Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blzboss

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog And the winner is... 2011.09.30 10:58:17
Eredményt hirdetünk a Star Warsos játékban. A Bigyóshop által felajánlott Han Solo jégkockakészítőt bbalint85 nyerte. Az R2-D2 jégkockakészítőt pedig Blzboss kapja. Gratulálunk a nyerteseknek és köszi mindenkinek a játékot...
Blzboss 2011.10.06 12:31:12
Remek alkalom egy Star Wars játékra, hogy a héten adták ki a filmsorozat Blu-ray változatát. Hallottunk mindenféle rémhírt, hogy új szereplőket hoztak be, Darth Vader kétségbeesetten üvölt és Yoda is megváltozott, de a régi emlékeket semmi nem veheti el. Szóval, a megjelenés…..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
2009 december 31. is hivatalosan munkanap volt és mivel nálunk nem lehet ünnepek előtt és között szabadságra menni, mert nyilván tönkremennénk, én is bent voltam. A nap egyébként elég laza volt, feleslegesnek is tartottam a bentlétet. Bejött ugyan néhány fontos meló napközben,…..
Blzboss 2010.01.04 15:32:05
Üdvözlet!Kissé megkésve ugyan, de nem marad el ezen hónap összefoglalója sem. Mint az a címből is kiderül, a puruttya honlapok "értékeléséről" lehet majd olvasni ezen bejegyzésben. Tisztában vagyok azzal, hogy nem jutottam végig az összes puruttya blogon, ám ezt a…..
Blzboss 2009.12.09 18:00:44
;-D
Akkó menjünk Batta Dem-re akkó... Itt az új Zagastic videóklip, természetesen ZION-ból. Jó szórakozást, big up Pécs Massive!   ..
Eheti riportalanyunk kicsit más, mint az eddigiek. Kívülről érkezett a magyar floorball világába, és mint már az első részletesebb választ igénylő kérdésnél is látni fogjuk: egész máshogy áll hozzá sportunkhoz, mint azt hazánkban megszoktuk. Magyar floorballról,…..