Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manocska7

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerestem magam a Nyugati melletti Alexandrában. Volt 15-20 perc szabadidőm, gondoltam szétnézek a könyvipar sűrűjében. Tévelyegtem a menők között, úgy egy percet, mikor a látom, hogy akció is van. Lenn a pincében. Volt ott minden: főleg szakácskönyvek – rózsaszínek…..
manocska7 2010.06.13 17:20:43
A csengetett Mylord valóban nagyszerű sorozat volt!:) Teddy bácsi meg a cselédlányokat szerette az elegáns delnők helyett.
Egyébként azért sem kedvelem Zapponi könyvét, mert helyenként eléggé bulvár jellegű, és nehéz kihámozni, mi igaz, mi nem.
Egyébként nagyon sokat foglalkoztam Fellinivel, és Masinával, igyekszem minden írást elolvasni róluk- de amit a média terjeszt, az 95%-ban hülyeségnek tartom.
Ha Fellininek annyi nőügye lett volna, amit a bulvár írók terjesztenek, forgatni sem tudott volna. Érdekes, Fellini mellett mindig ott volt Giulietta, ha meg nem, állandóan telefonált neki - ideje sem volt komolyabban "nőzni".
Ugyan maga sem tagadta, hogy az ötven éves kapcsolatuk alatt időnként volt egy-egy gáláns kalandja, egyes források állítólag Giulietta is félre lépett néha - de ez szinte együtt jár a világhírrel. Fellini a nyilvánosság előtt egy macát sem vállalt fel - kizárólag a feleségét szerette.
Egyébként Fellini nem csak a nagy darab nőket imádta - rengeteg fajta nőtípust megjelentetett, rút banyától a világszépéig, soványtól a kövérig.
Anita Ekberg mellett ott volt a cérnavékony Anouk Amie, a normál alkatú Claudia Cardenale, és százezer különféle nőtípus. A rajzai is hol vékony, hol telt nőket ábrázoltak.
Ugyan valóban a köznyelv a nagydarab nőket hívja "Fellinis alkatnak" - talán azért, mert más rendező inkább a vékony, arányos alkatú lányokat alkalmazta és így Fellini óriásnői unikumok voltak.