Regisztráció Blogot indítok
Adatok
logikaibukfenc

0 bejegyzést írt és 418 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóráéknál az ELMŰ kikapcsolta az áramot, miután csoportos beszedéssel nem sikerült levenniük a novemberi összeget. Pedig még értesítést is kaptak a tartozásról, nem vették komolyan, mert volt pénz a számlájukon: Nálunk tegnap (2014. január 27-én) kapcsolták ki az áramot,…..
Ilyen se volt még, hogy a kitáblázott kedvezmény kevesebb legyen a ténylegesnél. 1%-ot nyugodtan megadhatunk a vicces kedvű Auchan-alkalmazottnak: Egy őszinte akciót küldök a maglódi Auchanból! Vegyen mindenki sokat belőle (igaz, akkor már nem -0% lesz a…..
Csabinak egy reggel lekorlátozták a mobilstickjét, minthogy túllépte a 2 gigás adatforgalmi keretét. Meglepő módon a készülék szerint még csak 110 megánál tartott. Magam is megvívtam az esedékes harcomat a Telenorral, méghozzá giga csata volt, mert gigabájtokról szólt.…..
Új szolgáltatással bővül a válság szaggatta magyar gazdaság, októbertől hivatalosan is lehet prostituáltat részletre venni, vagy akár lízingelni.  „Annyit hallottam, hogy az a kurva hitel! Gondoltam megcsinálom.” – mondja Zuhalter Tibor munkaerő-közvetítő. Flottakurvát…..
Egy most kiszivárgott beszélgetés szerint a miniszterelnök nagyon jól szórakozott az égi show alatt. A magyar-holland mérkőzésről nem beszélt. Orbán Viktor álláspontja szerint egy ilyen tűzijáték egy nagy dolgokra hivatott nemzet nemzeti ünnepének a tetőpontja, és nem az…..
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
logikaibukfenc 2012.08.19 23:16:04
@szilba:
Borsod ! nem Boros
és

Pusztakotkodács és Simagöröngyös között félúton egy kis zsákfalu.
Mondhatni tanya, mert alig 100 lakója van, de mégis van orvosi rendelő, iskola, óvoda és bölcsőde (külön), rendőrség, tűzoltóság, törökfürdő és egyéb nélkülözhetetlen intézmények, meg CBA is.
Lenyűgöző 3D látványvilág, sorround hangzás, hat méteres kormányfő: ezt ígéri a Beszéd című film. Hétfőtől látható Magyarország valamennyi IMAX mozijában, vagyis az Aréna Plázában a Beszéd: az a tizenöt perces film, amelyet IMAX-technológiával készítettek, és…..
A magyar tejipari vállalat új termékcsaládot dobott a piacra Szado-Mizo néven. A fétistej már a megjelenése napján óriási sikert aratott. „Nagyon szeretik a vásárlók az új termék csomagolását. A latex bevonatú csillogó doboz, és a kupak helyett ráapplikált nikkel cipzár is…..
logikaibukfenc 2012.07.19 16:45:21
@Lencsés István:

Köszönjük Neked Nyilvánvaló Kapitány !!!!négy!!!44!!!
A határon túli és az anyaországi cégek kölcsönös egymásnak tartozásairól idén is állami ünnepségen emlékeztek meg. A fővárosi cégbíróság épületénél Simicska Lajos és Demján Sándor közösen koszorúzta meg az Ismeretlen Magyar Alvállalkozó szobrát. A Nemzeti Adó-…..
logikaibukfenc 2012.06.05 19:58:51
@Lencsés István: Én nekem diplomám van , de ne zavarjon .

