Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinderdmc

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet egy Deloreannel Pakolás 2009.01.28 13:40:00
A mai napra egy általánosabb bejegyzés jutott. A téli szünet miatt nincsenek új élmények, ezért régi konzerveket használok, amik még valamikor eszembe jutottak, aztán gyorsan felírtam magamnak. Tehát pakolás. Előljáróban annyit, hogy a Delorean nem arról híres, hogy sok cucc férne bele. A kisebb…..
Egész sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán megírjam-e ezt, mert akkora baromság az egész, de aztán arra jutottam, hogy miért ne? Lesz még rosszabb is. :) Végülis párszor már felmerült ez a kérdés más fórumokon is és mi is beszéltünk róla a találkozókon. Egész sokáig próbáltam nem állást foglalni és…..
Mint ígértem, a mai részben már a prototípus és a szériaautó közötti fontosabb különbségek lesznek. Az ablakok, a felnik és a visszapillantó tükrök. Habár a prototípus felnije is egész szép volt, de szerintem a széria autójé sokkal jobb. Az ablak és a visszapillantó tükör elhelyezése pedig…..
Azt már megírtam, hogy nagy nehezen sikerült rendszámot szereznem, arról viszont még nem írtam, hogy fel is szereltem. Ez azért egy kicsit bonyolultabb annál mint ahogy hangzik. Mivel Amerikában sok államban nem kötelező az első rendszám, ezért a Delorean is úgy készült, hogy…..
Élet egy Deloreannel Szilveszter 2009.01.07 11:28:00
Barátnőmmel úgy gondoltuk, hogy a Szilvesztert az autóval kéne tölteni egy nagyon egyszerű ok miatt. Mikor is lehet legjobban időt utazni, ha nem éppen Szilveszterkor? Persze nem volt biztos az egész, mert néhány feltételnek meg kellett felelni, hogy kimenjek az autóval. - Nem eshet az eső, hó.…..
Szerencsére jó idő volt egész karácsonykor, úgyhogy elég sokat mentem az autóval. Persze itt nem kilométerek százaira kell gondolni, mert végülis téli szünet van és annyira nem mertem menni. Akkor pedig már az apa is vezette. Elég jól meghajtotta az autót, ennek miértje megéri…..
Kinderdmc 2009.01.04 19:08:35
Múlt héten elég sok minden történt, mert szabadságon voltam. Volt ugye a vezetési tréning, voltam szerelőnél és csináltattam az autóra egy reklámot. Persze nem felragasztós meg ilyenek, hanem csak egy sima PVC, amit mindig ki lehet rakni, ha valahol hosszabb időre megállok és az…..
Mikor megvettem az autót, akkor nem gondoltam bele, hogy ez mivel fog járni. Arra gondoltam, hogy néha megyek egy kört, az emberek integetnek, néhánnyal elbeszélgetek tankoláskor és kész. Az életem marad a régiben. Ez nem így lett. Igaz, én is kerestem a társaságot, de most így fél év után…..