Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r0ll3r.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, a németek belehúztak. Nem csak, hogy bejelentették az összes atomerőmű bezárását, de egy Wildpoldsried nevű falu 321%-al több energiát termel, mint amennyire szüksége van. Ez a kis falu 5.7 millió dolláros nyereséget generál, a megújuló energiából. 1997-ben volt…..
r0ll3r. 2012.03.06 21:21:06
Kis guglizás után meg lehet találni az eredeti forrást: www.jgpress.com/archives/_free/002409.html
Kicsit árnyalja a képet, hogy sok hitelt vettek fel, de állandóan ilyen projektekbe fektették vissza a nyereséget. A cikk szerint Németországban garantált kvótarendszer van, ezért tud fejlődni a megújuló energiaipar. Érdekes, hogy Németország legdélibb pontja is északabbra van Magyarország legészakibb pontjától, nálunk mégse éri meg. Ennyit a támogatási rendszerekről.
De hogy a másik oldalról is szóljak: igen, valakinek foglalkoznia kellene az energiatárolással és a szabályzással. Már tudunk energiát termelhetünk nagyon zölden, csak a szabályozottságot kellene magasabb színvonalra hozni. Onnantól már nem lehet kifogásokat hozni.
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Újabban azzal szórakozom, hogy panorámaképeket készítek ott, ahol korábban csak egy-egy "szólót". Sajnos a vízszintes síkot még nem sikerül tartanom, így az eredmény elég foghíjas lesz, azaz a tetején és az alján elég sokat le kell vágni ahhoz, hogy téglalap alakú…..