Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pokróc

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Pokróc 2012.05.26 22:18:53
@steroid stewie:

Merő spekuláció, hogy mi lett volna Omárral, ha... Ugyanis nem lett semmi, pedig egy ágyban aludtak jó pár éjszakát.

Összességében Noémi szép is, kedves is, szórakoztató is, és különösen bírom a kiejtését és a nyelvi fordulatait... aki ráveti az első követ magáról állít ki bizonyítványt.

Csak egy igazán rémes nőszemély lakott az Édenben, Anikónak hívják, és nehéz napoknak néz elibe, mert nem nagyon fogják alkalmazni egy rendes munkahelyen, minden hitelét felégetett szerintem a viselkedésével. Nagyon peches az istenadta, mert zéró önismerete van.
Pokróc 2012.05.30 05:27:57
ez már volt?

index.hu/belfold/2012/05/29/meg_egy_nap_az_oligarchakkal/

"Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri."

és lejjebb egy másik bejegyzés 13: 56-kor és a meztelen zuhanyzás:

"Ha valaki nem ismerné Éden Anikót

máj. 29. 13:56 Szily László

Íme egy pompás animgif a politikai munkásságáról, Sixx jóvoltából."
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..
Pokróc 2012.05.24 09:47:35
@avusaskiv:

egyetértek, ezen a ponton egy edina-roller gömbtartás lenne a boldog vég, és matcsi meg anikó büntetése meg legyen az, hogy végignézik magukat a tévében, igaz, nem biztos, hogy tanulnának belőle, sunyiság, úrhatnámkodás, hazudozás, másik lekezelése...

mondjuk broki bukását a volt anyuka-barátnője okozta, nagyon nagy baromság volt broki után jönnie, ezzel teljesen összezavarta, és attól kezdve broki még sunyibban, zavarodottabban viselkedett edinával, és már igazából nem tudta leuralni edinát a hazug reménnyel, hogy esetleg utána együtt lesznek...
Pokróc 2012.05.24 12:26:09
@baileys:

"Edina mindenképpen Máté mögé állt volna, ezt most megmondom neked ;)"

ez tiszta spekuláció részedről, egyrészt Edina felajánlotta, hogyha Noémi odaáll Máté mögé, akkor ő nem, meg utólag is elmondta, hogy ő tartotta volna magát a felajánlásához, én hiszek Edinának és persze sajnálom Noémi kiesését, mert jófejnek tartom, remélem kap sok modell munkát, és keres annyit, amennyi kárpótolja a kiesésért....
hogyvolt Éden hotel - 2x44 2012.05.18 06:54:00
Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek…..
Pokróc 2012.05.18 09:53:42
@avusaskiv:

Noémi nagyon szimpatikus minden szempontból, sajnálom, hogy kiesett. Anikó a legellenszenvesebb rém, hozzá képest mindenki egy angyal.
hogyvolt Éden hotel - 2x43 2012.05.17 04:00:00
Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Pokróc 2012.05.14 22:44:15
@Gillett3:

Szétálló fogú, lófejű andinak semmilyen reális önképe nincsen, azzal fúr másokat, hogy azok szerinte másokat fúrnak. A "tisztességes", lófej Andi leordasozza Edinát. Könyörgöm, valaki csináljon már rendet a fejében, húzza fel a rolóját, és engedje be végre a fényt.

Tényleg csak nevetni lehet rajta amikor a képtelen bölcsességeit belemondja a képernyőbe interjú alatt. Minden a feje tetejére van állítva a fejében.

Amikor ilyeneket mond, hogy ki kell tenni edinát és mátét az édenből, az kész röhögő roham, de tényleg azt gondolja, hogy pont ő fogja kitenni őket? Ő nem szimplán a csúnya lány effektus, ő a csúnya és buta lány effektus.
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
hogyvolt Éden hotel - 2x34 2012.05.02 04:00:00
Tegnap a Brokit és Hipert istenítők is kaptak egy adagot kedvenceik igazi énjéből, az egyik a csaján vezeti le a lelkiismeret-furdalás miatt érzett frusztrációját, a másik meg a papuccsá taposott lakótársba rugdosott bele lelkesen, sokszor, miközben úgy rázta be a picsáját…..
hogyvolt Éden hotel - 2x32 2012.04.27 05:20:00
Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk! Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő…..
Pokróc 2012.04.27 10:56:25
@Mrs. Jackman:

egyikből se néztem ki a másikat, más-más okoknál fogva, de a nő tényleg sokkal idősebb, és hát nem annyira attraktív és szolgálatkész, mint az Edina, még az is lehet, hogy munkatárs, tehát broki úr sokat kockáztatott, és lehet, hogy most úszott le a jövője a klón a lelki szemei előtt..
Pokróc 2012.04.27 11:04:28
@vécés jóska:

