Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AT

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akárhova utazom, mindig igyekszem csak a helyit, az autentikust enni. Még akkor is, ha már unom, vagy eleve nem is nagyon ízlik. Közép-Amerikában például hiába untam már, még akkor is minden reggel babos rizst kértem, amikor már tényleg elmúlt az újdonság varázsa is ennél az eleve nem túl izgalmas…..
AT 2012.08.15 16:08:39
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
Attila a kedves, hibáikat sajnáló, ám nem éppen toppon lévő Ready Computerstől próbált vásárolni, részleges sikerrel. Jó sokat utazott feleselgesen, végül a félreértések miatt kapott 1,5 % árengedményt. De nem haragszik, mert legalább nem voltak bunkók, vásárolni viszont…..
Tréfás módját választotta a Citibank a közös számlák társkártyáinak aktiválásához. A tulajdonos beazonosítása helyett olyan adatokra kérdeznek rá, amiket csak a számla másik tulajdonosa ismerhet. Csalni viszont nem lehet, az ügyfélszolgálat besértődött, amikor meghallotta,…..
AT 2009.12.03 12:51:27
3.
Vendéglátós A Haxen 2009.08.03 16:32:00
Időről időre meg kell néznem, hogy pontosan hakni, haxni, haxn, vagy haxen a helyes írásmódja a helynek. Utóbbi. A Haxen Király Étterem Restaurant a Király u. 100-ban található, így könnyű megjegyezni a címét is, mert benne van a nevében, és ugye Haxen utca nincsen, Étterem…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..