Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadtigris

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tigrisblog Ökör nézi Jupitert 2012.05.09 01:11:00
A legújabb KRESZ szerint bringások szemből bemehetnek az egyirányú utcákba - legalábbis a többség így tudja. Arról már kevesen értesültek, hogy csak akkor, ha a behajtani tilos tábla alatt van egy fehér téglalap, rajta a kerékpár piktogramjával. Ha ez hiányzik, a biciklis se…..
Tigrisblog Rozs nem OK? 2012.04.30 21:48:00
Egészen pár nappal ezelőttig azt se tudtam, hogy Rozs Szabolcs létezik. Feltételezem, ezzel nem vagyok egyedül. Most már sokan tudjuk: Rozs Szabolcs az az ember, akitől a Rémhír TV szerint Gyurcsány Ferenc elplagizálta a szakdolgozatát. Rozs eddig Gyurcsány ex sógora volt, pár napja…..
Ha valaki • át akarja nevezni a nácik ellen harcoló F. D. Rooseveltről elnevezett teret, • el akarja távolítani a nácik ellen harcoló szovjet kiskatonák emlékművét, • viszont a nyilasok által használt Szebb jövőt! köszöntéssel szokott búcsúzni,az náci vagy nem…..
vadtigris 2011.03.31 23:23:35
Pásztor Tibor Széder este 2010.03.31 21:19:01
Tegnap a második széderestét a Wesselényi utcában ünnepeltük, a Teleki téri zsinagóga rabbijánál, Sholom Hurwitz rabbinál. Az ő ablakát nem dobták be kővel, és minket sem ért attrocitás, amikor egy félig és egy teljesen alvó gyerekkel a karomban, kipával a fejemen végigmentem…..
Pásztor Tibor Morvai a négyzeten 2010.03.24 19:44:00
Anno azt a rendeletet, ami felhatalmazza a kerületi közterület-felügyelőket kerékbilincs használatára, csak az MSZP nem szavazta meg. A Jobbik (bizottságban, mert testületben nincs képviselőjük) támogatta.Ha jól tippelek, Morvay fővárosi közterület-felügyelőkkel vitatkozott…..
vadtigris 2010.03.25 23:17:22
@m.logic: Elég sokszor láttam Morvait, egyszer még személyesen is. Egyáltalán nem tűnt se mocskosnak, se tetvesnek, bár lehet, hogy egyes alkalmakra kimosakszik.
A drogos elképzelhető. Néha nagyon úgy tűnik, hogy nincs egészen magánál.
Pásztor Tibor Szélsőjobbik 2009.06.13 17:12:00
Orbán Viktor szerint a Jobbik szélsőséges párt. Stumpf István szerint a Jobbik nem szélsőséges, csak nemzeti radikális.Megértük, hogy Orbánnal kell egyetértenem. És ha már Jobbik. Szerintem nem a Jobbik eredménye a legrosszabb hír az EP-választáson, hanem az MSZP-é. Az,…..
Kedves Morvai Krisztina!Büszke magyar zsidóként köszönöm kedvességét, hogy gondol arra, mivel töltsem el a szabadidőmet, de sajnos nincs belőle elég, azt pedig be tudom osztani az ön segítsége nélkül is.De nem bírom magamban tartani a teoretikus kérdést, hogy ön szerint mit kell…..
Kicsit lipihentem magam, de az élet nem állt meg!     Amint látom,- mindenki jól elvolt addig,- míg én aludtam egy kicsit. Most Pestre "készülök"- de fogalmam nincs,- hogy érek oda. -Hiába,- "Gaskóék szándékai kifürkészhetetlenek"!Ha nincs…..
9:59 A testület elfogadta a 2009. évi költségvetés módosítását. Reklamáltam, hogy a Szent István téri mélygarázs értékesítéséből származó bevétel még mindig be van tervezve 2,4 milliárd Ft-tal, pedig az érvényes döntésünk szerint mégsem kívánunk megszabadulni tőle.…..
Tegnap biciklivel mentem a Kongresszusi Központba. A bejárattal szemben akartal lelakatolni, de rámszólt egy nagyothalló készülékes fiatalember. Nem vettem volna a lelkemre, hogy nemzetbiztonsági kockázat legyen a bringám, úgyhogy kicsit arrább toltam. Arra jött három…..
Pásztor Tibor Halmai Gábor 2009.03.27 12:28:00
Minden irónia nélkül, büszke vagyok arra, hogy ugyanarra a következtetésre jutottam Sólyom demokratikus aggályaival kapcsolatban, mint Halmai Gábor:Vagyis aligha igazolható, hogy az előre hozott választáson kívüli többi kormányfőcserénél kevésbé lenne demokratikus a…..
vadtigris 2009.03.27 20:19:11
Ugye-ugye? Nem akarom mondani, hogy én már egy éve megmondtam, hogy ide nemzeti egységkormány kell, de én már egy éve megmondtam...
ÉLETÜNK LEGSZOMORÚBB NAPJA   1979 május 17.-én verőfényes reggelre ébredtünk. Volt még bőven idő a felkekésig,- éppen azon „meditáltunk”- mit lehetne csinálni addig,...amikor megszólalt a CSENGŐ! De nem úgy,- mint ahogy máskor,- ha…..
Az Alkotmánybíróság szerint alkotmánysértő a Polgári Törvénykönyv. Skandallum. Mai ítéletükben ugyanis kifejtették, hogy az egy évvel ezelőtt elfogadott törvény [a bejegyzett élettársi kapcsolatról] homogén csoportként kezeli a különböző és azonos nemű emberek…..
Orbán Viktorral volt ma tele az RSS readerem. Például hogy 2009 a szocialista politika összeomlásának éve lesz. Ha jól emlékszem, ígért már forintárfolyam-összeomlást is, valamikor 2006 októberében. Akkor 274Ft volt egy euró, ma 264Ft. Így akár össze is omolhatunk. Azt is…..
vadtigris 2008.12.14 20:38:21