én bírom az Edinát és nem értem a heves ellenérzéseket... ő a hamuipipőke szerepet visz..

a játékos Noémi és rezzenéstelen Petra a kedvenc, Petra okosan, diplomatikusan távozott, és nem csinált olyat, ami visszaüthetne rá. Edina egy kifejezetten kedves attraktív csaj, a maradék minősíthetetlen: Kirában nem tudom ki fog megbízni a kinti életben, lófej esetében nem tudok mást nézni csak a fogait, és Anikó esetében megnézem a jövőbeli munkáit, egy rendezvényszervezőnek sokakkal kell jóban lennie, de egy ilyen műsor után nem lesz hitele senkinél, és hosszú évekbe fog kerülni míg kinövi ezt a kis pár hét luxusnyaralást...
Pokróc 2012.04.27 11:06:33
@Benny sk:

"baszatlan nő"? elég furán fejezed ki az önkritikádat...
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
Pokróc 2012.04.20 19:01:28
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..
Nyílt válasz Bódis Kriszta nyílt levelére  Kedves Kriszta, hetek óta töprengek, mit válaszoljak 1-2. nyílt leveledre, amely ma is a facebook oldaladon olvasható nyilvánosan, és meglepi azokat, akik a kevés hatékony női együttműködés példájaként ismerték közös…..
Pokróc 2011.06.20 18:44:10
@Reklámszatyor:

Szerkesztőségek mennek, szerkesztőségek jönnek, emberek összejönnek, szétválnak.

Én inkább úgy látom, hogy egyesek a már régóta esedékes, kilépésük indoklására használták fel a "lájk-cselekményt", hisz már régóta nem csináltak semmit a szerkesztőségben.

De akármi is történt, kívülről akkor is ellenszenves volt egyesek nyilvános hőbörgése. Agátát olyasmivel vádolták, amivel nem kellett volna. Amúgy sem szokás a szerkesztőségi történeteket ilyen módon a nyilvánosság elé vinni. Nem hiszem, hogy kimerítettek volna minden lehetőséget az ügy kivasalásra, inkább szabadulni akartak valamilyen számukra terhes, felelősséggel és munkával járó részvételtől.
Ez azért eléggé kínos: a Jobbik honlapján egy üres kocka tátong, "This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Music Group." felirattal. Egyszerűen annyi történt, hogy a Warner szerzői jogi panaszt emelt a Jobbik új kampányfilmje miatt, és leszedette…..
Pokróc 2009.10.29 14:48:32
@Karlitosz:

@Karlitosz:

Szóval a szólásszabadság örve alatt már megint fosztogatásra és gyilkosságokra buzdítotok?

A nagymamámat és vagy félszáz rokonomat náci társaid már egyszer kinyírták, köztük két tucat gyermeket.

De persze náci tettestársaid először kifosztották mindenükből, amit a kéz kezükkel teremtettek meg: cipészműhelyt, hentesboltot, szabóműhelyt, házat, templomi gyertyákat és igen aztán már az életüket is, hisz nem maradhattott tanú a fosztogatásaikhoz.

Szellemi őseid gátlástalan gyilkosok, tolvajok és amit most Te csinálsz az nyilt színi úszítás.

Remélem van pokol és valóban ott fogsz égni náci társaiddal a maradék örökkévalóságban.
Pokróc 2009.10.29 15:28:16
@Karlitosz:

Jól jegyezz meg valami fontosat!
Nekem ez a hazám!

És egészen biztos, hogy nem te fogod megmondani, hogy én hol éljek!

Az én családomnak már Mátyás királytől is volt iparlevele. Te meg a jóisten tudja honnan zavarogtad össze magad, legalábbis ami a fejedben van és ide kiteszel az egy nagy rondaság.

Miért nem magyar dalokat használtok a kampányotokhoz? És miért nem fizettek más által írt és játszott dalokért? Vagy pedig írjatok újat, ha nem akartok fizetni érte.

De itt most nem lesz több fosztogatás! A 2. világháborús időszak kedvezett az olyan náciknak, mint amilyeneknek a szellemi örökségét te felvállalod, mert akkor Németországban hatalmon voltak a nácik. Most jelenleg erre nincs esélyetek, szerencsére egy olyan Európában vagyunk, amelyben a nácik egy törpe kisebbség, és önmagatokban meg nem vagytok elegen a tömeggyilkolászáshoz és fosztogatáshoz.

