Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ginjeet

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Ginjeet 2011.06.12 19:07:34
@DMJ: Kedves DMJ, W-nek minden joga megvan ahhoz, hogy kritizálja a vallásotokat, a szólásszabadságnak köszönhetően. Engedd meg, hogy olyan perspektívába helyezzem, ami által talán számodra is érthetővé válik, hogy miért érez KÉSZTETÉST egy "csoda felvilágosult elme" ilyen undorító tettre. Európai emberként minimum komikusnak találod te is, hogy az Indiában éhező hinduk szent állatukat, a tehenet tejben-vajban fürösztik, a ganéjukból/vizeletükből vallásos szuveníreket gyártanak. Egy ateista szemszögéből ez semmiben sem különbözik Krisztus testének és vérének fogyasztásától, vagy a keresztény bizsuktól. Ha fel is háborodsz tőle, csak azt lásd be, hogy ebből semmilyen módon sem következik, hogy igazad lenne (ld. Argumentum ad populum). www.youtube.com/watch?v=eWCo6Bhfjz0#t=0m13s
Mély megdöbbenéssel olvastuk Tóta W. Árpád istenkáromló pünkösdi írását. Ezer és ezer írás közül is felismerem ezt a hangot. A hangot, mely a feneketlen sötétségből érkezik, hogy megrontsa testvéreink ártatlan, szűzies lelkét. Igen, Tóta W. a sátán hangján szólt! Nem…..
Ginjeet 2011.06.12 18:38:33
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
Ginjeet 2011.05.28 13:50:23
Attól, hogy sértve érzed magad, még nincs igazad.
www.boingboing.net/2011/05/26/italian-cardinal-who.html -> fordítom a lényeget: a pápa "pedofil ügyek reformjával" foglalkozó tanácsadóját lehallgatták: "Nem kell nekem 16 éves, csak fiatalabb! [...] Hátrányos anyagi hátterű családokat keressetek." Mellesleg a csávó HIV pozitív.
Leszarom, hogy misére jársz, de rohadj meg, ha pénzt adsz nekik.
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
A Praxis blogon, habár orvosi sztorik is meg szoktak jelenni, inkább betegek írják le többségében negatív kicsengésű történeteiket. Az MDLifeSucks oldal viszont direkt a másik oldal számára jött létre, ahol az egészségügyben dolgozók leírhatják, miért nem…..
Ginjeet 2010.09.19 16:05:20
Többször említettem már, hogy minden idők leginkább egyértelmű választási eredményére számítok október 3-án. A Fidesz esélyes lehet arra, hogy szinte egypártrendszert hozzon létre az önkormányzatokban, ami politikai értelemben eddig nem tapasztalt helyzetet teremthet. Budapest…..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Ginjeet 2010.09.02 11:17:33
@don07: Nagyon el vagy tévedve: Franciaországban az illegális bevándorlókat küldik vissza Bukarestbe. A magyarországi cigányokat (magyar állampolgárokat) etnikai alapon csak alkotmányellenesen csukhatnák le. "Európa ébredéséről" -> tipikus kuruc.info. Buta vagy.
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Saját verseim Munka 2009.02.22 16:59:00
Reggel 2 órán át ébredekAz órát sokszor lenyomomÉdes álmomból kitépveVilágfájdalma hátamonKések. Már mindenki benntvan.Gyorsan kezem megmosomEgy város szennye szárad rajtamZúgolódó lelkem elnyomomBekapcsolom a gépetTeszem amit tenni kellA percek örökkévalósággá érnekAhogy…..
minden napra 1 vers 2008.05.14 18:30:00
Varró Dániel sms itt állok én e kerge hős kabátom vízlepergetős a szmájli számra ráfagyott ha nem szeretsz hát ne szeress ez itt csak egy teszt sms hogy nyomkodom tehát vagyok..
Versek - Nektek Ő 2008.03.18 21:41:00
                          Ő…..
Arabella és Konstancia, way up to the changing rooms, Én pedig úton...Olyan örömök felé, ahol Nyina eljött végre,ahol a két paplan egy paplan, ahol az agya(m) örömmel rá(m)kattan,ahol ordítanám, ahol felfalnám ahol átjárnám és feldobnám,ahol tudhatnám, hogy vágyik rám.Talán…..