Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-atque-

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek még mindig azt hiszik, hogy náluk az év hangja… A TV2 igen elszállt magától. Sajnos nagyon gyenge a felhozatal, de a leggyengébb a zsűri, jobban mondva: „mesterek” ­– egyébként (kérdem én), kik ezek a mesterek?, nem akarom egyenként felsorolni őket (van, akit tisztelek…..
Ami először eszembe jut róla, a zsíros kenyér.A Régi idők focija. De volt annyi, de annyi más, amiért szerettük, hogy felsorolni is képtelenség. Nem érdekel, hány színdarabban hódította meg a nézőket, hogy hány filmben sírtak-nevettek a játéka miatt. Engem csak az zavar, hogy…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }Kezdődött az ATV Jam megszüntetésével, majd folytatódott az Index és Origo főszerkesztőjének leváltásával (én a mai napig nem tudom, mi zajlott a kulisszák mögött, tény, hogy elsőként Tóta W-nek kellet mennie az Index-től), most a Heti hetest is…..
Ezt az országot csak néhanap vezetik tisztességes emberek. Az utóbbi másfél év, nem a „néhanap” kategóriájába tartozik.   Leminősítettek minket, bóvli kategóriába kerültünk. Na és? Van még ennél lejjebb is. Ki sem kellene mondani: a csőd! Ehhez kell azért még…..
Bizony, régen.Amúgy is leírták helyettem, én meg beleszartam, olvastam őket.De van egy pont, amikor már nem bírja tovább az ember. Eljött.Nem vagyok naiv, tudom, hogy annál, amit én írok, vannak jobbak is; de nem gond, azért ezentúl leírom...
Nem elég a bankoktól a 200 milliárd, több adóbevétel kell. A multikat is megadóztatjuk! – gondolom, eképpen elmélkedik Orbán Viktor. Három bank is tervezi a kivonulását, írta meg tegnap a Népszava. No persze tudjuk, hogy az nem megy olyan könnyen (bővebben itt: Népszava és…..
Nézem az Aktívot a TV2-n, mikor is a táncoslábú Papp Gergely büszkén bejelenti, hogy a hétvégi Megasztár alatt a szavazatokból 50 Ft-ot az vörösiszap-katasztrófa károsultjainak ajánlanak fel.Ez bicskanyitogató egy felhívás volt. Hogy miért? Mert baromi jó piár a TV2-nek. A sok…..
 A zemberek kezdeményeztek.... Úgy gondolták, hogy az árvízkárosultak javára lemondanak a tűzijáték nyújtotta szórakozásról. Szép gesztus, kedves összefogás. Csatlakoztak is jónéhányan a kezdeményezéshez a facebook-on (több mint 200 ezer), iwiw-en (több mint 60 ezer)…..
avagy a megbüntetett RTL, a médiatörvény és mi  Szeretem a sorozatokat. Viszont van velük (velem?) egy gond: jó, ha sorban, részről-részre tudja nézni az ember – talán ezért is nevezzük gyűjtőnéven sorozatnak. A tv-társaságok sajnos ezzel nem nagyon foglalkoznak –…..
Szerintem aggályos az a hozzáállás, hogy ha gyereket vállalok, akkor azt a gyereket kutya kötelessége mindenki másnak nevelni, mindenki másnak eltartani, én már megtettem a magam feladatát avval, hogy szültem/nemzettem. Vajon miért gondolja oly sok szülő, hogy az államnak (a…..
Hallom tegnap a híradóban, új láthatósági mellényt rendszeresítenek a rendőrségnél. Helyes, a rendőr legyen megkülönböztetve a többi út mentén baktató állampolgártól, jut eszembe, de folytatódik a hír: az ára 11 ezer forint. Szentisten... Ha vásárolok magamnak egyet,…..