Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Kata

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval az első két bőrtípus amiről írnék az a normál és a zsíros. Sok szerencsés ember van akinek normál bőre van, nekik igazából naponta egyszer elég ha megtisztítják az arcukat - egy kis arclemosó, tonik - és aztán jöhet a hidratálás, arcuk szép sima, nincs rajta…..
Sziasztok!Tud valaki segíteni anyukámnak?Új problémával szembesítettem. Még nem vagyok 10 hónapos (holnap leszek), de már sétálnék. Viszont a lábam még csak 17-es és ekkorában csak kocsicipőt tudtunk venni, amiben nem kellene felállnom.Sajnos anyáék azt nem tudják, ezt hogy…..
Kezdjük a szépségápolást az arcbőrünkkel.Tudtátok, hogy bőrünk szépsége sokat függ a genetikai adottságunktól? Hát ez az amibe mi nem szólhatunk bele! Annál inkább beleszólhatunk abba, hogy ápoljuk saját megadatott bőrtípusunkat. Sokan azt hiszik többek közt én is hittem,…..
Szóval a férjem teljesen odáig volt. Nagyon tetszett neki az átváltozás, és ami a legfontosabb én is sokkal jobban éreztem magam!  Ahányszor elmentem a tükör előtt már nem a fáradt arcú énem mosolygott vissza, hanem egy vidám, magával elégedett nő. Sokkal több önbizalmam…..
Szóval, hogy is kezdtem neki? Először is mikor reggel felébredtem szántam magamra egy negyed órát. Negyed óra nem sok idő ugye? Mégis csodákat tud tenni.Volt itthon még a régi szép időkből egy-két szépítkezőszerem. Először arclemosóval lemostam az arcomat, majd tonik  és…..
Sziasztok, Kata vagyok. Ezt a blogot saját történetemből kiindulva írom. Tulajdonképpen a férjem ihletett meg. És hogy hogyan?Tulajdonképpen még terhes sem voltam, amikor felfigyeltem egy két megjegyzésére, amikor pl. kocsiban, vagy buszon utaztunk, vagy éppen az utcán sétáltunk és…..
Legyél igazi nő anyaként is! 2010.05.29 22:12:00
Sziasztok!..
K.Kata 2010.06.01 22:29:16