Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peregrino

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvan, hogy az Indiana Jones-filmekben a legrazosabb uldozesi jelenetek utan is mindig megkerul Indy kalapja? A ficko vizbe esik, lezuhan a sziklarol, meg hasonlok, de az utolso jelenetben a jol ismert dallamokra mindig befujja a szel a viharvert Stetsont. Bar tavaly en is beoltoztem Indiana…..
peregrino 2009.08.25 19:03:51
@ZZZZZ: Oh, a régi idők... Amikor még én is a természetfelettiről beszéltem, és nem voltam hajlandó Istennek nevezni. Hát hogy hívod őt, testvér?

De ne menjünk el a vallásosság irányába! A bottal és társaival kapcsolatban igazából azt gondolom, hogy mindegy, hogy azzal meg az ember vagy anélkül. Éppen ezért nem is az a fontos, hogy megvan-e a kalap meg a bot, hanem, hogy belül mi történik. Éppen ezért azok a felszínes dolgok, amelyekről itt olvatunk eddig, nem fontosak. Igazából nem is értem, minek erről blogolni. Csak elveszi az időt az igazán fontos dolgoktól.
peregrino 2009.08.27 19:13:53
@ZZZZZ: Az viszont nem baj, ha RÓLA kommunikálsz ember-ember közötti interakcióban, akkor adsz neki nevet.

Amúgy meg lehet, hogy csak egy "normális" kereszténnyel kéne találkoznod, aki elmesélné, hogy az Isten nem a Bibliában van, és aki szerint nem mindenkié, az nem is keresztény. Sajnos a rossz beidegződések és (bocs, de) a tudatlanság nagyon rosszfelé tud vinni. Ezzel a hit terjesztését most be is fejezném. :-)

Annak viszont nagyon örülök, hogy úgy tűnik, a kedves blogger valóban kezd valamit érezni abból, hogy miről is szól ez az egész. Ezzel kapcsolatban csatlakoznék ahhoz, amit Mao elvtárs írt a buszozással kapcsolatban. Persze azt is tudom, hogy az út végén a "menj naponta kevesebbet", a "menj lassabban" és a "pihenj többet" tanácsok a spanyolok tömegei (és az előre megvett repülőjegy) miatt nehezen megfogadhatók. Azért nem lehetetlen észrevenni a lényeget így sem, csak kicsit nehezebb befelé figyelni. Hajrá!
Hurkát enni a vásárcsarnok pecsenyesütőinek egyikében, miközben a zöldségeket nézegető tömeg úgy hömpölyög a kenyérmorzsás asztalok előtt, mint a világvárosok metróinak emberáradata, csak mindez kicsiben. Mire az ember lenyel egy falatot a finom, majoránnával bőven…..