Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F34R

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom megállni szó nélkül, hogy ne ejtsek pár rossz szót ismét a Megarave-ről. Tulajdonképpen nem mondhatnám, hogy nagy meglepetés ért, amikor megláttam, hogy mik lesznek a következő vinylek. Amikor februárban megírtam EZT a bejegyzésemet, akkor nem lőttem nagyon mellé annak,…..
Kapcsolódó bejegyzés Homely csapat jóvoltából már ma felkerült a netre a Masters Of Hardcore Design The Future albuma és mivel volt rajta jó néhány új szám, gondoltam írok róluk egy pár soros személyes véleményt. Mielőtt elkezdeném az elemezgetést, szeretném tisztázni, hogy…..
 Promo - Quality Control[T3RDM0152] DISC 101. Promo – My Future Destiny02. Promo – Rising out of the Dark03. Promo – Always Futile04. The Wishmaster & Promo – Silence surrounds me05. Promo – This is how we rock06. Promo – From deep within’07.…..
ŤĦΣ ШΛŘŖłΩЯ I'm so happy 2009.02.27 13:53:21
Szép nap ez a mai több okból is: itt a hétvége és holnap megyünk Dunaújvárosba egy kis UNG-s összejövetelte, ráadásul ma elmaradt a suliban 1 órám, így már sokkal hamarabb hazaértem és van időm kicsit mixelgetni holnapra.Jövő héten tartandó szülinapi bulimra is igen sokan…..
Amnesys - Elevation [TRAX079] A1  Elevation  04.31 B1 4d Future  04.28 B2 Raw Generation  04.32 Kissé lemaradtam ennek a releasnek az elemzésével, mivel tegnap, tegnapelőtt nem igazán blogozgattam. Most viszont, hogy ráérek semmiképpen sem akarom, hogy ne szülessen…..
Kapcsolódó bejegyzés Q-Dance-nek mindig volt érzéke a figyelemfelkeltéshez, és most aztán bebizonyították, hogy meddig képesek elmenni. Kinek jutna eszébe az egész honlapot egy buli miatt átalakíttatni? Hát ők megtették... Mivel nem tudom meddig fog ez így maradni, ezért gyorsan…..
  D-Passion - Infection [T3RDM151] A1. D-Passion - Infection A2. D-Passion - This Is The Day B1. D-Passion - Realism (Promo Remix) B2. D-Passion & Alex B - Plat & Voorspelbaar Szándékosan nem ejtettem eddig egy szót sem erről a lemezről, habár az egy hete érkezett TTM…..
ŤĦΣ ШΛŘŖłΩЯ A mai nap 2008.12.14 20:57:13
Na hamár végre történt valami nem mindennapos dolog velem, akkor gondoltam megírom ide is, hogy megtörjem egy kicsit a zenei megjelenésekről szóló "információáradatot".A nagy hír a következő lenne: megvettem az Xbox 360-amat :)Vagy talán a pontos kifejezés az lenne, hogy…..