Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macicsapat

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
amcsika the only one babysitter 2009.08.01 11:50:48
nagyiék elmentek nyaralni! már a hét elején mondta, hogy bükkfürdőre mennek a papával, és nem tudják, hogy mi lesz velünk! egy kicsit elszomorodtunk mandulával... nem lesz pót vacsora?? vagy nem is lesz vacsora?? jajj, akkor hogy fogunk enni?? fogyókúrára fognak minket? ilyen…..
Szóval Carlos nem evett. Legalábbis nem rendesen. A vasárnapi ebédhez odaült - kapott is a pogácsából a kis szemtelen - de a saját táljából a saját kajáját nem fogadta el. Kedvetlenül beleszimatolt, aztán ott is hagyta. Gondoltam mindenfélére, hiszen szegény kutyának Bandi…..
Tegnap este sétálni indultunk a "Sárkány hegyünkre", és elvittük magunkkal gyűjteményünk legújabb tagját a sárkányrepülő-repülőt. Huba nagy örömére, mert ez már egészen hasonlít egy igazi madárra! Ez volt a nyár első reptetése és a kellemes hűsítő szél…..
Az unalmas percek számait csökkentendő, elvittük magunkkal Carlost horgászni. Sátorban aludtunk, ami szerintem nagyon tetszett az ebnek, és már másodjára megértette, hogy sajnos nem fér el a matracon, hanem a kutyaágyon kell feküdnie. A hős kutya az éjszakai horgászatot…..
Bandi kutyát tegnap végzetes lövés érte. Élt két évet, két hónapot, két napot. Nincsenek szavak a fájdalomra ;(Huncut szemét sosem felejtjük.....
Az eső megérkezése előtt sikerült egy kellemes hajnali sétára mennünk! Volt fácán, meg mindenféle vad-szimat... Az ilyen együtt töltött percek mindig megkoronázzák a…..
Csak úgy repülnek a napok! Távollétünk oka, hogy Sopronban nyaraltunk egyet... Huba nagyon jól érezte magát! Meséljenek a fotók!   "Napozás" közben!         Foci…..
ma van a nagyi szülinapja!!!!! sok sok boldogot neki!!!!  ..
Nagyon jót nyaralok, de azért nem felejtkeztem el rólatok sem ám! Képzeljétek, meglátogatott az anyucikám, és pont akkor volt a legnagyobb vihar. Ugyan lementünk sétálni, de vizes lett a lábacskám, és még a szél is fújt, úgyhogy kénytelen voltam a nagyi pulóverében…..
Hála istennek, a melegre nincs panasz, a nadrág is leszakadna rólam, ha lenne olyanom. Így a nagy nyaralásban édes semmittevéssel telnek a napjaim, verekszem Mandulával, széttépkedem a szúnyoghálót, hogy kiülhessek a második emeleti erkély korlátjára, onnan meg a konyhaablakba,…..
macicsapat 2009.07.22 08:47:27
Visszatérve a kölyök vizsla "rovatunkhoz" el kell mesélnem egy aranyos történetet... Mi is a címben említett "jó kis magyar járgány" tulajdonosai vagyunk.Bármilyen hihetetlen is, ezt Huba nagyon is jól tudja, és ezer kocsiból is kiválasztja ezt a…..
macicsapat 2009.07.22 08:45:19
Tegnap megígértük magunknak és persze Hubának, hogy ha ma jó idő van, akkor elmegyünk túrázni az ózdi túrázókkal az Arlói tóhoz. Este még esett az eső, de reggelre ennek már semmi jele sem volt. Nekivágtunk a közel 12 km-es távnak. A folyamatos locsolás és ivás mellett…..
Mindenki csomagol és utazik, és a végén engem is összecsomagoltak és beletettek a kocsiba és elutaztam, na hová is? Nem, nem egyenesen. Először csak Székesfehérvárra. Ott találkoztam a nagyimmal, és mindhárman, anyuci, nagyi és én, elmentünk fagylaltozni. Én is kaptam…..
