Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5kolbasz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal vendégposzttal jelentkezünk. A híres tokiói Waseda egyetem tanára, Ferber Katalin gazdaságtörténész elemzi a válságot alábbi esszéjében. „ Ha száz dollárral tartozol egy banknak, az a te gondod. Ha százmillióval, az a bank gondja.” (Paul Getty)   Mint a…..
5kolbasz 2009.11.28 18:19:06
@fernokat: Ja, mar mondtam neki, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb otlet, ettol fuggetlenul japanul tanul, mangat olvas (rendel kiloszam), mangat rajzol, ugy tunik semmi mas nem erdekli. Asszem 15 volt, amikor elolvasta a Hagakure-t, azota az a biblia, meg itt ez helyes kis szellemi kornyezet, ami korulveszi, szoval nehezen tudok ervelni Japan ellen. Foleg hogy meg en magam sem voltam soha, de nagyon szeretnem latni, megkostolni az igazi Japan kajat, a Kolbasz is odavan Japanert, szoval ezek a dolgok nem igazan segitik az elriasztast.
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
5kolbasz 2009.11.25 00:41:02
@Kolbasz: És a Pirézeknek?
5kolbasz 2009.11.25 13:28:53
@KalapácsSam: eléggé igazad van
Subba Kedves szerelmem! 2009.11.25 09:30:00
 VIA  ..
Checkpoint Charlie KVB a neten 2009.11.19 02:30:00
Érdekes kísérlet, amit az Indavideó csinál. Magyar szolgáltató IP címéről ingyen megtekinthetőhetővé tesz magyar filmeket, igaz nem túl jó minőségben. Egyrészt így is képesek legalább annyi nézőt csinálni mint a moziban, másrészt hozzáférhetővé válnak rövidfilmek,…..
Van bérletem, igyekszem minimalizálni az autóval mozgást, szóval villamossal járok. Sokan vagyunk. Nem ijesztgeti már az utazó közönséget a Bodrogi-Süsü, helyette egy kellemes női hang figyelmeztet, hogy a villamos esetenként hirtelen fékezni kényszerül, szíveskedjünk folyton…..
Checkpoint Charlie Hemophiliac 2009.02.04 22:48:00
Kezdjük az elején. Egy audiocédé van a meghajtóban, és miután megnyomjuk a play gombot, hangokat hallunk a fejhallgatón keresztül. Azért a fejhallgatón, hogy a környezetünket ne károsítsuk. Igaz, autóban is hallgathatjuk és akkor nagyon jó rendőrriasztó. Ablak leteker, dől ki…..
Egyre szorongatóbb kérdés, hogy milyen módon tároljuk szeretett CD lemezeinket. Persze jártam már olyan embernél, aki 10 db CD-vel vígan eléldegélt, na de aki ennél egy fokkal többre vágyik, már annak is lépnie kell valamilyen irányba.A fali kazettatartó mintájára eleinte hittem…..
A tavalyi évösszesítés után most egyetlen giga posztba sűrítjük az itthon megrendezett dzsesszkoncertek legjobbjait. Tulajdonképpen blogtörténelmet írunk, mert ilyen átfogó visszatekintő bejegyzés még nem született Magyarországon éves dzsessztermésről, pláne, hogy a legjobb 12…..
Azt beszélik, hogy Szekeres Imre körül szaglászik a NATO, ugyanis szükség volna már egy kelet-európai főtitkárra a világ folyását jelentősen meghatározó katonai szervezet élére. A Checkpoint Charlie melegen üdvözölné, ha a jelenlegi honvédelmi miniszter, aki sosem volt katona,…..