Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AleB

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Momentum vezetője, mint Hitler; Soros György, mint anya- és tömeggyilkos… a kormányzati propaganda mélyrepülését hozták az utóbbi hetek. ..
AleB 2017.05.03 23:26:08
Kedves Mr. Rider!

Őszintén nem értem, ez a blogbejegyzés minek született? Mi értelme van, milyen plusz információt ad, mit tudunk meg belőle, ami egyedi, csak a szerzőre utal? Ezer és ezer kérdés, ezer és ezer fejcsóválás: ezt meg minek??? Tényleg, kérlek fejtsd ki Nekem, Nekünk, hogy mi lesz egy ilyen cikktől jobb? Még akinek a bele kifordul a mai Magyarország minden józan észt, minden földi törvényszerűséget, tényt, jó érzést, emberséget nélkülöző és figyelmen kívül hagyó, köztörvényes bűnözőkből álló kormányzatának "munkájától" illetve ezen kormány intézkedéseit magyarázó, a máshogy gondolkodókat megbélyegző, lehazugozó médiatermékekből áradó, súlyos mentális zavarokról árulkodó hisztérikus fröcsögéstől... szóval szerintem még az is megütközik ezen a látványosan csak a más szarát piszkálgató, magát vehemensen Orbán-ellenesnek mutatni akaró, görcsösen sarazni próbáló "cikken".
Ez pontosan ugyanaz, amit az Általad be- és megmutatott média-termékek magas színvonalon űznek! Pontosan az, amitől az általad megcélozni kívánt közönség szerintem fejvesztve menekül. Nekem, és úgy gondolom, hogy a mai magyar állapotok miatt kiábrándult magyarok nagy többségének pont az ilyen cikkeket szülő mentalitás az igazán riasztó: nem találni benne építő szándékot, nem mutat utat, nem magyaráz, nem érvel... Csak ahogy az oviban a gyerekek: "Te vagy a hülye! Nem is, mert Te sokkal hülyébb vaaagy!!" Ennél sokkal, de sokkal többre van szükség Tőled és mindenkitől, aki a mai magyar politikai rendszer ellen felszólal, ahhoz, hogy a felvilágosultan, európaian, józanul gondolkodók végre egymásra találjanak és ki merjék mondani amit gondolnak!! Nem kétlem, hogy Te is az így gondolkodók közé tartozol, de azt gondolom, az ilyen, sehova sem vezető cikkek csak "elinflálják" azt a morális tőkét, mellyel sikeresen lehetne küzdeni a ma látványosan terjedő immoralitás ellen. Ne abból éljünk, hogy a "másik" oldalt sarazzuk, ne ez legyen a cél, se nem az eszköz... Mit érünk el vele? Őszintén! Semmit. Ezzel válunk pontosan ugyanolyanokká, mint ami ellen küzdeni próbálunk. Azt, hogy az általad idézett cikkek, riportok mennyit érnek, pontosan meg fogja mutatni, hogy hányan nézik és olvassák el... Minek még utána újra meg újra felhánytorgatni? Hogy még többen lássák? Minek? Akinek elsőre is felfordult tőle a gyomra, annak ettől is fel fog, aki meg elsőre is szimpatizált a cikkekben, riportokban hallottakkal, olvasottakkal, azt ez az értelmetlen cikk csak megerősíti vakhitében.
Szívesebben olvasnék arról, hogyan pl. hogyan tennéd jobbá a magyar társadalmat hosszú távon, vagy hogyan orvosolnád a migráció problémáját (valljuk be: ez akkor is égető kérdés, ha az Orbán-féle tüneti kezelés mégoly visszataszító és emberietlen is), mit kezdenél a nemzetállami illiberalizmus kontra globalizált európa kérdéskörrel? Hm?
Aki hamarabb felül tud emelkedni ezen az adok-kapok stíluson és végre a problémákkal, az azokra adandó hiteles, védhető, demokratikus válaszokkal, érvekkel "támadna", ésszel, okosan szólna az emberekhez, hosszú távon az fog kikerülni győztesen.
Akkor pedig mindannyian győzni fogunk. Azok is, akik azt hiszik, hogy vesztesek lettek...
Bruce Springsteen szeptember 27-én jelenteti meg életrajzi könyvét Born to Run címmel, amit az elmúlt hét év során folyamatosan írt - és amiben először beszél depressziójáról is. Az Egyesült Államok egyik legamerikaibb és egyik legismertebb énekes-dalszerzője bandájával és szólóban is hosszú ideje…..
AleB 2016.09.12 15:46:26
Valljuk be: ez tényleg csak a felszínét karcolgatja (na jó, egy hangyányit talán lenyúl a felszín alá is) a Főnök páratlan és tiszteletet érdemlő életművének... Ez a lista, úgy érzem azoknak készült, akik a slágerlistákról, a mainstream számokat játszó kerrádiókból ezeket már amúgy is ismerik(-ték). Pedig micsoda zenéi vannak, melyek elkerülték a slágerstátuszt, holott színvonaluk, emocionális töltöttségük, páratlan hangzásuk talán még felül is múlja némelyik e listán szereplő művéét. Bár érzem az írásból sugárzó tiszteletet és szeretetet Bruce munkássága iránt, ezen lista mind számosságában mind minőségében már-már az illetlenség határát súrolja… Olyan ember nincs ma szerintem, aki ne hallott volna róla, s aki hallott róla, az pont ezeket a számokat ismeri. Ettől a listától nem fogja se jobban megismerni, se jobban megérteni. Persze lehet, hogy nem is ez volt a cél…

Springsteen lelkének apró rezdülései, színes személyisége , egyénisége sokkal inkább tetten érhető a „B” oldalakban és főleg a koncertfelvételekben… No és persze a koncerteken. Minden koncertje maga a kiteljesedés. Idén július 3.-án volt szerencsém a San Siro-ban látni Őt, majd hallani, ahogy a 2 órás „koncert” és a másfél órás „ráadás” után egy olyan Thunder Road-ot adott elő egy szál gitárral a kezében, melybe, talán nem túlzás, beleborzongott aki hallotta.

Mindettől függetlenül örülök, hogy kapott egy posztot az öreg.

Szép napot, a trollokkal meg ne törődjetek!
Petrocelli Hogyan adjunk interjút? 2011.04.05 07:04:00
Egy polgári per résztvevője vagy büntetőper gyanúsítottja számára – amennyiben fontosnak tartja a közvélemény ítéletét – kulcsfontosságú, hogy álláspontját a sajtó nyilvánossága előtt is világossá és egyértelművé tegye. A 20 másodperces…..