Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kryptic

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét elindult a KIES-en keresztül a Gingerbread frissítése. Ismét a skandináv régió kapta meg először (XEE, NEE). A magyar, hivatalos verzióra még várni kell. Tehát ebben sincs magyar szótár, sem a Samsung, sem a swype billentyűzetekhez. A rendszer maradt RFS sajnos. Engem ez…..
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem fogok a custom ROM, módosított kernel, lagfix és egyéb nyalánkságok témakörében írni, de muszáj vagyok. Egészen egyszerűen azért, mert a Samsung fatökű lepkevadász programozókat használ. Viszont ami ezután következik, azt mindenki a saját…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.21 09:30:00
Még tíz tévéműsor, amibe Obama elmehetne haknizni. Legjobb: Dirtiest Jobs.Chris Klein jövő héten a Good Guys-ban forgat, Jack (Colin Hanks) egykori társának szerepében.A 16 és terhes című MTV-reality megszülte a Tinimuter (Teen Mom) című spinoffot, az meg életet adott egy újabb,…..
Valóságos géniusz lehet aki ezt a cégért kitalálta. A bolt eléggé bezártnak tűnik, mindenesetre itt található...
Azt hiszem, az FC Barcelona hires jelmondatát nem csak a katalán öntudattal rendelkező futballrajongók tették magukévá Európa-szerte, hanem mindenki, aki 2009-ben nem angol királyt szeretne ültetni a kontinens trónjára. A Barca nem csupán egy nagyszerű csapat, hanem maga a remény,…..
Dubstep és sok más First 2008.12.14 18:10:17
Üdv mindenkinek!Ez a blog azzal a nem titkolt szándékkal indult, hogy szerény ismereteimet a dusbtep és rokonstílusainak világáról megosszam másokkal. Ha már egy ember is megszereti ezt a zenét a blog miatt, akkor én már boldog leszek.Megpróbálok majd viszonylagos rendszerességgel…..