Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petryx

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferrari 125 S. Nehéz találóan megfogalmaznom azt, amit ezzel az autóval kapcsolatban érzek, hiszen az első, "Ferrari" nevet és ágaskodó lovacskát viselő gépezet, ami Enzo Ferrari kezei közül kikerült. (Az Auto Avio 815-ről itt és most csak ebben a zárójelben…..
Ferrari 1:18 HW Ferrari 456 M 2010.05.21 23:29:00
hol volt, hol nem volt, még a környezetvédelmi normákon innen, de a kötelező nappali fényen túl, éldegélt egy szép család valahol az autóváros szélén. a családban nagyon sokan éltek, mindenki szeretett mindenkit, mindenki ismerte és ápolta a családi hagyományokat. egy családtag volt csak, aki…..
Ferrari 1:18 Lesz párizsim! 2010.04.01 00:10:00
annyi sikertelen próbálkozás után végre megleltem a megoldást. felfogtam, hogy nem lehet mindent. meguntam az alkudozásokat hibás példányokra, a vadászatot az ebay-en, az álmodozást, a lekvárosüveg kívülről való nyalását. ahhoz meg túlságosan csóró és nyúl vagyok, hogy az argentint bevállaljam.…..
Kedves felhasználóink!A hétvégi Indapass verzióváltás sajnos a terveinkkel ellentétben még mindig tart. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, hogy nem tudjátok maradéktalanul elérni jól megszokott szolgáltatásaitokat. A probléma megnyugtató megoldásán jelenleg is dolgoznak…..
hölgyek-urak-Bélákok, újra itt egy jó kis bemutató. mégpedig az első "igazi" Elite bemutató itt ezen a blogon. értem ezt úgy, hogy először írok olyan Elite modellről, ami Elite modellnek is született, nem rút kis középszerű Foundation-ként látta meg a napvilágot, hogy gondos kínai kezek…..