A fosztogatásra és gyilkosságokra való úszításon kívül még mi egyébre vagytok képesek?

Ha jót akartok a Magyar Nemzetnek, akkor jobb volna, ha elmennétek pszichológushoz, hogy az agressziótokat és gyilkos indulataitokat megtanuljátók másképp kanalizálni.
Pokróc 2009.10.29 22:31:24
@dellaratta:

"ők az egyetlen párt, akikről még nem bizonyosodott be 100%ig, hogy totálisan leszarják a választóik akaratát."

Mi is pontosan ez az akarat?

"mocskos buzik zsidók cigányok takarodjatok" ?

Hát ez egy meglehetősen egyszerű program (pontosabban progrom felhívás)

Ezt baromi egyszerű nem le szarni, elég folyamatosan a fenti mondatad különböző változatait üvölteni az éterbe, és máris konzistensek maradnak. Nem túl szalonképes, hogy finom maradjak.

2.
"ha a Don-kanyar.."

Mi van?

Néha vegyél már egy történelemkönyvet a kezedbe! a magyar hadsereget az akkori magyar országgyűlés és Horty Miklós küldte a halálba a Donkanyarba. Persze zsidó munkaszolgálatosokat is vittek magukkal, akiket fegyvertelenül rákergették az aknamezőkre, hogy felrobbanjanak és így tisztitsák a mezőket a fegyveres csapatok előtt! Ennyi közük volt a zsidóknak a Doin-kanyarhoz (itt most lenyeltem egykét vaskos káromkodást).

A nagy szovjetúniót Horty Miklós kormányzó úr támadta meg (hivatalosan amerika is kapott hadüzenetet, biztos nagyon be voltak szarva, és idegességükben biztos összekeverték Bukerestet budapesttel...

Szóval Ha még nem jutott volna el hozzád
a 2. magyar hadsereget a magyar országgyűlés és a kormányzó úr fehér lovon
vezette pusztulásba a tábornokaival együtt.

Úgyhogy erről aztán annyit beszélhetsz amennyit akarsz az egyébként közismert tények akkor sem fognak megváltozni.

Javaslom néha vegyed kezedbe a lexikont, hogy legalább zanzásitva eljusson egy-két morzsa valóság.
(A melegtüntetésről szóló teljes beszámolónkat itt olvashatja.) Bevallom, nem örültem neki, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a Meleg Méltóság Menetén. Ennek egyenes következménye lett például, hogy a tömeg jelentős részének az ő nyomában kellett vonulnia. Ellenszenvemet nem…..
Pokróc 2009.09.06 18:46:44
@Viktus:

Szerintem meg sokat fejlődött a rendőrség, 2006-ban még meglehetősen amatőrök voltak az agyát vesztett, törni-zúzni vágyó, elszabadult, artikulálatlan tömeg kezelésben (lásd tv-ostrom), és mostanra meg egy fegyelmezett társaság lettek és mivel a rohamsisakukon ott az azonosítójuk, remélem a felesleges atrocitásokat is kerülik.

Ezen kívül is eltévesztetted a házszámot, hisz a diliházat éppenhogy a gazdád utcára vezényelt tömege indtotta be és nem a Gyurcsány.
Pokróc 2009.09.06 23:30:46
@DeMarco:

Persze, majd pont Ön dönti el, hogy ki a magyar és az antimagyar. Mégis milyen alapon? Nevetséges már eleve a felosztás. Ehelyett viszont vannak a rasszista felvilágosulatlan, gyülölködő magyarok meg nem rasszista, felvilágosultabb magyarok. Ez már egy értelmesebb felosztás. Érdemes volna ennek mentén gondolkoznia tovább az ország sorsáról, jövőjéről.
Pokróc 2009.09.07 10:00:06
@heima:

Kedves heima, nyugodtan szopogasd el a szopóálarcodat, és lengjél ki kedvedre a magyarmérőddel, ha elfáradtál tanuld meg végre a szózatot és a himnuszt kívülről és akkor megmérkőzünk, ki tudja hibátlanul elszavalni ezeket, ha az eredmény döntetlen, akkor különversenyszámként még ajánlom a melyikünk tud elénekelni több magyar népdalt versenyszámot.
A nemi erőszak túlélőjének sokat segíthet a trauma feldolgozásában, ha megfelelő szakembert talál, a szakmai inkompetencia viszont még mélyebbre taszíthatja. Ha szükséges, keresni kell tehát egy megfelelő pszichológust, ami sajnos nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, de ha…..