Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszjudit

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malacvisítás nem hallik, de érezni a hajnalt. Lekaparom a jégvirágokat, kilesek az udvarra. Tenyérnyi pelyhekben táncol a hó. Az akácsor mögött, felhőrongyokkal, lopakodik a szürkület. Világ pislákol az istállóban is: Ma busójárás lesz! Nagyapa megígérte, hogy bevisz a…..
eszjudit 2010.02.10 23:13:40
„Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítsa szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit…..
Késő esti lefekvés (átkozott számítógép), kora reggeli óracsörgés, kint hatalmas szélvihar. Táskám nincs összekészítve, bérletem nem találom (együtt kallódik valahol a diákigazolványommal), zuhanyozni, fogat mosni is kéne még.Kell ennél rosszabb napkezdet? Egyáltalán ki…..
Csete Balázs Általános Iskola tanulóinak csasztuskája: Jászkisériek vagyunk,Iskolába itt járunk. Csete Balázs a névadó,Ki megboldogult tanító. Jó, hogy vannak itt tanárok,De néha túl sokat látok. A mi sulink elég fejlett,Chip nélkül itt nem jutsz…..
Tisztelt Olvasók! Nekem ez a második pályázatom és döbbenten olvastam a komikat amiket az előzó pályázatom kapott.Lehet,hogy szánalmas felajánlani a nyereményt,de mi megtesszük. A pályáztommal egyidejüleg jelentkeztem tanító képző fósuliba,mert gyerekkorom óta ez a…..
Sétálok a folyosón, most éppen nem sietek. Ráérősen bámészkodom, és gondolkodom. A hatalmas üvegablakokon a radiátorok melegétől hintázó üvegfestéses képek, a srácok készítették még a nyáron. Kint  sokan fociznak, innen is látom, mennyire örülnek ennek a csepp kis…..
Az én házam egy fantasztikus iskola.Első nap mikor beléptem az iskolába máris tudtam hogy itt fogom végig járni a 8.osztályt.A tanárok aranyosak,kedvesek egyszoval fantasztikusak nagyon szeretem öket.Hiába  a legkeményebb iskola Budaörsön, de egyben a legcsodálatosabb is.És…..
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..