Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocahontas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bulvárlapok immár sokadjára állítják határozottan, hogy Lilu vezetheti Stohl Andrással együtt a Való Világ4-et az RTL Klubon. A Blikk szerint Lilut már ki is rakták a Reggeli csapatából, hogy nyugodtan készülhessen a reality november elején kezdődő forgatására. Hogy ez igaz-e…..
comment:com A tökéletes interjú 2008.04.25 10:58:20
A jégkorong-válogatott hősies A csoportba jutása után néhány nappal a Nemzeti Sport elkészítette a tökéletes interjút. Az alany - azaz az áldozat - Vas János, a tengerentúlon, egyelőre az NHL-előszoba AHL-ben játszó tehetség. Ennyi bevezés elég is, a textus önmagáért…..
Gyerekkorunk bajnoki címről döntő rangadói a negyedik helyért folyó tusakodássá enyhültek, de azért egy Fradi–Dózsa akkor is Fradi–Dózsa, ha most már FTC–Érsekújvár–Újpesti TE. Idén harmadszor találkoznak ma a zöldek és a lilák, a Megyeri úton az…..
pocahontas 2007.11.15 16:20:16
Sváby András menesztése csak az első lépés volt, két menetben majdnem száz embert bocsát el a Tv2 a Kereszty Gábor és Sváby András által alapított Interaktívtól. A cél a költségek racionalizálása, hogy ezentúl ne egy külső gyártó cégtől rendeljék meg azokat a…..
Bocsánat, hogy ismét Hegyi Iván alá mentem, biztos a nagy meleg az oka (persze elsüthettem volna a Zidan a Honvéd ellen poént is, de ez csak hallva jó). Meg persze a gyomorszáj tájékát kellemesen belengő, feszült, izgalmas várakozás is. Hiszen már kevesebb, mint 3 óra (vagyis 180…..
Hétfőn parádés kis meccsel búcsúzott tőlünk az nb1 4. fordulója, sajnos már csak 26 játéknap van hátra, aztán megint elmennek jól megérdemelt pihenőjükre a fiúk. Az Újpest FC - Kaposvár Transgabona, Rákóczi Cukor vagy valami ilyesféle agrártermék FC meccsének…..
pocahontas 2007.08.14 14:39:54
Magyar, Hajnal hasad.A magyar foci megint szép lesz, ez most már biztos. Bár a Honvéd csak két döntetlennel (de ha úgy nézzük, veretlenül) jutott tovább egy moldáv csapat ellen, miközben az MTK-t egy örmény ejtette ki (de ha úgy nézzük, csak idegenben lőtt góllal, és a kékek…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..