Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tirpák Kutya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..