Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigabiga

135 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
elköltöztem.mér?csak.hova?IDE.na rajta, rajta, gyerecsak. sokkaljobb. meg minden...
annyi eszem van, mint egy döglött hintalónak a víz alatt. de komolyan. pedig én tényleg nem akartam elkésni. fel is keltem időben. oda is értem a ferenciekre időben. de nem jött a busz. aztán jött, és én felszálltam. csak nem jóra. de nem direkt volt. ideges voltam. és az 5ös meg…..
most h jól kialudtam végre magam, talán itt az ideje, hogy gyagyás is felébredjen, és összekanalazza magát, és elindulhassunk pingpongozni. csabára. atillához. bkv-val. mert ez lesz ma a program, ötletileg csöpitől származik, akit meg is dicsérünk gyorsan, a kivitelezés…..
szólok előre. zavaros lesz. nem fogod érteni. lehet, hogy én sem, de talán nem is baj, talán elég, ha csak kijön.tudodméregteleníteknéha muszájannyira sok már, hogy szinte túlcsorduloknéha kell az isnéha el kell tévedni, hogy megtaláld a helyes utatnéha elég, ha lefekvés előtt…..
...a csiga felébredt, és eszébe ötlött, hogy ma el kell intéznie valami nagyon fontosat. összekapta magát, felült a metróra, és eljutott a deák térre. ott az ellenőr arcába beletolta az érvényesített menetjegyét, igy szabad utat kapott, amit ki is használt, és elmászott az…..
és menetelek az esti betevőmmel, két doboz cigivel, egy sajtos chioval és egy bravo multivitaminnal a váci úton, és kerülgetem a pocsolyákat, és ott van. fehérlik, és a kis golyók hömpölyögnek a járdán. és eszembejut, hogy az én unokabátyám mekkkora egy baromezen elkezdek…..
bodzaszörpöt iszogatva gondolkodoma a mai napról, és gondolkodom az estéről, és úgy alleszcuzámmen, mindenről. apukám azt mondta, írnom kellene. ez hogy jött neki? mikor ő volt talán a legjobban az újságírói karrierem ellen? változnak az idők, változnak az emberek.…..
ha kinyitom, itt, ha becsukom, ott. szétszakadok.de olyan jó.bele fogok halni.de olyan jó.én már mindent értek.eeesik az eeeső, hajlik a vessző ^^..
azért szeretem amúgy kvimbit, mer' tökjól kifejezi az érzéseimet néha, zso meg azért nem szereti, mer' szerinte se dallama, se zenei háttere nincs. de szerintem a magyar alternatív zene amúgy sem arról szól hogy milyen a zene, hanem hogy milyen a szöveg. kaukázusnak sincs sok akkord a…..
még mindig nem vettem rá magam, hogy elpakoljak, de ez már csak idő kérdése. azonban, agyamba (?) ötlött valami, amit, mire megnyílt az adminoldal, el is felejtettem. ennyit hát rólam, köszönöm szépen, ha olyan lennék, mint a lámák nagy többsége, akkor azt mondanám, ez azért…..
mégiscsak volt értelme annak, hogy összekanalaztam magam, megtaláltam az abarth törzskönyvét. egy dobozban. a sarokban. egy halom régi levél, aerodrome jegy, párizstérkép, buszjegy, képeslap, szerelmes csilicsálé alatt. vajon mi késztette arra a fiút, hogy pont oda tegye? és még…..
megint rózsaszín. bocs. nem értem magam. váltogatom az érzésimet, a kedvemet, mint más a bugyiját, valami lesz itt, érzem, szellőcske, majd szél, aztán jönnek a felhők is, és végül egy marhanagy tornádó. esővel. csak tudnám, miért? mostakkor ez az én hibám, vagy kié?…..
"...Utáltam és szerettem, Az lett megírva, hogy elvesszen. Ez a szív ott a porban az egyetlen. Láttam magamat a szemedben..."..
naigen, megin' annyira elszálltam magamtól, meg az éppen körülvevő életérzéstől, hogy nem is mondtam (írtam). mitis? ja. hogy tegnap nagyon spontán tudtam meg ám ezta karmadolgot, és nagyonspontán pont virág pont ott volt. márminthogy emesenen. és már megint csak fasságokat irok.…..
csigabiga 2007.07.25 08:05:44
értékellek mint embert urugváj 2007.06.26 12:00:00
a következő helyzetet azért nehéz lesz überelni.tudod, van az a kategória, hogy életed szerelme. sosem volt köztetek semmi, de mindig felbukkan valamilyen helyzetben, de vagy neked vagy neki nem jó, sosem vagytok egyszerre ugyanott. és akkor egyszer úgy tűnik, hogy mégis. hosszas…..
most így írni fogok, és nem azé' ám, mert olyan húdenagy ihletem van, hanem mertviszont kibebaszott meleg van (leszarom ám édes kicsi tündérbogaram, hogy ezidőtájt kábé a fél ország ezen nyekereg, most nem leszek egyedi) és nem tudok még dugni sem, mert összeragadok a fiúmmal.…..
és akkor az elmaradhatatlan képes beszámoló ama bizonyos grillpartiról....hát nem sok minden van meg, most nem én voltam az operátőr.... :)a kezdés...nagyon nevet már :)Ági, Bara, Marcsi <3és akkor egy shéfes kép, szokás szerint, a háttérben Tibi anyukája látható. miért épp…..
 ittvagyok, virulok (majdnem), hazajöttünk, és életemben először nem én égtem le, hanem más :D nem tudom, hogy csináltam, de színem lett, és nem rákvörös. hallelúja.amúgy igen jó volt zánkán, habár a fesztre nem mentünk be végül, csak a parton sütkéreztünk, de mivel a…..
 mért van ilyen kibaszott meleg, és én mért nem vagyok már benne a vízben. benne. nyakig? mér vagyok én még mindig itt pesten, ferihegyen, itt egy rakás kéksárga munkaruhás repcsihez 'értő' emberke között, és mért nem jön rám legalább egy kis szellőfiszlány a…..
 utánam a vizözön, vagy hogyis mondják eztet. megyünk mostan balatonra, zánkára, oda e. jó é nekem? szerintem is. aszongya csöpi vigyünk ragasztót, meg acetont. mer csalni fogunk. mer tökvéletlenül pont zánkán lesz egy fesztivál. pont ott. és pont aza neve ennek a…..
hát itthon vagyok, kedd óta, és kicsit nemjó itthon lenni, valahogy hiányzik a pörgés, a sok részeg rokker, tokaj nyugodt zsongása, és persze hiányoznak a többiek is. de ez van, egyszer mindennek vége, az élményt elraktároztam az emlékeim közé... szóval volt ez a hegyalja…..
én nem tudom miez, de fáj nagyon... ..
csigabiga 2007.07.16 15:49:23
mégiscsak tudok majd aludni, grillparti lemondva. ez is csak egy hétfő lesz. de a fiúm megigérte, hogy mepótoljuk.kíváncsi leszek...(már nemazért, de ilyenkor már alig szoktam megmaradni a seggemen, mi van velem?)..