Viszont humorérzéked egy csepp sincs.
Valószínűleg barátaid, haverjaid se, akik képesek lennének téged hallgatni.
A pszichiáter és a pszichológus még nem az, amiért meghallgat!
Ez a magától értetődés világnapja. - 40 éve ezen a napon halt meg a veszprémi állatkertben Sir Winston Raleigh Jameson, szúnyog. - 1998-ban ezen a napon jelent meg Papp Rita Ütlek, borulsz c. felnőtt lemeze.   A nap bölcsessége: "Kétszer nem lehet ugyanabba a zöld…..
logikaibukfenc 2012.05.09 18:03:03
Rogán Antal is felfedezte magának az Instagramot: iPadjével remek képet készített arról, hogy iPhone-jával fotózza a Parlamentet. "Ráraktam a képre egy régies effektet, meg egy szépia szűrőt. Egyszerűen fantasztikus!" - kommentálta a nap eseményét a honatya. Majd…..
Silvio Berlusconi és Dominique Strauss-Kahn közös vállalkozásba fog. A két tapasztalt politikus az aktív évek után azzal kezd el foglakozni, amihez igazán ért: prostituáltakat fognak futatni, végre szabadon. A kuplerájlánc neve, kettőjük nevéből stílszerűen Berluskahn’s…..
Gerendás Péter zenész, és hozzávetőleg 10 gyermekes apa állítja meg hazánk lakosságának csökkenését. Népességpolitikai Államtitkárként folytatja márciustól a pályáját. „A Ratkó korszakhoz hasonló hullámra számítunk a Péter segítségével. A különbség csak…..
56 milliárd forintnyi támogatás befagyasztása mellett egyéb súlyos szankciókkal is fenyeget Brüsszel. Az Európai Unió több szankciót is kilátásba helyezett Magyarország ellen, amelyek közül csak az egyik a több mint 50 milliárd forintos büntetés. Az olaszok például azt…..
Ráadásul mindezt számla nélkül! Érdekes pletykák láttak napvilágot az Új Színház újdonsült igazgatójáról, Dörner Györgyről. Egyik kollégája szerint Dörner a teljes átélés kedvéért Eddie Murphy szinkronizálása közben négerre festette az arcát és Beverly Hillsbe…..
Tavalyi adatok szerint 2 milliárdan netezünk. Az információs társadalomban – legalábbis a fejlett országokban – egyre többen férnek az internethez, és a növekedés a következő években is folytatódik. Vajon alapvető jog-e, jog-e egyáltalán belépésünk az online…..
logikaibukfenc 2012.02.01 17:55:11
Deutsch Tamás Twitteren követett el helyesírási hibákat, hogy kifejezze szolidaritását Schmitt Pállal, mivel maga sem könnyen államvizsgázott le.Orbán Viktor pedig kijelentette, hogy Simor András is jogosítvány nélkül vezeti a jegybankot, mégsincs belőle botrány.A Nők Lapja…..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
logikaibukfenc 2012.01.12 11:33:38
Subba Beszarás 2012.01.06 10:47:00
 ..
logikaibukfenc 2012.01.06 13:22:19
@blue_human_brain:

aha persze ...
akkor minimum felnőttpelenkában járna
vagy minimum hord magával törlőkendőt, meg zacsit, mint a kutyások
vagy legalább "kölcsönvesz" a polcról
Jó sok helyet megspammolhatott a Reader's Digest az ünnepekre, mert ketten is besírtak miatta. Nyereményjáték helyett erdőt követelnek a potenciális nemfogyasztók, akiknek amúgy is elegük van pont mindenből. Betelt a pohár! Eddig, ne tovább! Amúgy le kell szedni a postaládát,…..
autózz! Az előzés veszélyei 2012.01.04 07:58:00
Az előzés nem kötelező, de nagyon utálom azt a jelenséget, amiről babel is ír. Mennek az úton és addig nem jut eszükbe gyorsan menni, amíg valaki utol nem éri őket és meg akarja előzni, és a gázra lépnek. Baleseteknél a legtöbbször kihozzák az előzést végrehajtót…..
logikaibukfenc 2012.01.04 14:08:56
@horex:
A világbol kiment, autópálya sik út , erős 170
Az óra mit csalt, most hagyjuk

itt most aljasul meg akartam jegyezni, hogy "A világbol kiment", akkor jelentkezett, ha meg akartál volna állni (ilyen sebességről) ?

de közben eszembe jutott
"Az óra mit csalt" - hoz kapcsolódóan egy kissé elvont ötlet :

minek is mutatja a sebességet az autó, ha egyszerű sofőr nem számolgat fejben olyanokat, hogy mennyi út kellene neki megállni... ehelyett csak összehasonlítgatásokhoz jó, hogy mennyi a megengedett, mennyivel megy a másik...

mai technika már képes távolságot mérni, akkor miért nem azt jelzi vissza , hogy az út előttem bőven - kicsit - vagy kicsit sem elegendő ahhoz , hogy megálljak , ha kell ...

ja, hogy van, lesz ilyen, a vészfékasszisztens
de az pont nem mindig lenne jó ha besatuzna
mint most babel esetében sem, ahol a kitérés - azaz visszatérés - volt a jobb megoldás
...

na jó .. hülyézzetek nyugodtan
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
logikaibukfenc 2012.01.04 17:05:37
lehet ezért ment ki viktátor hátul ?

subba.blog.hu/2012/01/04/itt_az_ujvilag

tényleg érdekes, ajánlom a szerkesztők figyelmébe is
A baleset után fellépő ijedtségben pudingjába vágta hüvelykujjának körmét az indiánjelmezben dolgozó nő. A hüllő tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy bár háziállata mostanában a  megszokottnál több kínait eszik, ez nem indokolja a zavart bélműködést. Ezért…..
logikaibukfenc 2012.01.04 13:50:35