Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picimacko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában hajnalonta blogokat olvasok tanulás utáni kikapcsolódás- és levezetés-képpen. Mégpedig Japánban élő magyarok blogjait, mert az angolhoz lusta vagyok jártatni az agyam, hogy felfogjam. És találtam pár random képet az egyik blogon, amik láttán kisebbfajta ujjongásban…..
    I will marry YamaPi.     After a wild honeymoon, We will settle down in somewhere in Japan in our fabulous Shack.     We will have 5 kid(s) together.     Our family will zoom around in a red YamaPi\'s fancy…..
Csiricsáré hülyeségek 2009.01.04 22:39:00
Hát igen, új évhez új header dukál. Szerintem jobb, mint az előző, Pi barátunk olyan szívdöglesztő ezen a képen! (Csak egy kicsit mosolyoghatna többet...) Megcsináltam pár tesztet:  Your Mind is Purple:Of all the mind types, yours is the most idealistic. You tend to think…..
Nobuta wo Produce 2008.12.13 00:16:00
Mosanában folyamatosan NwP-nézhetnékem van. Lassan azt hiszem ideje lenne harmadszorra is újranéznem. Az egyik legnagyobb kedvencem ez a sorozat, olyan egyedi hangulata van, amit nehéz leírni, egyszerűen meg kell nézni, és hagyni, hogy az embert átjárja az a jóleső, de búskomor…..