Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basti

0 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai BL-játéknapba sűrítették az izgalmakat, ami abból a szempontból kár, hogy választanunk kell a két, intenzitásában kocsmai bicskázásra emlékeztető csúcsderbi között. Az NST-n végbemenő változások hírnökeként csavarintunk egyet a szokásos Három dolog-ra épített…..
Basti 2010.03.09 23:45:07
@bobix: csak hogy érezd a kultúrák iránti nyitottságomat, itt és most kijelentem, olaszban van azért jó dolog is, na nem a focijuk...pfejj :S
hanem a pizza és a nők! hangsúly az utóbbin =)
Basti 2010.03.09 23:53:21
@bobix: hát, igen. a világ nem tökéletes...
Basti 2010.03.10 00:05:27
@bobix: no, lásd kivel van dolgod:

Ha úgy hozza a sors, akkor egy Signora Scabbia mellett ( nans19.files.wordpress.com/2009/07/christina-scabbia.jpg ) én még egy Lecce-Livornóra is kimegyek vagy mit tudom én, választok magamnak egy kedvenc digó csapatot (pl amelyiknek a legdivatosabb színösszeállítású meze van :))

Gute Nacht!
Egyik bajnokságban sem misztifikus annyira az őszi bajnok személye, mint a Bundesligában, holott a számok azt mutatják, mindössze az esetek 67%-ban húzza be a bajnokságot a Herbstmeister. 2007-ben a Stuttgart, 2009-ben a Wolfsburg támadt fel a kút mélyéről, fordított példaként a…..
Basti 2010.01.15 18:45:23
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

én be is nyújtom az óvást :)
poppmonnyonle!!!!!!!
Nincs tippem, hogyan keletkezhetett a Flanker beküldésében olvasható valami; jobb híján a félrehallás címkét tettem rá: Hétvégén a Moziünnep keretében megnéztük barátnőmmel a Férj és feleség (http://www.imdb.com/title/tt0809504/) című közepes romantikus vígjátékot,…..
Basti 2009.12.29 11:29:57
A tizenötödik forduló laposabbra sikerült, mint Keira Knightley – ami egyébként mindkét érintett fél esetében roppant sajnálkozásra ad okot. Kilenc csapat gólt sem rúgott, az idegenben játszóknak nem osztottak lapot, egyetlen győzelmet sem tudtak inkasszálni, és az egész…..
Basti 2009.12.12 17:24:42
@acdcisti: ja-ja. pontosan. akkor nemcsak nekem tűnt fel. A srácot mindig csesztetik/tték h nem játszik jól, közben már x ideje az ő szabja csapat fazonját.

Amúgy gratula a 0:6-os megérzéshez, majdnem bejött. Mosd le heinrichet a pályáról!! :)
Basti 2009.12.12 18:13:11
@Siegessäule: ehh, na jó! ezen nem fogunk összeveszni (úgyis nekem van igazam :D )

én sem láttam benne semmit x ideig, de amióta remek megfigyelőképességem nem MvB cseszegetésére pocsékolom ;)) , látom h ennek a gyereknek olyan agya van a játékhoz h ihaj, és ráadásul ma is dekázva szopatott be két védőt a jobbszélen (ajánlom mindeki figyelmébe a jelenetet). Okos és pofátlanul merész - akárcsak jómagam xD! Nagy focista lesz a gyerek, meglássátok!

(((egyébként nálam egyelőre értékesebb mint Kroos - de ez kroosnak el ne mondjátok :)))
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
Kedves látogatók! Itt egy Bundesliga poszt épül az NST generálkivitelezésében. A kommentelők közlekedése a munkálatok ideje alatt is biztosított (business as usual). Olyannyira, hogy máris várjuk eheti tippelőnk, aki nem más lesz, hanem az, aki megmondja, mely Bundesliga spíler…..
Sűrűsödött a mezőny, a két listavezető közül egyik sem bírt nyírni, így egy óvatos testcsellel közelebb lopta magát a Bayern és a Bréma. Dárdaiéknak – nem kis szerencsével – zuhanás közben sikerült megkapaszkodni egy sziklafalból kiálló Wolfsburgba, miközben…..
Basti 2009.10.31 11:01:18
@mocsing:

no fene! erre hogy-hogy még nem ugrott elő popp?! :D
csak nem történt vele valami?
A tavalyi őrület után idén inkább a Bundesliga klasszikus erényei érvényesülnek. Az utóbbi évek bajnokságait relatíve alacsony pontszámmal meg lehetett nyerni, tehát a csapatok idén az állandóságra, a stabilitásra és a biztonságra helyezik a fő hangsúlyt. Nem meglepő, hogy a…..
Vastagbőr A helyzet fokozódik 2009.10.18 10:45:00
Az esztergomi Fidesz megunta a sok Meggyesről szóló cikket, a "lejáratókampányt", és tüntetést szervezett mellette. Itt a polgármester többek között elmondta, hogy a felesége, a szeretgom, és mindenki más, aki rosszat mond róla, az MSZP-s; valamint azt is, hogy nem babra…..
Basti 2009.10.18 14:58:16
@llll5: egy hosszúlépést, mi? :D

