Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diessel

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor fotósorozataiból egy újabb adag következik. Bár ezúttal sem villamossín, sem vasúti átjáró nem állt rendelkezésre a trükkös megoldásokhoz, így is bőven talált olyan autósokat, akik nem bírták kivárni a sorukat és szabálytalan módon, pofátlanul kerülték ki a…..
diessel 2011.12.05 12:15:08
Hartlieb Gerhardtól kaptuk ezt a csodaszép négyes Golfot, melyhez egy alapos kommentárt is írt, így ezt a szépséget már elemeznem sem kell. :)Üdv, a jóízlés nevében! hahu főoldalán bukkantam erre a csodásan lefestett és épített golfra:…..
Mikor végigolvastam Marty McFly sztoriját, rögtön az jutott az eszembe, mikor naivan én is megálltam segíteni egy ilyen mocskos féreg tolvajnak még másfél évvel ezelőtt, akkor meg is írtam ide a történteket. Persze a részletek különböznek, de a kamu aranyékszer itt is…..
diessel 2011.01.21 23:35:05
Tavaly szeptemberben volt itt a limitált Golf III.Perko jóvoltából megkaptuk a legújabb hirdetést, mely alapján bebizonyosodik, hogy oldalról még szörnyűbb, mint ahogy képzeltük.A képre kattintva az új hirdetés látható...
Alig mászott ki a Mikulás a blogszerkesztőség kéményén, miután lepakolta a téli gumikat, máris itt a következő lehetőség arra, hogy értékes ajándékot nyerj magadnak vagy szeretteidnek karácsonyra! Nyáron a Garmin jóvoltából egyszer már boldoggá tettünk egy szerencsés…..
diessel 2011.01.06 16:04:39
Én Tibor helyében az egész parádé végén tuti nem dudáltam és villogtam volna rá egy ilyen baromra, mert ki tudja, mire képes, ha a kamionos ennyire vissza tudta szivatni. Elmebeteg az ilyen folyamatosan fénykürtölő-dudáló, kamionra személyautóval ráhúzó ember. De itt ezen már…..
Az egész heti hajtás és a múlt éjjeli blogbuli eredményeképpen sikerült utazás nélkül is időeltolódási tüneteket generálnom magamnak. De ami késik, nem múlik, Zoli önkéntes rendőrködős posztja is megérkezett így vasárnap délutánra, alkossatok véleményt (ejj, ezt a lehet…..
Annak idején KuKori minden blogtalálkozón ott volt, még külön blogos búcsúztatót is tartottunk, amikor Írországba ment dolgozni. Ennek okán a most hétvégi übernonpluszultra találkozón sem tudott jelen lenni, de bánatában helyette írt nektek egy bemutatót az ottani viszonyokról,…..
Amit Viktória írt, az már erősen abszurd kategória, ráadásul ha nem dobtam volna be ezt a pólónyerhetőséget, mindannyian lemaradtunk volna erről a remek kis sztoriról! Már-már gyanúsan mesébe illő, egyszerre sírós és nevetős, de ha belegondolok, hogy nekem is volt már olyan,…..
Magpet küldött már be néhány olyan sztorit, amik kiváló vitaalapok voltak annál fogva, hogy sokak szerint ő volt a hülye, hasonlóan sokak szerint pedig másik fél. Most is egy ilyen szituáció leírását kaptuk meg tőle fényképpel együtt. Szerintetek ő volt türelmetlen, vagy a…..
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
diessel 2009.08.29 16:19:47
www.szon.hu bövebben
autózz! Közveszélyes mentős 2009.08.16 12:22:00
Kevés olyan bosszantó dolog van, mint amikor azt látjuk, hogy azok, akiknek igazán példamutató magatartást kellene tanúítani, áthágják a szabáylokat, nem törődve semmivel. MD-t egy mentős dühítette fel annyira, hogy meg is örökítette ámokfutását. Sokat (kb 5-6 ezer km-et)…..
