Regisztráció Blogot indítok
Adatok
úgyse

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Never Sell Out 2010.03.15 09:34:00
A sávolyi botrány, illetve az állam visszakozása az ügyben a civil kontroll vízválasztó eseménye. Mégsem lehet mindent, mégis lehet a nagy közös pártmutyi ellenében szava a T. polgárnak. Bár a „megspórolt” 35 milliárd rám eső része csak párezer forint, az…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
A biztonságos félúton a Danubius és az MR2/radiocafé között – ilyen lesz a jövő csütörtökön a Sláger eddigi frekvenciáin induló Neo FM zenéje aszerint a Kreatívhoz eljutott rövid mix szerint, amelyet a rádió vezetői küldtek szét szerdán a médiaügynökségeknek.…..
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
Mandiner blog A nép szava 2009.10.31 11:01:00
  Végre megvalósulni látszik a frusztrált népvezérek és publicisták mindekori álma, s összefog a nemzet, hogy közös akarattal egyszerre lépjen, mert hát lépni kell. A két lejárt szerződésű rádió hívei nem adják fel: tüntetést szerveznek, szalagot kötnek,…..
úgyse 2009.10.31 16:27:34
@kispista2: Ezt meg honnan veszed? Régen nem lenne frekvenciájuk, ha nem teljesítették volna.
Viszont az ilyen eljárások aljasak a pártok részéről, és remélem egyszer pártkatonáik szemét is felnyitják. Én már azt se hiszem el, amit kérdeznek.
úgyse 2009.10.31 16:37:12
@kispista2: Tehát fizettek. Gondolom a Danubius is.
És ez ezt az eljárást nem indokolja. Itt a nyilatkozatok szerint a kifizetendő pénz mértéke volt a kérdés. Ezt egy aukció keretében lehetett volna konkrét értékben maximalizálni, amelyhez ma már megoldható a garancia biztosítása is a fizetésre. Ebben az esetben viszont a ténylegesen a több pénzt kifizető nyerhetett volna.
És lehetnének még más szempontok is, de arról nem beszéltek.
Ami itt történt, az viszont hányingerkeltő, ezért őszintén megvetem őket.
Jól gondold végig hol nem jelent meg, vagy csak néhány perc erejéig, hogy mi történt a pályázat kapcsán, ezek a helyek már most is pártok zsebében vannak.
úgyse 2009.10.31 16:42:02
@kispista2: Az, hogy valamit nem tiltanak, attól még nem felelt meg a pályázat céljának. A cél ORTT által elismerten a magasabb bevétel megszerzése volt, ez nem teljesült.
Mai kreatív nevű emberkénk, Közlek Ede, azért írt nekünk, mert már nem bírja elviselni, hogy adott szakaszokon az emberek furcsa módon mintha fordítva, vagy legalábbis nem megfelelően értelmeznék a sebességre vonatkozó szabályokat. Hogy miért is alakult ez így? Jöhetnek az…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..