Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andropov

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az elmúlt évtized európai autós életének egyik legfontosabb fejleménye, hogy egy mai kisautó sokkal biztonságosabb, mint egy 20 éves középkategóriájú limuzin. Ez nagyrészt az Euro NCAP töréstesztjeinek köszönhető, de a politikájuk mostanában nagyon fura. Vélemények…..
A legzseniálisabb lehúzás, a műszaki huba, amit a személyzet észre sem vesz. A Kashmír étteremben tavaly földrehamuzás ment, idén a számlázóprogram öntudatra ébredt mesterséges intelligenciája szívta a vendégek vérét: Rövid leszek, mert a lényeg úgyis látszik a képen (a…..
Elkészült a Net Applications legújabb statisztikája, amiből nemcsak az derült ki, hogy minden tizedik online számítógép Mac, de az is, hogy az operációs rendszer egyes verziói mennyire elterjedtek. Az adatokból viszont további érdekes következtetéseket lehet levonni.Először is…..
comment:com Eltűntek 2008.11.11 18:45:00
Kezd bedurvulni a dolog. Ha hihetünk az utolsó résznek, akkor a stáb, meg a két raklapnyi celeb nemhogy nem érkezett meg az Okavango-deltába, de eltévedtek és elakadtak útközben. Úgyhogy a hétfői epizód majdnem teljesen borult. Ha ez igaz, akkor elég kemény, pont az utolsó Fejükre…..
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
andropov 2008.05.21 23:17:46
andropov 2008.05.22 12:01:26
Lezajlott a hét eseménye, Steve Jobs Apple-vezér megtartotta szokásos keynote-ját a Macworldön és ezúttal sem csalódtunk. Aki nem követte élőben az eseményeket, azoknak itt egy rövid összefoglaló a legfontosabb bejelentésekről. A legfontosabb, hogy mégis igazuk volt azoknak,…..
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
Zunepadnek hívják a középen lévő kerek valamit, azzal lehet irányítani a Microsoft médialejátszóját. Igazán meglepő dolgok nincsenek a videón, de kifejezetten szépre sikeredett a Zune interfész...
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..