Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BadSector

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook DŰNE - Második rész 2024.02.28 06:00:00
- Na milyen vót a Dűne? - Őszintén? - Csakis! - A film elején Atreideseket lángszóróznak, a film végén meg Harkonneneket. - Így megy ez...
BadSector 2024.03.08 01:44:08
@scal: Nekem a Twitter továbbra is leginkább Twitter, még Musk retardált "X" fétise után is. Egyébként a gmail üzenetekben is folyamatosan ki van írva, hogy a "volt Twitter"). Meg amúgy leszarom, hogy Musk minek hívja.
BadSector 2024.03.08 01:47:43
@scal: "Nemá, 2024-ben ez még működik, lefizeti és még meg is ússza? Szerintem a csaj megköszönte neki, hogy láthatta a szent jobbot, szerintem szívesen lett volna eljövendő gyerekeinek az anyja." Teljesen mindegy, hogy a csaj mi lett volna szívesen (egyébként kétlem, mert akkor nem akad ki rajta, hanem hagyja magát megdugni), a lényeg, hogy ilyet nemhogy normális ember nem csinál, de még a legnagyobb elszállt rocksztárok sem, Musk pedig azért nagyon messze van egy rocksztártól.
BadSector 2024.03.08 02:04:09
@scal: "Most gyorsan megnéztem közben az általad nehezményezett Amber Heard fotót, és bitch please, Az informátorokban még a segge lyukát is megmutatta. Mi ez ahhoz képest?" A másik még, hogy az egy dolog, amikor egy színésznő egy film kontextusában meztelenre vetkőzik például egy szexjelenetben, vagy akár felölt egy ilyen fétis cosplay hacukát, és ezért PÉLDÁUL jól megfizetik, vagy a filmmel is jól jár és ezt ügynökével előre megbeszélték, kikalkulálták, hogyan építi ez a karrierjét és megint más, mint amikor a VOLT faszija valamilyen elmeroggyant állapotában, kicsit ilyen "bosszúpornó" feelinggel megoszt egy ilyen közös, intim képet, ami csak rájuk tartozott. Amber Heard csak azért egy gyenge láncszem ebben a sztoriban, mert ő már kinyírta a karrierjét a Johnny Depp perrel, ez mindannyian tudjuk. De hogy a Dűnére visszatérjünk: például Zendaya, szerintem eléggé röhejes (bár tényleg szexi) meztelenruhás és a filmhez amúgy marhára nem illő "cosplaye" is előre kikalkulált volt és nyilván jól megfizették érte, és a karrierjét is egyengette vele valahol.
Grafománia Woke geek (wo)man 2022.10.15 20:37:47
(elmélkedés arról, miként lett a Gamestar egy woke propagandalap) Írok a jelenlegi Gamestar-élményemről. Előre szólok, ez egy szubjektív vélemény lesz. Előfordulhat, hogy bizonyos kijelentéseim és megállapításaim nem fedik teljesen a valóságot, de sajnálatosan nem hiszem, hogy tévednék az…..
BadSector 2024.02.04 17:58:42
Világ életemben rühelltem az ideológiákat és ebbe a kommunizmus, a szocializmus, a "jobboldalnak" hívott populizmus, a vallások és persze a woke is beletartozik. Plusz még hánynom kell a Magyarországra tipikusan jellemző urambátyám mentalitástól, a bizonyos pozíciókba azért elhelyezett hozzá nem értő pancseroktól, mert "jó elvtárs" (50-nes-90-es évek), vagy sógorkoma (fidesz). Az igazi liberalizmus szerintem nem ideológia, hanem inkább ideológia mentesség, az élni és élni hagyni, a vállalkozások korrupciómentes érvényesülése (ami például a mostani Project029-re, vagy GameStarra abszolút nem jellemző, ha egy kicsit utánaolvasol annak, amit a Media1 írt, nem csak ebben a két cikkben). A liberalizmushoz tartozik még, hogy az egyén tehetsége, szaktudása és intelligenciája alapján tudjon érvényesülni, nem azért a miniszterelnök segghülye gázszerelője, vagy a lapigazgató úr évszázados vidéki komája, aki azelőtt életben nem tanult semmilyen újságírást és tőlem akarja lenyúlni a szakdolgozatomat, aki az ELTE-n diplomáztam és elég keményen megdolgoztam érte. Továbbá 12 éve egy elbaszott balkáni posztkádári soft-"dicktaturhában" élünk, egy olyan feltűnési viszketegsében szenvedő, a végletekig korrupt, kőgeci és önmagát is vagy ötször eláruló O1G-vel, aki a gyerekkori traumáit is rajtunk veri le napi szinten. Ennek SEMMI KÖZE a jobboldalhoz, ahogy a moszkovita kamupártjának sincs. Ezek a dolgok pedig, amit most leírtam (korrupció, ostobaság, sógorkomák, és vidéki haverok) összetartoznak és halál mindegy, hogy milyen oldalnak nevezzük őket. A "woke" pedig, nálunk CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a külföldi streaming csatornákon, meg a mozifilmeknél észlelhető, meg Orbán Viktor agyában a nemváltó óvodásaival, szóval hagyjuk már. A woke bizonyos megnyilvánulásai pedig már régen is jellemzőek voltak az USA-ban, amikor még a woke kifejezést nem is használta senki. Nálunk viszont ennek ZÉRÓ jelentősége van, csak a "popsik" (populisták) felfújt nünükéje, hogy addig se vegyük észre, ahogy lopnak, ipari mennyiségben.
BadSector 2024.02.04 17:58:44
@Frederick2: "Sem az un. "baloldal", sem az un. "jobboldal" nem vádolható a klasszikus liberalizmussal." Jaja, ebben egyetértünk. A klasszikus liberalizmus egyébként közelebb áll a klasszikus jobboldalhoz - amikor még létezett - itt például Giscard D'Estaing francia politikust, gondolkodásmódját, pártját és politikai tevékenységét lehetne felhozni erre klasszikus példának.
BadSector 2024.02.18 17:40:18
Muszáj még valamit hozzátennem. Ezt írtad: "Miért tolódott a Gamestar balra?

