Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GZsan

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval kipróbáltam magamon is az orrszívó porszívót (laikusok kedvéért: ez egy műanyag szerkezet, amit a porszívó csövére szerelünk és ezel szívjuk a náthás baba orrát, mert a baba még nem tudja kifújni. Az orrszívó a porszívó szívó hatását használja, de a szívóerőt…..
GZsan 2013.09.27 11:53:27
@lakberblogger: Szerintem azért is nagyon nehéz erre egyáltalán reagálni, főleg jól, mert a csuda sem tudja, mit nem vesz a szívére a másik. Ezt már nem neked címzem, hanem általában, de olvastam már egy csomó olyan dolgot terhes/babás blogokban, hogy meg sem fordult volna a fejemben, az a kérdés/megjegyzés gond. Na most ezek után egy ilyenre válaszolni (Most értsen egyet és vegye a másik támadásnak, az élete minősítésének?! Simán el tudom képzelni, hogy egyesek az őszinte együttérzést a lesajnálásuknak veszik. Vagy színezze pozitívan, amiből egyszerűen leszűrik, hogy nem is érti az egészet? stb.) Szóval a rossz oldalt lereagálni különösen meredek pálya, ebben főleg.
Néha hallgattatok zenét a babával, vagy énekelek neki, az énekek közül eddig ez a kedvence, bár kicsit hamisan éneklem időnként, de attól még szereti. (Hippikorszakomnak hála számtalan megzenésített verset és egyéb, akusztikus gitárral kísérhető dalt tudok énekelni.) Ami…..
GZsan 2013.06.26 18:27:58
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Ez a történet az első szótól az utolsóig igaz annak ellenére, hogy a leírtakról nem rendelkezem mindenre kiterjedően írásos dokumentummal. A történetet ajánlom: mindenkinek, aki 60 éven felüli, közgyógyellátott, bármilyen nagyobb műtét vagy egyéb betegség miatt…..
GZsan 2011.06.14 20:44:32
@ccke: Neurológiai problémáról szeretnék kérdezni, illetve a magyar egészségügy (betegellátás) rendszeréről. Így is kérdezhetem? Ha igen, kérhetnék egy elérhetőséget? Kicsit összetettebb annál, hogy itt le tudjam írni.
----------Eredeti üzenet---------- Dátum: 2011. május 5., csütörtök, 12:34:53 Feladó: Tárgy: érdeklődés vizsgálat elvégzéséről Címzett: gazdig.titkarsag@peterfykh.hu Tisztelt Pétery Sándor Utcai Kórház Gazdasági Vezetőség!     Tisztelt Gazdasági…..
Tisztelt olvasók! Pár héttel ezelőtt négy és fél éves kisfiamat fitymaszűkülettel műtötték. Az orvosok nagyon kedvesek voltak, minden elmondtak, nyugtatgattak, szóval tényleg egy rossz szavam sem lehet rájuk. A műtét is rendben zajlott, teljesen elégedett lehettem volna, de…..
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, el sem hiszem, en aki az elmult 4 evben, teljesen suli ellenes voltam, hat matol ismetelten a suli padjat koptatom :)  Cicammal voltam( Ö már elintezte multkor).Sikerult minden, be is fizettuk :)  Tyühüüüüüüü :)  Jovo het kedden(1 het mulva)…..
Kedvenc: • Étel: most sokminden: paradicsomleves, paradicsomos kaposzta, rantott husi, grizgaluska leves, es husi leves • Ital: Sprite, Gyomber, Cola light, ananaszle, vilmoskorte le • Alkohol: nem vagyok egy nagy fogyasztó, de a "szopogatós" piák: pl.…..
Nem sok minden tortenik Velem . Szerencsere jobban vok mar , a kiutesek sem jonnek ki rajtam tegnap ota :) VEGREEEEEEEEEEE :)  Holnap megyek is melot nezni ... anyu is mondta h menjek !!! :S  Tegnap megalmondtam a halalomat .. :S  en ugy tom, h ha vki vkinek a hallaat…..
Hali :)  Nem sok midnen van..ma (vagyis szombaton!)  jo nagy nagy nagy  pakolast rendeztem a szobamba :) legalabb is az iro asztalomon, es a szekrenyem tetejen!!! Nem volt keves por :) :)  de most mar ragyogo tiszta lett a szekreny teteje is :) Vegre :)  Jovo…..
Edesanyukamnak ma van a 48. szuletesnapja!!! :) Igeeeen tom, meg fiatal..de hisz en is az vok :) :) hihiMivel meg nincs melom..ezaltal penzem sem..de volt egy angyalkam aki segitett nekem ... Ö az En Cicam :) (Ezuton is koszonom szepen..)  Szoval kaptam Tole kolcson egy kis…..
Sikeresen megint voltam bulizni :) :) :) hihiiiiPersze ugy, hogy nem is keszultem ra..varatlanul jott a meghivas hogy mennnnnyunk :) Spontan buli, joo buli :) Ugyhogy joo volt, illetve jobb mint multheten :)  Tegnap fel1re(du.) ertem haza..furdes, beszeltem apuval!2kor…..
Na draga olvasoim... itt vagyok..es mostmar PROBALOK!!!!  is jonni minden nap..mint regen :)Szoval az van: hogy (persze szamomra nagy tragedia :( ) HOGY MULT-HET HETFO REGGEL 6 OTA ITTHON VOK... BUDAPESTEN... :( ENNNNNNYI..Meg is unnepeltem.. :S voltam a kedvenc szorakozo helyeimen!!…..