Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veszettcsiga

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A közelmúltban egy – a személyautóval közlekedőket jelentősen érintő – változást már bevezetett a Kormány, míg egy másikat 2013 nyarára prognosztizáltak. Idén már megszűnt az 1 750 forintba kerülő négynapos autópálya matrica, így aki csak alkalomszerűen használná…..
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
Dave alábbi kis sztorijában arra próbál rávilágítani, hogy ha be akarja tartani a sebességkorlátozást egy adott helyen, az könnyen veszélyes is lehet, ha pedig megszegi a szabályt, akkor azt biztosan szankcionálják. Mit gondoltok, mit lehet tenni ilyen esetben, illetve hova lehet…..
Egy önmagát közlekedésmérnöknek definiáló szakértő úr egy profinak tűnő (mert jó sok számot tartalmazó) cikket írt az index-re, amely röviden arról szól, hogy járjon a legtöbb helyen a vasút helyett inkább busz, mert a vasúti személyszállítás drága. És attól majd jó…..
veszettcsiga 2009.03.01 22:44:01
@Bonaparte: szerinted a 100 darab villanymozdozhoz előállított villamos energia kevesebb környezetszenynezéssel jár mint 500 darab autóbuszé? Mindenki ezen a környezetszenynezésen lovagol -> a dieselmozdonyok például mit csinálnak, milyen araányban vannak a villamos és a diesel mozdonyok?

@nyisz hozzászólása nagyon jó, olvassa el mindenki!

@zsg- nek is igaza van! Emberek évi 220 milliárdot fizetünk ebbe a szemétdobba, amin felül ő még viteldíjat számol... ez napi 600 millió forint! Ez egy cég esetében évi szinten is elfogadhatatlan lenne a magánszektorban, nemhogy NAPI szinten!

hány ezer ember utazik vasúttal, akiknek Apontból való eljutását B pontba napi szinten ennyivel patronáljuk?
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..