Mindig a főszerkesztő a karmester. A zenekar tagjai pedig sosem mondanak ellent a karmesternek. Valamikor volt egy stratégiaváltás – aminek a lebonyolítója a főszerkesztő." Ez válójában PONT NEM egy progresszív (nevezd "baloldalinak", ha akarod) koncepció és irányítás, ha belegondolsz. Most egy pillanatra hagyjuk az (általad is) felfújt és túldimenzionált "woke"-ot, a fideszt, Mészáros Lőrincet és egyebeket, mert ezek valahol a kismagyar gagyisztán kamu nyűgjei az egyik és valós problémái a másik oldalon. A lényeg, hogy az irányítás mennyire demokratikus és a kollégákat meghallgató, vagy teljes mértékben autoriter, egy kézben irányított, amely csak látszólag hallgat a szerkesztő munkatársak, a beosztottak meglátásaira, valójában mindig megy a saját feje után és maximálisan felülről dönt minden kérdésben. Anélkül, hogy neveket mondanék, ez minden egyes főszerkesztő, illetve az IDG Hungary vezetője esetében is így volt és ha olvasod a Media1 idevágó cikkeit, akkor a Project029 esetében így is maradt, hacsak nem lett még rosszabb. Ennek pedig semmi köze semmilyen politikai ideológiához, vagy lózunghoz, vagy ezek terjesztéséhez. Viszont ez a munkahelyi autoriter kontra demokratikus (amelyik a GameStar sosem volt) mentalitás, ami sokkal lényegesebb, mert a lapkészítésre és egyben a lap minőségére és az olvasókkal való kapcsolatra is befolyással van. Azért irritálnak az ilyen "woke" dolgokat firtató alt right/jobber irományok és azért (is) reagáltam, mert pont a lényeget nem látják, csak az ideológiai, valójában egyáltalán NEM a GameStarhoz tartozó felszínt kapargatják. mazur egyébként a Pázmány Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar - PPKE BTK-n végzett, ha ez mond valamit. Annak köze nincs a "baloldalhoz", vagy a "woke"-hoz.
Igazából nevetséges szintre jutott a kultúrháborús hírek nagy része ami Trumppal függ össze... mert mindenbe belemarnak amit mond a koronavírussal kapcsolatban és mindenről a legrosszabbat feltételezik nála amit el lehet képzelni, míg Obama alelnökének rengeteg furcsa beszólását mind pozitívan…..
BadSector 2020.06.08 13:59:47
@Frederick2: Én a nyilvánvalóan pozitív értelmezésű "progresszív" jelzővel azért voltam egyszerre óvatos és kíváncsi, mert az elég élesen Donald Trumpot védő @GABOR2 számára erősen kétlem, hogy ez a jelző ugyanazt jelentené, mint számomra, vagy amit itt leírtál. Ugyanis az én olvasatomból (és szerintem a józanul gondolkozó emberek zöme szerint) Donald Trump oly messze van BÁRMIFÉLE progresszív gondolkozástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ezért voltam kíváncsi, hogy @GABOR2 akkor mit tart "progresszív forrásnak", illetve mit ért a "progresszív" jelző alatt, mert nagy eséllyel nem azt, amit én.

