Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pampara

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
Nagyon sokan panaszkodnak nekem az ismerősök közül, hogy túl bizalmas, vagy törvényellenes kérdéseket kapnak az állás interjún. Gyakori, hogy éppen gyerekkel, magánélettel, párkapcsolattal összefüggő indiszkréciótól szenved az, aki munkát keres. Ám a munkáltató gyakran nem…..
Pampara 2009.07.20 08:48:14
@vero: férfiak is igénybe vehetik a +szabadságot
Pampara 2009.07.20 09:31:34
@Nyomek: feőlem, a lényegen nem változtatat. Egy társadalmi probléma megoldását tolja át az állam a munkaadóra, úgyhogy megtiltja, hogy megkérdezze létezik-e ez a probléma.
Viszonz meg is fordíthatnánk ezt a dolgot. Mindenki akinek problémát okoz ez a kérdés, nyugodtan ne válaszolja meg és nyugodtan ne vegye fel a munkavállalójától az érte járó pénzt -hisz végül is mi köze hozzá? Szóval nem a munkaadón kell a port elverni hanem a törvényhozókon, amirt ilyen helyzetbe hozzák az embereket.
Fölösleges bejegyzések elkerülése végett nekem is vannak gyerekeim.
 Érdekes-e bármilyen bűncselekménynél, hogy akár az áldozat, akár a tettes milyen származású, konkrétan az, hogy roma-e vagy sem? Eldöntendő kérdés, lehet érvelni mindkét álláspont mellett. Maradhatunk annál, hogy bármely változat következik be, nem történik meg más,…..
A magyar újautó-eladások egyhatodát olyan vevők adták eddig, akik az indulóár 15 százalékát sem tudták befizetni. Most megszűnnek az ennyire kockázatos finanszírozások, tehát minimum húszezer leendő új autós hoppon marad. Mit tehetnek, ha mégis kellene autó? Vélemények az…..