Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andfod

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülnek a nyárból élők, beindult a csemeték fantáziája, a szülőké is és a politika is ízlelgeti –, és úgy látszik, ízlik is neki – azt az ötletet, amelyet a jobbközéphez tartozó Giorgio Rosario Costa (PdL – Il Popolo della Libertà – Szabadság Népe,…..
Olasz fórum Olasz eszperente 2009.09.06 16:00:00
Eddig Pannónia földjén termettek csak az eszperente mondatok, mától azonban talán a Csizmán is rálépnek a Karinthy útra. Ecce eszperente!Az első olasz zsengék:Ester ebbe belle credenze (idee helyett): per essere credente deve essere sempre fedele.Eszternek szép gondolatai voltak: hogy…..
AudioPorn Central Zenesznob vagy? 2009.07.20 20:33:00
ha igazi zenesznob vagy, mint én, akkor már ki is választottad a kedvenc stílusaidat a fenti képről én jelenleg nagyon bírom a skate folk, death jazz és gangsta lounge cuccokat [a megjátszós smiley helye] szerezzd be a saját Spencer Fruhling - Music Snob pólód és posztered..
andfod 2009.07.20 23:33:16
Jó hírek jönnek Olaszországból. Az autók után a kerékpárok vásárlásra is ösztönzőket ad az állam.Több biciklit, hogy bolodogabbak legyünk!A Környezetvédelmi Minisztérium honlapján is meghirdetett program keretén belül – az adószám felmutatása után –…..
andfod 2009.04.26 16:16:39
Olasz fórum Maffiózó kisokos 2008.12.29 12:00:00
Nemrégiben harsogta be a tv, hogy cellájában felakasztotta magát az az olasz maffiavezér, akit éppen egy nappal azelőtt kapcsoltak le Palermóban. Az olasz rendőrök nem bízták a véletlenre, mindjárt letartóztattak majdnem 100 feltételezett „maffiavezért”… Talán…..
Hogy milyen útön-módon jutott hozzánk a rizibizi, azt nem tudom, de azt igen, hogy Olaszországból érkezett hozzánk.Az viszon biztos, hogy Észak-Olaszországban több helyütt is van Risi e Bisi nevű zuppa, vagy egyfajta minestrone - Venetóban klasszikusnak számít. Itthoni…..