A médiának egyébként nem gondolom, hogy az lenne a feladata, hogy "támogassa a gazdasági, a társadalmi, a technikai, a kulturális, az erkölcsi fejlődést, illetve, ahogy írtad, "higgyen a haladásban". A médiának az a feladata, hogy "oknyomozzon", információkat gyűjtsön és kérdéseket tegyen fel MINDENKINEK és az infók és válaszok alapján egy informatív, hiteles, objektív cikket írjon, ahol minden félnek megvan rá az esélye, hogy megszólaljon és a saját álláspontját képviselje (már ha egyáltalán akarja ezt, ha nem, ezt is jelezni kell a cikkben). Elvileg ez a média feladata, más kérdés, hogy ez hol, mennyire valósul meg. A Donald Trumpot védő, alt-right, magát jobboldalinak nevező lakájmédiában semennyire.
BadSector 2020.06.08 14:02:45
@Frederick2: "Mint írtam, kiábrándulva a politikából, nem igazán fogyasztok politikai tartalmat a neten." Ugyanígy érzek és én sem nagyon. Konkrétan csak a saját cikkem miatt találtam erre a blogra. ;)
Megjelent az új Far Cry játék meg a Division, ráadásul márciusban 30 éves lett a Ubisoft - ez a három ok elég volt arra, hogy a céget válasszuk eheti adásunk témájának. Hogyan lett egy francia családi vállalkozás a harmadik legnagyobb kiadó az Activision és az EA mögött, ezt próbáltuk körbejárni.....
Valami furcsa előérzet miatt nem néztem meg múlt héten a Sony nagy csinnadrattával bejelentett bejelentését, pedig azt ígérték, hogy megmutatják a jövőt. Kicsit furcsa ez, tekintve, hogy az aktuális konzolgenerációban épp ők voltak azok, akik annyira meg akarták mutatni, hogy…..
BadSector 2013.02.27 16:33:47
@Bobby Newmark: (Ősrégi redőny szereléséből visszatérve, porosan.) Hát nézd, nem tudom, Te milyen barlangban élsz, de a modern nagyvállalatok (beleértve a játékvilágot is) a következő szempontok alapján működnek: minőség, az ebből származó vásárlói elégedettség, eladások, profit. :)

Na most az általam felhozott PC only címek képviselői általában véve minőségben és eladásokban is hozták azt a szintet, amelyek miatt szót érdemelnek. A többi nem nagyon.

Értem én, hogy Neked, PC-s HC gamernek tökmindegy, hogy egy adott cím mekkora eladásokat produkál, de ha nem jön a profit, akkor annak a minőség (bugok, multiplatformnoknál gyenge portok, gyenge grafika stb.) és a mennyiség (egyre kevesebb a PC-s cím) látja kárát.

Nem tudom mennyire figyelted meg, de pl. nagyobb címeknél (Assassin's Creed részek) már alig észrevehető a minőségbeli különbség, nemrég csekkoltam le, ha pedig van, akkor úgy szaggat a játék még jobb gépeken is, mint a disznó. Az olyan játékok pedig, mint a Crysis 3, ami tényleg egy PC-re optimalizált cím, olyan dögunalmas, lélektelen, rail shooter tech demók, hogy elalszom rajtuk.

Ami pedig a 4K-s felbontást illeti, meglepődnél, hogy a programozók mire képesek, különösen évek távlatában. :) Gondolom te a 640*480-nál (ha még abban a korszakban játszottál) is azt gondoltad (volna), hogy az a maximum, annál több úgysem lesz... ;)

Az egész vitát azzal szeretném zárni (írhatsz még nyugodtan, hogy csakazértis tiéd legyen az utolsó káromkodás), hogy mentem God of War: Ascensiont tesztelni, mert ez az egész vita nem éri meg, hogy rá pazaroljam az időmet. :)

Minden jót, sok "jó" PC only játékot, amelyek mérföldkövekkel a konzol előtt járnak, fáklyával kezükben. (És közben rávetődik a fény a rongyos nadrágjukra.)
BadSector 2013.02.27 17:12:03
@Bobby Newmark: Nem mintha bármivel is tartoznék neked, de erre a "seggből előrángatott" szöveged már mindegyik tételére válaszoltam. :) Az értelmi szinteddel, vagy a felfogó képességeddel lehet a gond, esetleg enyhe retardáltság jelei is megmutatkozhatnak rajtad. :) I blame the parents. :(
A lenti videó ritka diadalmas pillanatot örökít meg: a Stallion83 nevű Xbox 360 júzer a Telltale Wallace és Gromit játéksorozatában unlockol egy 20 pontos achievementet, és ezzel eléri ötszázezredik gamerscore-ját. Annak, akinek az előző mondat kínai lenne: Xboxon majdnem az…..