Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devilll

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap botlottam bele a youtube-on ebbe a videóba. 15 különféle hangszórót szólaltatnak meg egy profi erősítővel, amit profi módon bemikrofonoznak. Így döbbenetes módon hallhatóvá válnak a döbbenetes különbségek. Ez alapján mindenki reálisabb képet kaphat az ismertebb…..
gitar.blog.hu Guitar Legends '92 2010.02.16 13:51:00
Na, a lényeg, hogy '92-ben volt egy tökjó kis Guitar Legends koncert olyan arcokkal, mint Brian May, Joe Satriani, Steve "the master of the space-age guitar" Vai, Nuno Bettencourt, szóval ilyen kutyaütő iparos szárazfanyűvőkkel. Érdemes megnézegetni youtubeon, fenn van az…..
Devilll 2010.02.21 21:01:23
@HiZ: Na ez jó hír :) De ne hidd, hogy főszereplők akarunk lenni. Csak érdekelnek bennünk is azok a cuccok amik nincsenek a közelünkben. Pl az MA-t nagyon jól ismerjük, mert egy MA100-as pusztít az egyik zenekaromban a másik oldalon :) De pl sajnos G-lab, Nightrain és a többi közelébe se jutok... Ezeket csak élő zenekarok produkcióban messziről, vagy még úgy sem látom. Úgyhogy "tanulni" megyünk :D
Újdonságoktól zajos a hangszeres világ a NAMM végett. Ahogy azt itt is olvashattátok, Marshallék sem ülnek nyugton a hátsójukon és bizonygatják, hogy az egyetlen gitárerősítő a JCM800 a világon. (pedig de :) ) Mert ugye itt az MA és itt a JMD:1, de ez nem elég nekik.Nem, nem…..
gitar.blog.hu Zsebrádió 2009.01.26 17:06:00
Hello.Lassan kiheverem a NAMM látogatás fáradalmait, a jetleg is múlóban, ezért ígérem hamarosan beszámolok az ott tapasztaltakról.De addig is itt van nektek a TASCAM legújabb kütyüje, amit otthon/próbateremben muzsikálóknak, dalszerzőknek ajánlanak. Amikor megláttam, egy régi…..
Devilll 2009.01.27 08:25:17
Hi there!Ha már erre sodort az élet, csináltam nektek néhány fotót, csak az okulás kedvéért.Itt vannak. Úgy általában.Hz..
Avagy egy remek cucc alternatív felhasználása.Marec barátom küldte az alábbi videót, melyet minimális nyomozással képekkel is kiegészítek nektek kedves olvasók. Ezzel kívánok nektek boldog új évet.Beszéljenek magukért a kép és a videó. Természetesen egy beteg amerikai oldalon…..
Szermusztok. Hú, ez hogy szól. És lőn. Már nem csak a kevés kiválasztott tudhatja, hogy hogy is. Elkészítettük, jól megutómunkáztuk és most ti megnézhetitek, megcsodálhatjátok. Madarász Gábor, gitár, Marshall, G-Lab, stb, stb. Nem írom le, nézzétek, és beszéljen magáért…..
Szevasztok hejj!Néhány poszttal ezelőtt írtam nektek az Eventide gitáros pedáljairól, miszerint "Bármilyen eléggé haladó technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól". Verók Andris fogta és levideózta a ModFactort, a két pedál közül az egyiket, ami egy…..