diessel 2009.08.17 22:03:12
@bodri81: sajnos nem vagyok járatos arra!! de a mentö/t/ket ne basztassuk már!! hagy menjen, nem jó kedvéböl kocsikázgatnak!! szerintem neki az lene a legjobb ha egésznap bent kellen lenni az állomáson és döglani vagy valami mást csinálni!!! de sajnos ez nem igy van!! mert van amikor annak is örülne hogy be vágodjon a mentő állomásra hogya a műszak végén és este megtudjon REGGELIZNI!!
mert egésznap mennek és a dolgukat intézik, mig a redves posztoló a szaros béjemwéjével feszengél meg menözik,mega kis faszát veri!!! adó fizetők pénze!! nem abbol van a te béjemwéd is!!????????pótlék meg miegymás a 25 purgyéé után!!! szerintem jobb lenne a ha felkötné magát a posztolóóó!!!
A hangszórók és finom borok után most megint itt a lehetőség, hogy nyerj valamit, ráadásul ez még hasznos kis kütyü is. Vezetés közben kézből telefonálni veszélyes, sokan nem szeretnek a fülükbe headsetet dugdosni, az autóba építhető kihangosítók marha drágák, de valakinek…..
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a tűzoltó szakma egyike azoknak, amelyeket leginkább megbecsülök és tisztelek, mert az életüket kockáztatják, marha nehéz munkájuk van, ráadásul nem is lesznek belőle milliomosok. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert amikor egy…..
Nem vette el Magpet kedvét az újabb sztori elküldésétől az sem, amit a múltkori belvárosi cölöpös, meg a kerékbilincses rambós posztjáért kapott tőletek többszáz részletben. Aktuális problémánk ezúttal nem az V. kerületben, hanem egy kicsit zöldebb környéken lelhető fel.…..
diessel 2009.05.09 11:27:06
Nincs vele egyedül Muddy, hogy nem bírja nézni a szerencsétlen autósokat, akik egy-egy teherautó megelőzése előtt annak teljesen a seggébe másznak, ami nem csak egy vészfékezés esetén lehet veszélyes.A ma esti találkozóra pedig gyere inkább metróval meg villamossal! Egy engem…..
diessel 2009.04.26 09:27:43
Mindig vegyes érzelmeim vannak olyankor, amikor olyanokat bánt egy poszt, akik egyébként tiszteletre méltó, becsülendő munkát végeznek, mert akaratlanul is az egy hülyével azonosítják a többieket is, akik erre nem szolgáltak rá. Lionking most egy bunkó mentőssel került…..
diessel 2009.04.21 17:51:44
Közvetve ugyan, de Miki a motorosoknak köszönheti, hogy megúszta a lenti kis kalandját. Az a jelenség pedig továbbra is divatban van, hogy aki hülyeséget csinál, ahelyett, hogy elnézést kérne és megköszönné, hogy nem kellett aznap sem meghalnia, bunkózik még egy sort, hogy a…..
Nincs is rosszabb annál, mint amikor az embernek idióta szomszédja van. SereG is kifogott egy ilyet, akinek zavarja az önérzetét, ha más is parkol látótávolságon belül az ő háza közelében, de levélírónkkal szóbaállni nem hajlandó, csak ablak mögül mérgesen mutogatni, így…..
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
autózz! Nyakig a sárban 2008.12.17 15:04:00
Ezúttal nem egy nagyvárosi problémát boncolgatunk, hanem a vidéki sárdagonyázás problémájára próbálunk megoldást találni a segítségetekkel. Sándor mindennapjait a mezőgazdasági gépek által felhordott sár keseríti meg, ami nemcsak bosszantó, de veszélyes is tud lenni.Amiről…..
autózz! Gyorshajtás 20 méteren 2008.12.13 11:31:00
Egy kis offtopic szolgálati közleménnyel kezdeném a mai bevezetőt. Ismét csak regisztrált felhasználóként tudtok kommenteket írni. Egyszer már bevezettük ezt, de mivel sokan kértétek, hogy állítsuk vissza a teljesen szabad hozzászólást, ezért engedtünk és töröltük a…..
diessel 2008.12.14 08:49:54
.