Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bullhorn

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
bullhorn 2011.02.01 15:15:17
@Dragon13: Szép szelvény, bár a belgáktól félnék...

Nekem mára: Chelsea, MU, Arsenal, Celtic, Fener (kosár), Olympiakosz (kosár)500zal
illetve Milan-Lazio x 200zal

VÉLEMÉNYEK??
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
bullhorn 2010.11.04 18:05:09
@Andreios: Van még idő a hokikkal a 2. harmadban fognak pörögni
bullhorn 2010.11.05 12:27:15
@winchester: amerikai, mit vársz :D lehet hogy ebben van a szerváinak az ereje
bullhorn 2010.11.05 23:50:33
@tm23: hasonló a véleményem. Annyi hozzá, hogy Annát azért ejtették ki, mert kicsi...... amikor párbajoztak vagy mi a faszt csináltak a dagadttal, akkor sejtettem, hogy a kislány megy haza. Nade TIPPMIX
City, Chelsea nekem is ment, de szerintem itt lesz a meglepetés. Liverpoolt egyre esélyesebbnek tartom, látva Gerrard nem kis formáját.
Második körben a négy gigantikus PL klub gyenge, vagy gyengébb képességű játékosaiból gyúrunk egy csapatot. Vannak posztok, ahol meg kellett erőltetni magunkat, hogy egyáltalán valaki legyen ott is, de több helyen annyira adta magát a megoldás, hogy egy másodpercig sem…..
Miközben Szabi lopakodik az SPL-be, mi megnézzük, hogy mi történt a pályákon, illetve a tárgyalóasztaloknál a múlt héten, bemutatjuk a skót foci furcsa rendszerét, és tervezünk egy Scottish Superleague-et. Megdorgáljuk Csabit, Leveint, McGeadyt és egy kicsit Mixut is. Várjuk az…..
Ez itten kérem szépen egy összeharangozó. Vagy befoglaló, ahogy jobban tetszik. A 15. forduló eseményei mellett már a 16. fordulóról is szót ejtünk, előbbiben ugyanis kifejezetten izgalmas dolgok történtek, utóbbiban pedig kifejezetten izgalmas dolgok fognak történni (mégsem…..