Regisztráció Blogot indítok
Adatok
planxx

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Szegényház 2021.10.21 20:23:57
Néhány hete családostul hazautaztunk hogy megnézzük a Vadászati Világkiállítást. Mindenképpen látni akartam mert én hét évesen ott voltam az 1971- ben rendezett kiállításon is. Összességében nem bántuk meg hogy hazautaztunk, hogy megnéztük bár jót szinte semmit nem tudok mondani. Kezdjük az…..
Fogyasztói társadalmunkban ha karácsony, akkor ajándékvásárlás, ami valljuk be, többeknek leginkább egy kötelező, sokszor csak utolsó pillanatokra hagyott “muszájkör”. Pedig ha már kidobunk egy csomó pénzt az ablakon, akár vehetünk olyan dolgot is, amivel tényleg örömet lehet szerezni a másiknak…..
planxx 2016.12.19 17:55:13
@Szántó Gábor: Szerintem te a Trivial Pursuitra gondolsz. Kb. 20 éve figyel nálunk is a polcon :)
A Savoya Parkban található Auchanban két olyan pénztár is található, melyet csak kismamáknak és kisgyermekkel vásárló családoknak tartanak fenn. Ebből az egyik mindig üzemel, ez szabály. Csakhogy az értelme az semmi, mivel itt van mindig a legnagyobb sor, és nem azért, mert…..
Előző karácsonyi ajándékajánló posztunkban a szűkös keretekbe is beleférő, 5000 forint alatti tárgyaké volt a főszerep. Most egy kicsit merészebben válogatva, 5 000 és 10 000 forint közötti értékben tallózgatunk.A golyópálya remek szórakozás, erre mutatunk először…..