Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skull92

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek jöttek még: Golden Axe (Zsanna & Rattata)Diablo 2 (kovacs5630)Super Mario 2 (Lurzt)Bomberman (Alkatraz)Mario (KGery) *hangerőt fel*Aknakereső (Bendi)Final Fantasy VIII (Ateszmetál)Word of Warcraft (Kanga)F.E.A.R. (peethy)World of Warcraft (Szabóbence)Counter Strike (exodus)Prince…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
Skull92 2008.12.15 18:21:15
Az előző bejegyzésemen több mint 2,5 órát szenvedtem, úgyhogy most rövid leszek, mert mindjárt elalszom. (Csoda hogy nem grrassdfsdf sdgfgdfhd-t írok). Végig figyelni kellett a még frissen beérkezőket is, egy be is került a listába. Na szóval, kinek megy az Akimbo. Többen…..
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
Ma éjfélig még jöhetnek a borítók. Eddig már több mint 150(!) borító érkezett, ami nem semmi!Talán a legkedveltebb téma a WC/szarás volt. ;)Nagyon sok jó borító érkezett, úgyhogy nem lesz egyszerű...Most ti fogtok dönteni, hogy ki viszi el a nyereményeket, ugyanis össze fogok…..