Regisztráció Blogot indítok
Adatok
playtime

50 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na persze, mondhatják a fanyalkodók...hol lenne hely egy ilyen leíráshoz? Márpedig lesz. Minden bizonnyal a legőrültebb ötlet blog-oldalon a GT4 leírásába belekezdeni, de kérem nem létezhet játékok bemutatásával foglalkozó oldal az autószimulátorok eme istencsászárának…..
playtime 2011.10.10 18:36:51
@CRASH97: Helló!

Azért csak most válaszolok, mert hamar körbeérdeklődtem GT rajongó haveroknál is, de az a helyzet, erről a jelenségről most hallok először. Más kérdés, hogy én és komplett haveri köröm inkább az olasz vasakra gerjed, így szegény Lupo nem sok kilómétert futott nálunk... Azért egy ötletem van. Nem kormánnyal nyomod véletlenül? Mert kormánnyal váltási problémák adódtak már, méghozzá az eredeti GT3 kormánnyal, igaz, azt GT3 alatt próbáltam és tapasztaltam, nem tudom GT4 alatt van e ilyen jelenség vele.
Még egy dolog lehet, ha a kontroller r2-l2 gomja nem tökéletes. Azért gondolom ezt, mert automata váltó esetén (életemben nem mentem autómatával egy kört :D) úgy tudom a lefelé váltó gomb nyomva tartása késlelteti a váltást, egészen addig, míg el nem engeded a gombot. Hangsúlyozom, nem próbáltam, mert nem megyek sosem automatával.
Maradjunk annyiban, tovább keresgélek, hátha valahol hallok erről, de egyelőre lövésem sincs róla, mi lehet a gubanc.
Minden más verda hibátlanul működik, csak ez az egy problémás?
playtime 2011.10.12 19:15:07
@CRASH97: Meglátom mit tehetek :)
playtime 2012.09.14 13:28:19
@lacuska61: Szia. Valószínűleg a PAL/NTSC verzió lesz a gond. A két piac ugyanis nem ugyanazon verziót kap a játékból, akadnak a frissítési rátán kívül is eltérések, akár egyes autók megléte/hiánya, de más is előfordulhat, így a mentési állomány is eltérő.
Jó lenne tudnod, hogy az első verzió melyik lehetett, és ugyanazt beszerezni valahonnan.
Abban nem vagyok biztos, hogy a régió kód különbség okozhatja e, mert akkor nem elég pl. valamilyen PAL verzió a régi PAL helyett, de ha az UK volt, akkor ismét angol régiós kell neki.
Remélem tudtam segíteni.
Végre egy játék, amihez nem árt, ha iPad-ből a második verzióval rendelkezünk. Nem kell megijedni, elfut a játék az első generációs iPad-en, de akár egy negyedik generációs iPod Touch-on is, sőt a leírás szerint akár egy 3Gs-en is csupán annyi a különbség, hogy az iPad2…..
Rendhagyó post lesz ez kérem szépen, hisz nem egy konkrét játék ismertetése következik, hanem egy új magyar csodafegyveré! Na persze nem mindenkinek számít csodafegyvernek, hisz a fiatalabb generációnak nem igazán van esélye ismerni a téma tárgyát, nevezetesen a világ valaha…..
Hurrá! Már az első rész is kedvemre való volt a demo alapján, aztán a második online beta demója is nagyon bejött. De az ember gyarló és feledékeny, így sosem került az asztalomra egyik epizód sem. Ezidáig! Mert végre eszembe jutott, hogy a nehezen megszerzett pénzem -amit…..
playtime 2011.08.26 21:24:56
@wrfare4: Üdv az oldalon!