apropó: ha gépzsírral ápolom le a scorpiomat, az jót tesz neki?
... ez a vörös tempera is mindig lepereg, a fenébe is!!!
Hemzseg a rangadóktól a Bundesliga kilencedik fordulója, és ebből végre talán láthatunk is valamit. Mindenki, aki a Sportklubra acsarkodott egy szezonon keresztül, most törpejárásban kerülje meg a székházat, miközben köteles felmondani Klausmann Viktor családi történetei közül…..
Basti 2009.10.18 14:49:30
@kroos: nono!Csak egyet! a másikhoz nem sok közünk volt ;))
Szervezési malőrök miatt kicsit elbazilikáztuk a mai napunkat, így aztán meg kell elégednetek egy, inkább csak mentesítő csevelyposzt igényű, semmitmondó három dologgal a mai BL-este előtt. Reméljük a csapatokban legalább nem kell csalódnotok. Nyúlfarknyi iparosmunka a tovább…..
A német futball, a komplett Bundesliga legnagyobb meccse érkezik a hétvégén a Ruhr-derbi formájában. A tavalyi hatgólos, százhuszonhét előállítást hozó drámai csörtét Top3-as meccsnek választottuk, és most is hasonlót remélünk – már csak azért is, mert ez a bajnokság…..
Basti 2009.09.26 20:45:36
@dzolutan: fúújjjj :DD
Basti 2009.09.30 10:53:40
@heinrich: hát ha Diego vág vagy kettőt, akkor nyugodtan jöhet az is
Elsősorban az olaszoknak lesz nagyon fontos a második BL-forduló, az Inter irgalmatlan régen nem nyert BL-meccset, ezt a kissé kellemetlen sorozatot kellene megszakítania Mourinhónak a tatárok földjén, a Fiorentina pedig szinte ki is esik, ha kikap a Liverpooltól. Minket persze…..
A magyar válogatott történéseit bambulva elszáguldott mellettünk a Bundesliga, így nagy röstelkedve csak egy mentesítő csevelyposztot tudunk beüzemelni. Lássuk, mit is várunk a fordulótól. Elsősorban azt, hogy a nem túl felemelő évkezdet után végre felpörögjenek a csapatok,…..
Kiváló jó estét kívánunk a 2009/10-es Bajnokok Ligája-sorozat első estéjén. Nagy rangadót nem rendeznek, de harci színekre festett ellenfelek várnak néhány nagyvadra, akik közül nem is biztos, hogy mindenki sikerrel veszi az első akadályt. Kétfrontos francia-olasz párharc…..
Basti 2009.09.16 00:21:38
@calcio_di_rigore:

Hát persze, naná!

Idézek egy juvés fórumból korábbról: "Hát ez a Diego lehet hogy nagy szám a Bundesligában, de nálunk max a padra lesz jó"

Legalább így még szebb lesz a pofáraesés :)
Basti 2009.09.16 09:04:09
@Hispan07: egy szóval összefoglalva: PONTOSAN :)
A különböző kupasorsolások és last minute transzferek izgatott zsivaja után simának tűnő Bundesliga forduló előtt állunk, őszinte mosollyal csak a Bayern-Wolfsburg derbit tudjuk kiemelni, azt viszont megtesszük. A további párosítások inkább kecsegtetnek klasszikus BuLi…..
Basti 2009.08.29 17:15:48
@kroos:

majd lesz józanodás...
robben + rafinha = -ribéry
Basti 2009.08.29 20:51:31
@Mailand oder Madrid - Hauptsache Italien:

tudod, minden másra ott vana mászterkárd :))
Nem, mégis inkább íztelen, só és fűszerek nélküli, zokniba töltött fűrészpor. A Bayern München 2007 ősze óta képtelen kiegyensúlyozott, meggyőző játékot hozni, ha az ember leküzdi magában az obligát képzettársításokat (vérszomjas, domináns, kegyetlen, meg a többi,…..
Két ütemet késünk, mint az átlagos Kyrgiakos belépő, de azért hangos szürcsöléssel kiszűrjük a forduló velejét, így biztosítván porondot a szakértő meglátásoknak, parttalan Ribéry vitáknak, Gomez millióknak, elengedett leseknek, rossz cseréknek és bazi nagy góloknak. Ez…..
Van az a lóverseny buzdító zsargon, hogy így, ahogy vagytok – mármint hogy a lovak a pillanatnyi helyzetnek megfelelő sorrendben fussanak be – na, ezt történt a Bundesliga nyitófordulójában is; jöttek a csapatok, ahogy tavaly voltak. Idegenben csak szöszmötöl a Stuttgart,…..
Basti 2009.08.16 12:13:35
@Lojzi_: hát még én téged.

