Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuci

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága barátnőm kétnapos cukorfalatkája, egyszerűen meseszép! Még a kórházban vannak, remélem holnap kijöhetnek. Íme néhány kép, amit ott fotóztam róla, a többi majd Náluk, ha megmutatja:) A sapikat Anyika készítette Neki (babonából előbb nem merte megböködni, csak aznap…..
A kis, inkubátorból intenzív nehézségekkel kivakart öklömnyi Gábor az elmúlt két év és két hónap alatt családunk legimpulzívabb, legöntudatosabb figurájává nőtte ki magát. Kb pont 3 hete beszél, szinte mindent mond, de utasítani (gyere ide, menj oda, adj ezt vagy azt stb)…..
Minden kezdet nehéz... Ki-be 2010.06.17 18:31:00
Az utolsó pár hét, azaz kb. 1 hónap azzal ment el, hogy hol nózit szívtunk, hol dokinénihez mentünk, hol éjszakáztunk. Benedek nagyon nem volt jól, én meg pipa voltam, mert mikor már éppen jobban lett és azt hittük, vége a taknyosságnak, köhögésnek, ismét visszaesett.Történt…..
Minden kezdet nehéz... Haverok 2009.11.10 16:40:00
Viszonylag hosszú idő után, ma végre sikerült összetrombitálnom a Bandát. Nem lakunk messze egymástól, mégis mindig valami összejött, így már nyár óta nem taliztunk. Mindhárom gyerkőc egyidős, azaz Benedek a rangidős az októberi születésével. A másik két KisPasi már…..
Minden kezdet nehéz... 7fő(k) 2009.09.28 14:00:00
Sosem hittem volna, hogy a számomra annyira utált hétfő lesz az egyik kedvenc napom. Anno ugye nem szerettem, mert a 7vége után ez volt az első nap, mikor suliba, majd később dolgozni kellett menni. Nemhiába, Garfield is mindig utálta :). Viszont mostanság totál megváltozott a…..
Csetten és az... És bánt 2009.08.26 03:16:35
igen, bánt, hogy elment. hullámokban jön ez a bántás. és rendszerint ilyenkor nem gondolom végig a gondolatokat, mert tudom, hogy ezt nem szabad. de már elmúlt az első napok életösztöne, hogy kértem (volna) segítséget, részvétet, ilyesmi. (most figyeltem meg magamon, hogy mennyire…..
No igen, ez egy jó kérdés. Végülis kinek, mi.Számomra kétféle nyaralás létezik. Az egyik az aktív pihenéssel töltött, a másik pedig passzív. Ezen belül? Aktív: mozgalmas, kirándulós, városnézős. Passzív: láblógatós, napozós, abszolút nyugalmas-pihenős. Bevallom, én…..
Csetten és az... 7+1 2009.08.11 09:48:00
Hóhért akasztok az utóbbi napokban, magamat. Évek óta foglalkozom a gyásszal, a gyász-helyzetekkel, így kívülről figyelem magam. De ez sem mentesít attól, hogy belülről történjenek a törvényszerű folyamatok. Pedig szeretnék most minél nagyobb távolságra kerülni magamtól.…..
és az orrszívó(k) esete.Ezelőtt 3 évvel, pontosan február havában, mikor GondosAnyu - bár akkor még csak ReménykedőAnyu - kivetette a manduláját, elküldte GondosReménykedőAput (továbbiakban GRAp) beszerző útra, hogy újítson be egy helyes kis kézi orrszívó szerkezetet,…..
Minden kezdet nehéz... Álom 2009.02.19 07:09:39
Első kép: Kórház. És nem tölt el rossz érzés. Második kép: Gyermekkori barátnőm pizsiben, köntösben és széles vigyorral a száján. Mögötte, az üvegfalon túl egy kis tologatós kosárban egy pici lény. Ha minden igaz, kislány.Következő kép: Szintén pizsiben, mosolyogva…..
Minden kezdet nehéz... Diploma 2009.01.26 20:56:00
Kicsi és egyetlen Hugicám a mai napon 4-esre leállamvizsgázott! Ismét egy kisokos a csalában, mától okleveles építőmérnök a már nem is annyira kiscsaj! Vajon szóba fog még velem állni? :-O :-)))))Szívből gratulálunk!Benedek így szorított!  ..
Minden kezdet nehéz... A rejtély 2009.01.23 23:40:52
Nem mondom, hogy megoldódni látszik a szopis problémám - vagy mégis? -, de úgy tűnik, tudom kezelni. Csak el ne kiabáljam!Azt vettem észre, hogy Kiffiam leginkább este kerül komoly vitába a hamiforrással, napközben max. méltatlankodás van, aztán 30-40 perces szopi, majd lecupp.…..
Egy szomorú nap. Ezen a napon távozott Édesapám. Végleg. Az Angyalok közé. És már 10 éve. Nagyon fiatal volt, csak augusztusban lett volna 53 éves. 1999-ben. Hihetetlen. És az idei volt talán az első év, hogy aznap nem voltam szomorú. Rossz belegondolni, hogy az évfordulója napján…..
Csetten és az... Ádám almái 2009.01.14 14:34:00
Amíg a gyerekeket vártam, sokszor volt, hogy ettem valami ételt, és arra gondoltam, hogy ez az íz, ez az anyag, most beléjük épül. A gyerekeim paradicsomlevesből, őszibarackból, kovászos uborkából lesznek. Hát így van ez. Na, és akkor ne mondjam a könyveket, az embereket és az…..
Benedek - tegnap kaja közben megfogta Apája ujját. Eddig is csinált ilyet, de most tudatosnak tűnt;- egész 7végén ezerrel dumált és mosolygott főleg arra, aki rendesen beszélt hozzá és nem gügyögött;- ma szopi közben, miután lecuppant, rámnézett és mosolygott egy nagyot, azt…..