Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikötő Online

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mary Shelley "legújabb" réma a Frankenstein után... „A Halál étvágyát hatalmasra növelte élelmének fogyatkozása: vagy tán korábban, lévén sok túlélő, kevésbé mohón számoltuk a halottakat? Most minden egyes élet ékkő volt…”..
kikotoonline Valami Amerika 2 2009.01.14 14:40:00
Az előző jobb volt... ...Akkor járunk jól egyébként, ha öt perccel a vetítés kezdete után érkezünk a moziba, és öt perccel a vége előtt angolosan távozunk.... ..
kikotoonline A törvény gyilkosa 2009.01.14 14:37:00
Elmaradt a várt katarzis! ...Sokan várták ezt a filmet, hátha majd rehabilitálja a két öreg megfakult karrierjét, ehhez képest a végeredmény borzasztó nagy csalódá..
kikotoonline Sok vizeknek zúgása 2008.12.28 17:39:00
Hász Róbert Sok vizeknek zúgása című novellagyűjteménye egységgé formálja a korábban publikált műveket... ...A lelkünkhöz szól, ahogyan az Isteni Lélek teljes dicsőségében szólt Ezékielhez, aki látomásában sok vizeknek zúgásaként, hatalmas hangerejű, elsodró…..
Az amikor megállt a Föld igen negatív visszhangot váltott ki...Az Amikor megállt a Föld egy végtelenül bárgyú, irritálóan unalmas és kiábrándítóan fantáziátlan film. A forgatókönyvben a hangzatos szlogeneken kívül semmi nincs, így logikai bukfencek tucatjaival kell…..
 Egy pimasz lány, aki dívaként csavarja ujjai köré a rajongók ezreit. „ Tavaly még a TV előtt ülve néztem az MTV EMA díjátadót, most pedig én vagyok a műsor háziasszonya. Megtisztelő érzés.” –Nyilatkozta az énekesnő. Ez is azt mutatja, hogy Katy bombaként…..
kikotoonline "Világsikerek" 2008.12.14 21:13:00
Mi rejtőzhet vajon a General Press "Világsikerek" sorozata mögött? A válasz egy, a sorozatban megjelent könyv tükrében ...A könyvlapok széleit zöldre, lilára, feketére festi, ezzel erőltetve az olvasóra a könyv hangulatát......
kikotoonline 30Y - No. 4 2008.12.14 16:50:00
A 30Y legújabb nagylemeze nem okoz csalódást a régi 30Y rajongóknak sem.  ...Az ajkai származású énekes, Beck Zoli ismét sajátos szövegírói tehetségével adott egy egyéni világot a daloknak, melyben színes felhőkbe, olykor a valóságba burkolt hétköznapok…..
kikotoonline Égető bizonyíték 2008.12.14 16:43:00
Furcsa film az Égető bizonyíték. Aki fergeteges, Nagy Lebowski féle humor-robbanást vár, az csalódni fog. Itt az egész film egy nagy, gonosz, abszurd és cinikus vicc. [Szelle Ákos kritikája a filmről] ..
Alföldi Róbert beszél új, New Yorkban rendezett darabjáról az A salemi boszorkányokról, valamint a kísérleti színházról Vörös Dórával. [Teljes cikk] ..
Az opera megújítása és népszerüsítése volt a cél a Mezzo Televízió által kiírt pályázat során, ahol a legtehetségesebb énekeseket díjazták. A rendezvény során közönségdíjat nyert az Alföldi Róbert által New Yorkban rendezett A salemi boszorkányok című darab [Teljes…..