Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sempre_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat…..
sempre_ 2009.03.14 17:54:12
Attila megelégelte, hogy az újpesti Spar biztonsági őrei ahelyett, hogy a dolgukat végeznék és a vásárlókat védenék az erőszakos piás hajléktalanoktól, a kosárpakolásnál sokkal többre nem hajlandóak. Tisztelt Spar! Egy fontos problémával kapcsolatban kérem azonnali…..
sempre_ 2009.03.04 14:02:45
Tardai történetek Huszonegy 2009.02.27 10:30:00
Benőke mindig alászalad a csajozásaival. Mondjuk a srác se' százas, eleve, baszod, ezzel a csokibarlang dumával nyit, de nem csak a cseten, hanem simán diszkóban is. Milyen már, kettőt szól, táncolunk, meg kérsz egy vodkahellt, aztán meg mi a véleményed a popóba tolásról, azt'…..
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
Ez itten kérem szépen egy összeharangozó. Vagy befoglaló, ahogy jobban tetszik. A 15. forduló eseményei mellett már a 16. fordulóról is szót ejtünk, előbbiben ugyanis kifejezetten izgalmas dolgok történtek, utóbbiban pedig kifejezetten izgalmas dolgok fognak történni (mégsem…..