Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGT

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadrúgás Özil, a migráns 2016.09.14 09:03:15
Azt mondta a Kövér László, hogy itt van ez a focista, ez a Mesut Özil, aki török, hiába német válogatott, összeszorítja a száját meccsek előtt, és nem hajlandó a német himnuszt énekelni. Mert a migránsok már ilyenek. Nem hajlandók integrálódni. Hát azért nem kellene a focit belekeverni ebbe a nagy…..
Folytatódik a tavaly április végi poszt, mert már ott és akkor is megígértem, illetve kommentben érkezett pár tipp is - ezekkel kezdem. Pittlaren sugallására rögtön a Breaking Bad című sorozatból a főhős feleségének Jeep-jével: Skyler egy szép régi (na jó, a wikia szerint…..
Manapság a szórakoztatóelektronikai univerzumban a Smart TV az egyik legnépszerűbb hívószó. Az okostévé funkciókkal megtámogatott tévék, Blu-ray lejátszók, házimozi szettek és médiaboxok elárasztották a piacot. Az LG is nagyon aktív ezen a téren, hiszen rengeteg…..
Fórumot tartott szerdán Hunvald György, a kerület volt szocialista polgármestere. A Dob utcai Piros Pont nevű irodában hat órakor kezdődött a rendezvény. Hunvald mellett a kerület másik volt szocialista polgármestere, Szabó Zoltán is a rendezvény meghívottja volt. Németh…..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
MGT 2012.01.22 16:10:04
Örülök, hogy egy ismertebb arc le meri írni a véleményét nyíltan. Talán ez sokakat sarkall arra, hogy ne húzzák be fülüket farkukat ha rendőrrel találkoznak MERT EZ NEM NORMÁLIS!

Huszonéve járok Magyarországra (Magyarországon) külföldi rendszámos autóval és nem vagyok magyar állampolgár. A huszonév alatt nagyon sok elképesztő rendőri atrocitás ért és szinte mindegyik esetben a helyzet hasonló volt mint a leírtakban. Mivel szabályosan közlekedek így soha nem tudtak semmiért megbüntetni bárhogy is próbálkoztak és egyszer sem kellett lefizetnem egyiket sem. Volt pár sztori, gondolhatjátok...

Botrányos a rendőrök viselkedése, megalázó és intim dolog, hogy még mindig az Anyám nevét kérdezgetik. Ez is a komcsi megfélemlítés megmaradt darabkája és nálam azonnal kiveri a biztosítékot ha ezt kérdezik.

A csomagtartót nem nyitom ki csak ha megmagyaráznák egyszer a miértjét: ezt még nem tudták megmagyarázni normálisan mert nincsennek hozzászokva, hogy a megfélemlített magyar állampolgárok vissza merjenek kérdezni. Az autóba ülő utasokat sem igazoltathatják csak ha erre alapos okuk van és indokolniuk kell!

Nem normális helyzet, hogy az adófizetők pénzét a logikátlan és felesleges ellenőrizgetésekre fordítják és közben meg azt szajkózzák, hogy nincs pénz. Nemrégiben vasárnap az Alföldön 50 km-es szakaszon 7(!) ellenőrzést láttam bár semmiféle rendkívüli esemény nem történt abban az időpontban. Ilyen sehol nem fordul elő Európában csak itt.

Huszonév alatt képtelenek voltak tisztességessé válni és a kivételek nagyon-nagyon ritkák. Lehet tanítják a rendőrsuliban, hogy kakidarabnak nézzék az embereket. A magyar rendőrök túlnyomó része nem elhivatottságból ment rendőrnek hanem mert lusta, tisztességtelen, naplopó népség aki a korai nyugdíjazására számított.

Szégyelljék magukat a magyar rendőrök, a dilettáns vezetőik és remélem farkasszemet nézhetünk hamarosan mert sokkal jobban fogok készülni a találkozóra mint 2006-ban!
Roxette @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.01.Az elején szeretném leszögezni, hogy soha nem voltam kifejezett Roxette-rajongó. Eddig eltelt éveim során akkori hangulatomtól függően hol a közepesnél kicsit rosszabb, hogy annál valamivel jobb zenekarnak tartottam a svéd duót,…..
Az Airre aludni és dugni lehet csak, az egyik ismerősöm pedig a masszázshoz használja, így érdeklődve vártam, hogy csoportos alvásba vagy egy hosszan kitartott pettingbe fullad az estém, de végül egyikbe se sajnos. Vannak zenék, amik elsősorban atmoszférát teremtenek, és vannak…..
A piaci árnál 30-50 százalékkal drágábban szállíthat irodaszert az államnak egy szocialista kötődésű, offshore hátterű cég évi 4,3 milliárd forintért...
MGT 2009.11.05 15:31:24
@MacChicken: szavaid a szívemből jöttek, teljes mértékben egyetértek.
Miklósnak nem jött be a szombati vihart követő ingyenes időutazás, kérné vissza a leolvadt lazacsteakek árát. Soroksáron elég sok helyen 18 órán keresztül ülhettek áram nélkül, mert az ELMŰ-nél hétvégén nem veszik fel a telefont: A szombati viharral kapcsolatban írok.…..
MGT 2009.07.24 10:36:40
Nálunk, Bp-től 14 km-re, havonta egyszer elmegy az áram minimum. Lehet, hogy csak 1 másodpercre, de az pont elég, hogy gallyra vágja a kompjútert. Ma éjjel 9 órára ment el.

A múltkor írtam az elmünek sima levélben,
b@sztak válaszolni. Az 5-ik bejelentésem után valami új készüléket akartak rám sózni 3 K-ért. Mondtam, hogy a bekötési díjat és az előírás szerinti kapcsoló szekrényért bőven fizettem és nekik kellene ezt a problémát megoldani.

A részvényeseknek simán fizetgetik az osztalékokat: tavaly egy 10 000 Ft-os névértékű részvényre 2100 Ft-ot fizettek! Ez felháborító és bele sem merek gondolni hogy a vezetők meg az igazgatósági tanács tagjai mennyit keresnek!

A közgyűlési jegyzőkönyvben olvastam: van pofája Dr. Kövesdi Zoltán igazgatósági tagnak ezt mondani:
"A Társaság jól alkalmazkodott a folyamatosan változó piaci feltételekhez, így az egyetemes szolgáltatás, a szabadpiaci kereskedelem és a hálózati szolgáltatás területén is a megszokott magas színvonalon tudta kiszolgálnia ügyfeleit."