Sztem nincs olyan nagy csapat amelynek egy ilyen ballasztra szüükségel lenne mint Toni, max a Milan, ők meg tudjuk hol vannak most.
Nem fut, nem cselez, hisztizik és affektál, ráadásul újabban még a ziccereit is elcseszte. Ezzel szemben Gomez fut mint állat, méretéhez képest még ugyancsak fürge, bead, sőt néha még trükközne is (ha tudna). Nem szeretem a játékát annyira (noha nagyon sok fejlődési potenciált látok benne) de az olaszhoz képest sokkalta hasznosabb, és ami nagyon fontos: nem statikus!!!
Basti 2009.08.21 20:27:23
@popp: "Vannak olyanok is, akiknek jelleme pozitív irányban fejlődik, a Bayernból elvágyódás számomra mindenképpen ilyesmit jelez."

kábbe, popp, kábbe! :DDDD
1. Nehogy már a Levszki Szófia a csoportkörbe jusson! Na de tényleg. Pláne, hogy lesz ott elég olyan csapat, akik még az EL-csoportkörébe se feltétlenül kellenének. (Koppenhága-APOEL, Salzburg-Haifa, Ventspils-Zürich párosítások).2. Ciki, hogy a Battle of Britaint Angliai Csatának…..
Basti 2009.08.19 23:00:24
@Lencse.:

büntiből "Dombi az Isten" transzparenssel szeretnénk látnia a Puskásban... meccs után pedig kézcsókkal kell köszöntened a szélsők királyát ;)))

jah és gratula, fiúk...basszátok meg, csak tudtok ti valamit =)
Basti 2009.08.19 23:15:42
@Magnetico: "a visszavágót a TV2 adja,azt majd mindenki láthatja legalább,vagy élőben:D "

viszont a Digisport eddigi áldozatos munkáját ezúton is szeretném megköszönni...

remélem még mindig csuklotok!
Basti 2009.08.19 23:53:34
@Great Cornholio: "fizess elő a digitv-re. :)"

ezt mondd azoknak akik 3-4 hónapja várnak a bekötésre

egyébként meg minden nézhetőt felvásrolni a parasztja elől, egy nem/félig meddig létező fapados csatornára, ősi román szokás

szóval a sün után szíjjjanak gázt
Vége a Peace-cupok, amerikai haknik és maláj kurvák közötti szédelgésnek, hát ím, ránk köszöntött végre a Bundesliga hiperrealitás, amely a valóság fölé tornyosulva uralja majd tudatunk az elkövetkezendő tíz (nomégyszer: tíííz) hónapban. Tudatos igazolások, megtartott…..
Basti 2009.08.09 13:46:15
@popp: hát nem tudom, én ha valami színvonalas melankólikus dolgot akarok, akkor inkább hallgatok valami zenét

ez az 5éves szerződéses cucc meg arra emlékeztet, mikor bálában, nagy tételben árulják a "jó" dolgokat :D...mert csak így kell el. Szerncsétlen sportv-sek is ott kurták el, hogy olasz- és spanyolfoci buzi egyénekből verbuválódtak össze... miközben az izgalmas, élvezhető focit máshol játszák :) De hát ez legyen az ő bajuk...
Basti 2009.08.09 14:32:25
@popp: na, akkor ezt megbeszéltük...

sztem egyezzünk ki egy döntetlenben, jobban mondva, felajánlom neked a döntetlent ;))
Basti 2009.08.10 19:29:26
@pizarro: meg is lepett volna ha nem állsz jobban.
Te mindekinél mindent jobban tudsz, ugyebár...
Végigtarolja-e a német utánpótlás Európát? A Konföderációs Kupa zsongása mellett ez foglalkoztat bennünket leginkább, miután a német utánpótlás válogatottak a legutóbbi két Európa-bajnokságot simán behúzták. Szemünk most Svédországon; némi ütemkéséssel, de nagy…..
Basti 2009.06.18 22:52:47
@értelmetlen_nevű: volt egy interjú a zú21 edzőjével és azatat a mondta, hogy Kroos inkább maradjon még az u19-ben, mert ott ő a vezérbika - jó helyen van, meg aztán a Leverkusenben sem sikerült igazán bejátszania magát, eddig.

De ami érdekes volt, az a Baumjohann gyerek, aki szintúgy kimaradt. Rá azt mondta a mester, persze ilyen eufemisztikus megfogalmazásban, hogy nem elég jó... biztató, hogy mit ne mondjak.
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
Megbokrosodott teendőink pergőtüzében egyelőre csak arra van időnk, hogy egy amolyan Radler-poszttal kivirítsunk, mely tökéletesen alkalmas a szétoffolásra, de ügyesebbek kihozhatnak belőle egy csákót, egy rózsát, vagy egy csip-csip-csókát is, a nagymókusok meg kenjék…..
Basti 2009.06.09 17:30:34
@heinrich: nem szokásom a szőrszálnak hasogatása, de a szolidaritás érzékem csengetett a kékekkel szemben.

"(Bild – a Shalke szezonjáról)"

gyorsan, míg Rekordvize fel nem jön :))

@Demis Castro: nincs ezen mit ragozni: az a helyzet, hogy aki izgalmas foct akart nézni idén, a Bundásra kattintott, és nem a divatot követte :D