerettem volna, de csak rangokat tudtam szerezni, ámbátor már azokból is csak a legkedvesebbiket tartottam meg alkalmasint, a flottaadmirálist, na meg persze a cúgszfűrert, de ez azt hiszem kétségtelenül nyilvánvaló.
Azt kérdezném még a tisztelt szerkesztőségtől - egyben boldog új évet is kívánva -, hogy lehetne-e a bejegyzésben említett ingyenes elvtárskábel és ennek édestestvérei, mint pl. ingyenes elvtársszemélygépkocsi, ingyenes elvtársszaunabérlet, ingyenes elvtársüdülések, alias tanulmányutak (és még sokáig sorolhatnánk) ellen hatóságilag és lehetőleg civil támogatottsággal megspékelve proklamálni-e?
felhőkötröc 2010.01.04 08:43:24
@pecsibuvar: Ezúton kérek elnézést minden pécsi lakostól és a szerkesztőségtől, de leginkább Déjétől, akit a szilveszteri delíriumban hipnotizáltam, aminek hatására a fenti súlytalan bejegyzést tette. Természetesen másnap reggel azonnal elhatárolódott tettétől, melyet ezúton igazolok.
BÚÉK!
A pécsi épület sorsáról döntöttek, habár igen lassan. Mr. Kong építési vállalkozó elmondta lapunknak hogy szívesen folytatná az átépítési munkálatokat, hiszen annak idején az Ő hibájából kellett kiköltöznie több száz embernek... "Mélységes szégyenfoltja…..
  - Vadonat új jelenség tűnt fel a szívek horizontján, kedves Máté!- Igen, kötözött lófaszok állnak a pácolt segglukakban:Turulmadár tákolmányTurulmadár csalogányAndragóg a zsákolmányZsákot ürít spriccelveÁgnes hátán giccselveTurulmadár paszományBaszom a szád,…..
Kármáncsehi útászok foglalják el a bolsi krizantémok keretezte dunakavicsos utcák és terek sáskáktól pusztított, omló vakolatú homlokzatcirádák tömkelegét, kedves György, kedves Károly! Joggal kérdezik ilyenkor a pummantó loknik, hogy hogyan tovább? György csak a…..
Merített csiklóhály vagyok talán...
ekézőblog TRK(R) 2009.03.15 09:13:00
Megjelent a legújabb szám, ahol releváns említés történik déjéről, a sátoros suttyókról, sonkákról és a moszatról is...
Néger Isten jobbra-balra kalimpál, uraim! Vegyük már fel, kérem a húscipót. A dróthüvelyesek már a tarlót szedik, s hiába a felkészülés a temperamentumos lófaszra, ha nincs mit a levesbe aprítani. Csukjás Bujákik hada közeledik önmegsemmisítő jóslatokkal, miközben a…..
ekézőblog Mi van a tüzérekkel? 2009.02.13 14:07:26
A tüzérekkel senki nem foglalkozik. Pedig ha tudnák, hogy csángó-magyarok, szúrós bojárok, és bizony a csengőhasú baszkok is szájukra vették őket, nem viccelne velük senki. Ébrednie kéne ennek az országnak és nagyjaiból kimetszeni a púzósakat, a fáradtakat illetve mindazokat,…..