Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrtogether

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Most van egy ilyen közéleti feszültség, ilyenkor jó dalokat írni” – állítja Novák Péter, aki tíz év után rászánta magát, hogy egy egész albumra való számot megírjon, zenekari tagokat toborozzon, „nulla forintból” videóklipeket készítsen, koncerteket szervezzen,…..
vrtogether 2012.05.19 18:37:33
Mostanában ugyan megveszek mindenért, ami csillog, (például jó ideje keresek egy formás arany cipellőt és mellé arany táskát), ugyanakkor az egyszerű dolgok szépsége is lenyűgöz. Nagyon szeretem például a természetes anyagokkal operáló északi stílusokat, ahol a jó öreg…..
vrtogether 2011.12.12 18:16:50
Ez egy barkácsblog, mint tudjuk és ezért okozott némi fejtörést, hogy hogyan készíthetnénk hangulatos, barkácsos adventi koszorút. Bár a Praktiker áruházak jelenleg nagy készletben tartanak karácsonyi díszítéshez szükséges anyagokat, mint karácsonyfadíszek, csillogó csillagocskák, karácsonyi bögrék…..
Mintha ugyanabból az elcseszett tankönyvből leste volna a tudnivalókat mindenki, aki a masszőröknek csinál weblapot. Mind többen érzik úgy, hogy a neten is illik megjelenni és lehetőleg saját weblapon. Szinte mindegy, hogy ezt a középiskolás fiad, valami lelkes vendéged,…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
vrtogether 2010.04.13 08:15:34
@Süveges Gergő: Hála nektek ez az este a királyi tévé történelmébe is biztosan bevonul: jó volt nézni! Hitelesen, bátran, vagányan kezelni egy ekkora fiaskót olyan profizmus, aminek örülünk, hogy a köztévé fel tud mutatni, szinte hihetetlen, de nagyon jó érzés:) Mind reméljük, hogy a tv vezetősége is így látja! Gratula a képernyősöknek is, a háttér csapatnak is.
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
vrtogether 2010.04.08 10:28:28
Ez a poszt biztosan rekordot dönt, szokásomtól eltérően én is hozzájárulok még egy bejegyzéssel. Előzőleg arra reagáltam ami a kérdés volt, mennyire befolyásolja a hír - önmagában - a választókat. Most, amikor látom, hogy 6 címoldalas blog, külön "gate" csoportnév alatt kerekedett ki a "hír"-ből, aminek valós információ tartalmáról keveset tudni, ez a "hírverés" az, ami befolyásolhatja a választót. Az oknyomozáson szocializálódott ember csak végigkattintgatja az összes blogot, nem is számít már az, hogy megvágott-e a videó, vagy hogy mit tartalmaz valójában az adatbázis, csak az számít, hogy mindenki ezzel foglalkozik, tehát biztos van alapja.
Gábor! 20 év óta választhatunk szabadon, szerintem 4-5 választás lehet egy ember életében mikor már és még felelősséggel tudna dönteni, és itt tartunk. Valódi teljesítmények nélkül, ilyen olyan feldobott/megszellőztetett, a meleg levegőnél nem több felütésekkel tömegeket lehet befolyásolni. Hol vannak a pragmatikus emberek? Hol vannak az érvek? Szerinted ez demokrácia? A gondolkozó, józan döntést hozni képes szűk réteget úgyis lenyomja a massza, akit egy jól irányzott papírlufival lehet befolyásolni. Másik oldal: fog itt Magyarországon egy párt a büdös életben normálisan dolgozni, név és hangzatos ideológia nélkül bármelyik, amikor a munka eredményét annuálni lehet egy jól irányzott neylon videóval, lett légyen abban adatbázis vagy péniszpumpa, esetleg egy ? Rajtunk röhög a világ már megint, persze ez a percemberkéket cseppet nem zavarja, és 5 perc hírnév mindenkinek jár:) de ne csodálkozzunk utána, hogy azt kaptuk, amit kihánytunk magunkból, azt a zavaros, sűrű, sötét masszát.
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
A főtéren nem szabad „tüzelni” a polgárokat kampány idején. Levelet kaptam lájf. Köszönöm küldőjének. Íme csonkítás nélkül: „Kívülálló számára is eléggé furcsa dolgot tapasztaltam múltkor Debrecen városának főterén. Kb. 10 napja a helyi LMP-sek…..
A hét - természetjárókat, természetkedvelőket érintő - legrosszabb híre egyértelműen a fecskék számának csökkenésével kapcsolatos hír volt. Természetesen a hazai fecskeállományról van szó. Tudományos alapon persze a bálnák kipusztulása, meg a dodó kihalása is gáz,…..
immortalis Lehetőség. 2010.01.06 14:24:00
"Száz kamerát, ezeret", írtam nemrég. Nos, úgy néz ki, hogy a hüppögésem nem maradt teljesen pusztába kiáltott szó: egy közeli város rendőrkapitánya -olvasván kamerákért kiáltó írásomat-, felkínálta a lehetőséget, hogy megtekintsem az ő illetékességi…..
vrtogether 2010.02.04 11:42:44
@Bandara65: Béke van, nincs bennem más indulat, mint tessék elképzelni, ha ti, ön, önök ezzel szembesültök! Hogy harsogja a sajtó, hogy csaló vagy, és ezt neked sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adja tudtodra hivatalosan, és nincs módod védezekni - nos? Kicsi a falu, azonnal névre beazonosítottak, és most hol bizonygassam az igazamat? Ennyit a jólértesültségről, nem akartam megbántani senkit.
vrtogether 2010.02.04 19:43:01
@immortalis: köszönöm, de ha nincs botrány az nem lesz hír, max hátul kisbetűkkel egy helyreigazítás:)
szerettem volna inkább fejlesztésbe bonyolódni a környékiekkel, most ez egy ideig nem fog menni, akár két három év is, mikorra tisztázom magam - jogilag. A pecsét soha nem fog lekerülni, teljesen azonosítható vagyok a megadott paraméterek alapján. Solt, egyesület, női elnök, nagy nyertes pályázat, Zrt-kifizető, ennyi. További sikereket minden kedves kommentelőnek.
 Téged beszerveztek már?Na nem abba a hálózatba, hanem egy másikba, amelyik vásárlással kíván gazdaggá tenni. Én marha eddig azt hittem, a vásárlással, különösen az egyre több vásárlással csak költeni lehet a pénzt, most a napokban megtudtam: a frászt! Elavult, az idők…..