Azt írod, csatlakozik a PS3 a nethez. Talán triviális dolgot kérdezek, de mégis nagyon fontosat. Csak internetkapcsolat van, vagy hoztál létre PlayStationNetwork Account-ot is? Mert ez utóbbi megléte kötelező, enélkül nem tudsz a PSN-hez csatlakozni, így online játszani sem. A PSN Account nem egyenlő a PS3 menüjében bal oldalon található "Users" account-tal, mert az a gépen jelent egy felhasználót (úgy, mint mikor pc-n vagy Mac-en bejelentkezel a felhasználóneveddel), míg a PSN Account egy online felhasználói fiókot jelent.
Fontos volna, hogy erre a kérdésre választ kapjak. Az is érdekelne, hogy amennyiben van PSN Account-od, más online játékok működnek-e gond nélkül(és ez esetben melyek ezek), vagy más játékok sem mennek. Kérlek ha lehet válaszolj ezekre, mert csak így tudjuk kizárni a lehetséges hibák nagyobbik részét.
Köszönöm.
Playtime Flashback AppStore 2011.06.06 09:07:00
Vajon rajtam kívül még hány régi motoros böngészi nap mint nap az AppStore oldalait valami jó kis C64/Amiga átirat után kutatva. Sajnos nagyon kevés eredménnyel zárul egy ilyen keresés, pedig a fent nevezett platformok játékai egyrészt konkrétan függőséget tudtak okozni,…..
Playtime Angry Birds, Golden Eggs 2011.05.13 23:25:00
Sokan kérdezték az Angry Birds-el kapcsolatban, nem segítenénk-e az aranytojások begyűjtésében. De igen, mi már csak ilyenek vagyunk :) Következzék egy rövid lista az Angry Birds-ben első körben begyűjthető kilenc darab Golden Egg jutalom helyéről és begyűjtési módjáról!…..
Már régóta gondolkodom egy Angry Birds teszten, de igazából csak most lett aktuális. Eddig ismertem az iOS alatt futó verziókat, nemrég azonban beszereztem az idén újdonságként debütáló Mac AppStore-ból a Mac verziót. Most, hogy teljes a kör, végre megejthetem a…..
Playtime Killzone 3, PlayStation 3 2011.04.04 10:35:00
Minden esetben különleges élmény olyan játékkal játszani, majd arról ismertetőt írni, amelyik kizárólag a játékosok egy részének áll csak rendelkezésére, vagyis platform-exkluzív. Ezek a játékok minden esetben merőben eltérnek multiplatform társaiktól, a rendelkezésre…..
Sok hír érkezik mostanában keletről, magukat jólértesültnek nevező újságok számolnak be az Apple viselt dolgairól. A Commercial Times jelentése szerint a második generációs iPad gyártása lassan beindul, egészen pontosan februárban kezdik el termelni a gyárban a tabletet. A start…..
Hosszúra nyúlt téli szünet után lássuk 2011 első górcső alá vett játékát, nevezetesen a Resident Evil 5 PlayStation 3 verzióját. A sorozatról bizonyára mindenki hallott többet-kevesebbet, ha másért nem, hát Milla Jovovich nevével fémjelzett filmeken keresztül került…..
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
playtime 2011.01.25 11:34:15
@magyar ember teli szájjal: 50-est tud? Mert nem arról szól a kérdés, vezethessen-e robogót, hanem hogy az 50ccm limit feltolódjon 125-re. Ugyanis 50 köbcenti alatti kismocit eddig is lehetett vezetni b jogsival...
Tudom, hogy GT5-ről ígertem folytatást, de ezt sokkal sürgősebbnek érzem most, hogy aki karácsonyra PS3-at kap, nehogy beleugorjon ebbe a rettenetbe, legalábbis addig, amíg ki nem javítják a hibákat. A remény hal meg utóljára. Na meg én az idegességtől! Következzen az év…..
Playtime Ho-ho-ho-ho 2010.12.22 10:00:00
Ezzel a kissé erőltetett köszöntéssel indítom útjára a mostani post-unkat, hisz nyakunkon a karácsony. De akkor hogy jön ide a Mikulás? A hír, melynek kapcsán billentyűzetet ragadtam, amerikával kapcsolatos, márpedig ott karácsonykor bohóckodnak a mikulással, tehát minden oké.…..
