Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liliana13

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek…..
liliana13 2011.12.18 13:04:15
@CsigaBige: Jaj, örülök, hogy ez nemcsak nálam csapta ki a biztosítékot, a fogamat csikorgattam arra pl, hogy couldn't do helyett could it do-t énekelt, és a többi faszság. És tényleg nem értem, hogy miért nem olvasta el soha a dalszöveget, mikor nyilvánvalóan nem tud angolul, illetve, hogy senki nem szólt neki... Elképesztő...
Az írás a fenti dátum idején készült, de csak most, 2011 februárjában tettem olvashatóvá.Reggel ébredés, kicsit furán, hol is vagyok? Összeszedtem magam, felöltöztem, bepakoltam a hátizsákba, pontosabban kiszedtem belőle, ami nem kell, és lementem a hallba.Keith velem nagyjából…..
liliana13 2011.03.03 22:32:07
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
hogyvolt VV4 - 4X52 2011.02.05 15:00:00
A mai posztot szívem összes szeretetével Holabög Rémnek ajánlom, aki miatt nagyon igyekeztem, hogy már reggel kinn legyen a poszt, de a technika ördöge betette a lábát. Így igazzá vált, amit jósolt: "lófasz lesz itt reggel, nem poszt!" :) Remélem a tegnapi összefoglaló…..
hogyvolt VV4 - 4X31 2011.01.15 11:15:00
Szándékosan nem ülök kezdésre a tévé elé, így is hallom, mérhetetlen szeretettel és tisztelettel, lemondóan legyintek, úgy látszik, ez már így marad. Olivér borzalmasan kivan idegileg, soha nem találjátok ki, miért. Mert hiányzik neki a szerelme. Meg a családja, meg a kinn…..
Már többször megénekelte Bangkok Charlie, hogy az idei esős évszak valószínűleg minden eddigit felülmúl, bár úgy tűnik ez egyáltalán nem thaiföldi sajátosság, lassan az egész világ katasztrófa sújtotta övezetté válik. Thaiföldön évek óta a hevesebb esős időszakokban…..
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
árnyék Megtettem 2010.07.14 09:40:00
 Korán volt még, a hőség csak az előőrseit küldte, de nem akartam megvárni a fősereg ideértét. Igen, ez a megfelelő idő, a tegnapi este már túl fáradt voltam, hogy bevégezzem, amit elkezdtem. Lepillantottam rá. Még ott hevert, ahol az este hagytam. Bőre enyhén sárgás, az…..
Két hete hétfőn a Margit kórháznál volt dolgom Óbudán, este nyolckor végeztem. A svéd villám épp szervizben, odafelé békávéztam, de olyan szép idő volt, hogy hirtelen felindulásból elhatároztam, hazasétálok. És milyen jól tettem... egyrészt megspóroltam a jegy árát.…..
liliana13 2010.07.13 23:39:06
Vasárnap, négy órakor randi a Millenáris bejáratánál. Előtte rendbeszedtem magam, borotválkozás, hajmosás, stb. Mondjuk nem számítottam az időponttal arra, hogy még rekkenő hőség lesz, de az volt, pedig kis hegyi túrát terveztem. Odafelé menet még beugrottam a Mammut…..
liliana13 2010.07.12 01:29:20
árnyék Jó nap, dióhéjban 2010.07.11 00:13:00
Ez egy nagyon jó nap volt. :) Késői reggeli, jóízű nosztalgiázás, örömködés, esti program a Lánchídnál: Töki pompos, kürtőskalács, juhtúrós puliszka, narancsos limonádé, kiváló idő, jóleső séta, jó társaság. ;))). Afrikai zene, marokkói zene, orosz balalajkás…..
Visszaküldtem az ételt a Vegafutárnak. Ma ezt a választ kaptam:"Megérkezett hozzánk az étel, Önök egy darab paradicsomot azonosítottak tévesen húsdarabnak."Hmm. Hatan láttuk, senkinek nem volt kétsége, hogy ez hús. Persze nem kizárt, hogy paradicsom. Elvégre én a…..
árnyék Rövidhírek 2010.07.07 17:44:20
10 nőnek írtam a KlubD-n. Ebből azt hiszem 7 elolvasta, 2-vel levelezek is, ebből 1 csak amolyan csevegés, és 1 írt vissza, hogy túl öreg vagyok egy 31 éveshez. Hmm, a koreai exem most 32, és akivel 10 évig tartó kapcsolatom volt, szintén annyi. De végül is megértem, mindenkinek…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..