Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asd

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Rewrite Rule Rock'n'Roll 2010.06.23 14:50:00
Újabb cikk a Niobium Attack Research jóvoltából, építve a korábbi Apache információszivárgása is: A téma az apacs, a rewriteengine és a rewriterule/regexp reverse engineering. Ami fix az hogy "RewriteEngine on". A rewriteengine elég sokat tud, de általában csak nagyon…..
Általában megosztja a kommentelőinket az, hogy mi szerint kellene a parkolási szabálytalanságokat büntetni. Az egyik változat az, hogy a szabályok pontosan megmondják, mikor, hol, hogyan lehet parkolni, aki ezt nem tartja be, az bűnhődjön. És ott van a másik oldal, amit Zsolt is…..
asd 2009.07.17 10:09:39
@Matrix_: "ezek droidok. nem feladatuk (lehet, hogy a képességük sincs meg), hogy logikus döntéseket hozzanak! Az a dolguk, hogy a beprogramozott feltételeknek megfelelő alanyokat megbüntessék. ez ilyen egyszerű."

Gratulálok, a magad módján definiáltad a jogalkotó és a jogalkalmazó közötti nem kis különbséget...
Itt a jó idő, és vele együtt egyre több veszély leselkedik a biciklisekre, gyalogosokra és autósokra egyaránt. A kétkerekűvel közlekedők sokszor kerülnek összetűzésbe az négykerekűekkel, utóbbiakban pedig sokszor megáll az ütő az öngyilkos hajlamú bátor versenyzőktől. De…..
autózz! Gyorshajtás 20 méteren 2008.12.13 11:31:00
Egy kis offtopic szolgálati közleménnyel kezdeném a mai bevezetőt. Ismét csak regisztrált felhasználóként tudtok kommenteket írni. Egyszer már bevezettük ezt, de mivel sokan kértétek, hogy állítsuk vissza a teljesen szabad hozzászólást, ezért engedtünk és töröltük a…..