Egy kicsit még visszább kell az időben sétálni ehhez a történethez!Nagyon sokáig tervezgettük a kis kutyát, hogy milyen is lenne nekünk jó, hogy milyen fajta legyen... Apafej nagy testű kutyát akart... én meg vadászkutyát... De akkoriban sehol nem lehetett a környékünkön kutyut…..
Kiskutyám akkoriban olthatatlan vágyat érzett az idegenek felderítésére. Ez a legváratlanabb pillanatban is képes volt felszínre törni:Mamáék háza közelében van egy buszmegálló. Elég sokan jönnek-mennek... Egy meleg nyári napon egy fiatal hölgy is ott várta a buszt. Huba…..
Azt hiszem Huba elcsípett egy-két mondatot, amikor arról beszélgettem Apafejjel, hogy milyen jó lenne egy kis vizsla a családba! Huba régen volt kölyök és nincs fantasztikusabb egy gyerek vizslánál! Nosztalgiáztunk egy kicsit!Az esti séta nem 19 órakor volt, hanem 23-24…..
Mielőtt neki látnék mesélni, illik bemutatkoznom! Huba vizsla anyukája vagyok, na nem a szőrös vizslaszerű, hanem az ember alakú!Bizonyára észrevettétek a kutyámon jelentkező lustaságot, amiből egyenesen következik, hogy ritkábban "ül le" írni nektek... Gondoltam…..
macicsapat 2009.07.09 10:46:17
Luca szerelmemmel töltöttem néhány játszós délutánt... Tegnap anya beszélt keresztapuval és mondta, hogy most nem találkozhatok Lucussal... Pedig nagyon jó szagú, én meg ettől nagyon udvarlós kedvet kapok. Annyira, hogy hétfőn anya bedugott a zuhany alá, hogy lehűtsön!De…..
macicsapat 2009.07.09 10:45:41
ajajj, egy kicsit régen jelentkeztem, bocsánat érte!először is haza jöttem. annak ellenére, hogy esténként sírdogáltam, nagyon jól éreztem magam. anyuci és ... hát őőőő ... és egy nem anyuci ... hanem egy új apuci (?!?) ... jött értem! úgy megörültem, hogy nem is engedtem…..
macicsapat 2009.07.05 12:45:48
Kedd reggel korán keltek anyáék. Bár ez nem olyan ritka... Szendvics készítés, tea főzés... elő került a hátizsák, én meg gyorsan kiültem az ajtóba, nehogy otthon felejtsenek!Nem felejtettek otthon, na meg anya új fotómasináját sem, mert mint régebben írtam, az előző…..
Bővült az állatkertem!Érkezett még két giliszta az üvegdobozba. Mostmár mindig van mit nézni benne, mert a három közül mindig van legalább egy, amelyik ide-oda mászkál!Azért egy kicsit féltékeny vagyok még mindig, amikor apáék nézegetik…..
amcsika the only one nyaralás 2009.06.17 20:59:31
Képzeljétek, a múltkor sétálás közben találkoztam egy cicával a szomszéd házból. Utánam jött, és összeszimatoltunk. De azért félt is tőlem, meg én is őtőle, így jól lefújkodtam. Mandulát már egyáltalán nem, csak kicsit, néha, amikor nem bírja a tempót. Amikor két…..
A múlt héten alaposan megcsappant a cseresznyeállomány a fán, kb. kutyamagasságban. Sajnos nemcsak a gyümölcs került le a fáról, hanem néhány ágdarabot is lerángattak a mohó jószágok... ők még nem tudják, hogy így jövőre onnan már nem tudnak enni. Sebaj, nemsokára jön…..
Tatty Teddy Maci - nem kutya játék... "Nem kutya játék!"Mondta anya a mamától kapott angliai macira! Mhhh...azért néha majd megpróbálom elcsenni egy kis játékra...Egyenlőre még nincs neve...pedig naggyon híres maci! A neten van egy csomó képe, na meg van egy csomó…..