Nos, íme a Gt5 egyik sarkalatos pontja, a beígért feature-ök, illetve mi teljesült ezek közül. Cockpit nézet, műszerfal: A legjobban fájó dolog, hogy vannak premium és standard modellek. A premiumok rendelkeznek teljes belső nézettel, míg amazok sajnos nem, ráadásul a…..
Nos megérkezett, rengeteg csúszás, pletyka, csalódás és várakozás után. Sokan már le is mondtak róla, még mielőtt kipróbálhatták volna, de látva a készterméket, szerintem sokan a kipróbálása után teszik majd ugyanezt. Szentségtörés? Nem hinném, inkább realista…..
Playtime Alien Breed, PlayStation3 2010.11.17 09:00:00
Miért van az, hogy amikor egy jobb játékot mutatunk be, gyakran, talán túl gyakran is említjük meg a retro elődöket. Valószínűleg azért, mert egyrészt vagyunk annyi idősek, hogy megélhettük a modern számítástechnika hajnalát jelentő mérföldkövek, mint a C64, vagy az Amiga…..
Playtime Reckless racing, AppStore 2010.11.05 09:00:00
Nahát-nahát. Végre egy jó kis Dukes of Hazzard feeling. Bár nem ingyenes, de épp leárazták jelentősen, ezért gondoltam, szakítok a hagyománnyal, miszerint csak ingyenes produktumokról írunk az AppStore játékok esetén. Sajnos nem valószínű, hogy a post megjelenésekor még a…..
Playtime Black, PlayStation 2 2010.10.29 09:00:00
Fekete? Vajon ez mit akar jelenteni?! Minden bizonnyal a Black Operations-ból származik. A Criterion követte el és úgy gondolom, nincs Fps az adott platformon, ami akár csak megközelítené! Meglehetősen későn érkezett, ráadásul semmit sem tudtunk róla előre, így tulajdonképp merő…..
Playtime M.A.G. 2010.10.26 09:00:00
Mag, ez vajon mi a jó csudát takarhat? Ez a Massive Action Game rövidítése. A masszív nem a csomagolás méretére utal, hanem arra a cseppet sem hétköznapi dologra, hogy ebben bizony akár 256 online játékos is hentelheti egymást! Óriási szàm. Végre egy alkotás ami kegyetlenūl…..
Playtime Ferrari Gt Evolution Lite 2010.10.22 09:00:00
Egy ágaskodó fekete paripa, háttérben pedig a Maranello városát jelképező sárga címer. Egy álom, mely csak nagyon keveseknek adatik meg egy emberöltő alatt. Éppen emiatt nem lehet soha mellőzni ezt a csodálatos múltú márkát. Aki látta a Discovery Channel filmjét, melyben a…..
Playtime Farcry2, PlayStation 3 2010.10.19 09:00:00
Megmondom őszintén, ezt nem gondoltam volna... Mármint azt, hogy ez a játék valaha az asztalomra kerül. A magyarázat egyszerű, megjelenése óta amikor csak rendeltem Ps3 játékokat, ez mindig bekerült a kosárba, de aztán valami oknál fogva mindig ő volt a szenvedő alany ha sok lett a…..
Bizonyára hangzott már el itt az oldalon a rendhagyó szó valamely szinonímája. Most mégis ismétlésbe kell bocsátkoznom, hisz valóban egy nagyon is rendhagyó ismertető következik. Azonnal meg is magyarázom. A mostanság oly divatos blogos időkben számos ilyen-olyan oldal lát…..
Nem is értem, hogy sikerült ezidáig kihagyni ezt a maga műfajában etalon játékot, na de majd most... Mondjuk nem késtünk el vele, hisz csak most érkezett meg az újabb verzió, hosszú évek elteltével. Mindenekelőtt mindenkitől elnézést kell kérnem a kissé hosszú csend miatt,…..